Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hellobaby
    03. Studeni 2023. 06:48

Dobro jutro svima 😄 
    Marta kao što su ti cure već rekle, negdje sa 6tj ako nije bila kasnija ovulacija. Neki ginekolozi puštaju zvuk  a neki samo pokažu da vidimo kako kuca srce.
    manu kako ti je simpatična nećakinja 😍 sigurno je i ona uzbuđena 😄 
    Uglavnom, jučer sam se naručila na pregled za utorak samo da utvrdimo dal je sve na svome mjestu i dobijem terapiju. Počela sam prije mjesec dana piti novalac i od jučer magnezij. Ugl uvijek u trudnoći do nekog 17 tj imam neke glupave bolove ispod pupka na sredini trbuha, kao neku tupu bol 🙄 još sam prehlađena i kašljem pa se valjda to pri tome pojačava..to uopće ne sliči menstrualnoj boli, već kao da boli mjehur. Na pregledu nikada nije ustanovljeno zašto, nego mi je ginekolog u zadnje dvije trudnoće rekao da moram više odmarati i to je to. Ali ako je netko bio u sličnoj situaciji, pa je prošlo sa nekom terpijom ili slično, može savjet?? 
    I što ćete kuhati danas, možda dobijem ideju 😅

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Tina0409
    03. Studeni 2023. 07:14

Jutro cure,
    Ja jučer odradila pregled i vadila krv za Veritas.Beba je super,otkucaji dobri,sad cekamo rezultate.Mislim sve će biti ok,a buduci ba moju povijest uvijek sam malo s oprezom.Mi bi htjeli još jednu curicu,ali najbitnije da je beba ziva i zdrava lako za spol.😊

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

Simbalija
    03. Studeni 2023. 07:34

Kao trebalo bi kucati 25 dana od oplodnje, u člancima piše i 4 tjedna nakon oplodnje odnosno 6 tjedana nakon 1.dana menge. E sad, to dosta ovisi od žene do žene i koliki su ciklusi i kada je bila ovulacija. Na primjer ja sam pola reproduktivne dobi pila kontracepciju zbog pcos, kada sam prestala ciklusi su mi došli na 30 dana eventualno 31, ali nikad manje ni više od toga, a sa prvom bebom mi je ovulacija prema FF bila 27.dan. U zadnjim trudnoćama ovulacija je šetala, ali je bila od 17. do 20. dana. Znači sa najnepovoljnijom luteinskom sam iznijela najljepšu trudnoću bez komplikacija.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Teich56
    03. Studeni 2023. 07:36

Hellobaby

Dobro jutro svima😄
    Marta kao što su ti cure već rekle, negdje sa 6tj ako nije bila kasnija ovulacija. Neki ginekolozi puštaju zvuk a neki samo pokažu da vidimo kako kuca srce.
    manukako ti je simpatična nećakinja 😍 sigurno je i ona uzbuđena 😄
    Uglavnom, jučer sam se naručila na pregled za utorak samo da utvrdimo dal je sve na svome mjestu i dobijem terapiju. Počela sam prije mjesec dana piti novalac i od jučer magnezij. Ugl uvijek u trudnoći do nekog 17 tj imam neke glupave bolove ispod pupka na sredini trbuha, kao neku tupu bol 🙄 još sam prehlađena i kašljem pa se valjda to pri tome pojačava..to uopće ne sliči menstrualnoj boli, već kao da boli mjehur. Na pregledu nikada nije ustanovljeno zašto, nego mi je ginekolog u zadnje dvije trudnoće rekao da moram više odmarati i to je to. Ali ako je netko bio u sličnoj situaciji, pa je prošlo sa nekom terpijom ili slično, može savjet??
    I što ćete kuhati danas, možda dobijem ideju 😅

I ja imam vec 4 - 5 dana tu tupu bol ispod pupka, kad malo pritisnem boli. Isto mislim da je nekaj s mjehurom (iako me ne boli dok piškim) pa sam si kupila caj od 100%  brusnice da pijem do idućeg pregleda u četvrtak kad cu to spomenut ginicki.
    Btw. Danas kuham piletinu u bijelom umaku sa senfom i tjesteninu 😂😅

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

marta96
    03. Studeni 2023. 09:43

Hej cure, možda da napravimo listu s pregledima za lakše praćenje?
    Ja zvala gin pa ću imati prvi pregled 8.11 znači po O bi trrbalo biti točno 6tt budući da je kasnila, a sad ćemo vidjeti bilo mi je lakše dok nisam imala termin ni iščekivanje 😵 samo sam ponovila test trakicu danas i ova testna vrišti koliko je tamna, kasnije ću jos digitalni da vidim kako pokazuje tjedne. 
    Mučno mi je stalno, gorčina u ustima i umor na 1000 samo bi ležala i spavala 😶 najradije bi već danas odustala od posla 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Freya1
    03. Studeni 2023. 10:18

Dobro jutro :D
    Na kraju sam ranije završila kod ginekologa zbog krvarenja. Vidi se plod i po njemu sam trudna 5+7. A ti?
    Dobila sam Duphastone i Rojazol vaginalete jer sam dobila i gljivice. 
    Nije siguran zbog čega mi ide krv jer sve izgleda uredno.
    Ima li netko da je imao ovakav slucaj?

• Freya1
    03. Studeni 2023. 10:20

Freya1

Na kraju sam ranije završila kod ginekologa zbog krvarenja. Vidi se plod i po njemu sam trudna 5+7. A ti?

Hahaha, ne snalazim se još na ovom forumu 
    očito sam trebala stisnuti citiraj umjesto odgovori kako bih odgovorila na pitanje 

Perpetua
    03. Studeni 2023. 10:27

Freya1

Ja sam imala ovaj put nešto jako malo krvarenja bez pronađenog razloga, rekli su mi da nekad to jednostavno zna tako biti. Obično inače to bude od nekog hematoma pa možda ga ne vide u tom trenu, ali valjda može biti i bez hematoma. Tijela su jako fascinantna! Držim fige da ti to sad prestane i ne ponavlja se, da možeš biti mirnija. 

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Simbalija
    03. Studeni 2023. 10:29

marta96

Hej cure, možda da napravimo listu s pregledima za lakše praćenje?
    Ja zvala gin pa ću imati prvi pregled 8.11 znači po O bi trrbalo biti točno 6tt budući da je kasnila, a sad ćemo vidjeti bilo mi je lakše dok nisam imala termin ni iščekivanje 😵 samo sam ponovila test trakicu danas i ova testna vrišti koliko je tamna, kasnije ću jos digitalni da vidim kako pokazuje tjedne.
    Mučno mi je stalno, gorčina u ustima i umor na 1000 samo bi ležala i spavala 😶 najradije bi već danas odustala od posla

Meni je dan prije pregled 7.11., po ovulaciji ću biti ili 6+0 ili 6+1, a po mengi 6+4. Već mi je slabo od iščekivanja..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• SIMT
    03. Studeni 2023. 10:36

Freya1

Meni je tako bilo u prvoj trudnoći, prokrvarila sam s točno 5 tjedana i to baš obilno, na kraju smo završili na hitnoj, nisu ništa vidjeli i dobila sam Duphastone, poslije mi je moja ginekologica rekla da je to vjerojatno bila implantacija budući da nije bilo nikakvog hematoma ni ničega. Poslije u trudnoći uopće nisam krvarila

06/23 inducirani pobačaj u 18 tt zbog anomalija ploda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.