Mare ajde najbitnije je da si bolje što se tiče probave, ali nije lako sa mučninama. Kako uspijevaš sa malim djetetom kada ti je tako loše?
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Hej cure kod mene ujutro neki skroz svijetlo smeđi iscjedak krenuo 😶 taman se jučer naručila na pregled za srijedu pa sad ne znam ni sama kaj i kak🤷♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Teich sat i nesto udaljenosti ali hvala, lovit ću ja njih i danas
Mare, baš mi je žao, željezo baš iritira želudac, kada ga piješ? Ujutro ili prije spavanja?
Hej cure kod mene ujutro neki skroz svijetlo smeđi iscjedak krenuo 😶 taman se jučer naručila na pregled za srijedu pa sad ne znam ni sama kaj i kak🤷♀️
Ja bih npr isla na hitnu radi toga da vam se da terapija...zao mi je sto morate to prolaziti i stresirati se🩷
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja bih npr isla na hitnu radi toga da vam se da terapija…zao mi je sto morate to prolaziti i stresirati se🩷
Poslala sam por gin pa je rekao da koristim utrogestan 3x1, imam ih doma od proslog puta tako da zasad ne moram nikud ići 😵🙏 kako je to frustrirajuće 😶 jos me jučer bolio bas jajnik i sad ne znam jel umišljam ili osjećam čudne bolove 🥺 pratimo kroz dan..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ja bih npr isla na hitnu radi toga da vam se da terapija…zao mi je sto morate to prolaziti i stresirati se🩷
Poslala sam por gin pa je rekao da koristim utrogestan 3x1, imam ih doma od proslog puta tako da zasad ne moram nikud ići 😵🙏 kako je to frustrirajuće 😶 jos me jučer bolio bas jajnik i sad ne znam jel umišljam ili osjećam čudne bolove 🥺 pratimo kroz dan..
Drzim fige da bude sve ok🩷
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ajme 😐😐😐 nadam se da će utrogestan pomoći 🤞
Bolovi, pritisak ili? Ma sve se to širi pa nemožeš biti pametan 🤨
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Ajme 😐😐😐 nadam se da će utrogestan pomoći 🤞
Bolovi, pritisak ili? Ma sve se to širi pa nemožeš biti pametan 🤨
Ma ne znam ni sama, neki čudan osjećaj..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
marta ma ako je tako odi na hitnu i pravi se da nisi zvala ginekologa zbog svog mira. Srijeda je blizu, a daleko.. jer ovako stalno sve osluškuješ i nemirna si u sebi 😔
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
marta ma ako je tako odi na hitnu i pravi se da nisi zvala ginekologa zbog svog mira. Srijeda je blizu, a daleko.. jer ovako stalno sve osluškuješ i nemirna si u sebi 😔
Ma mi ti ni nemamo hitnu blizu nego moram u drugi grad, budući da muž ima danas ispit na faxu, a ja s curicom doma nije da imam kak i kad ići.. Na uzv ionak je rano da se nekaj vidi, a terapiju mi mogu dati istu ko i on pa ne vidim smisao osim da počnem jako krvariti tak su mi rekli svaki put 😶
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji