Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Freya1
    03. Studeni 2023. 10:41

Perpetua

Freya1

Dobro jutro :D
    Na kraju sam ranije završila kod ginekologa zbog krvarenja. Vidi se plod i po njemu sam trudna 5+7. A ti?
    Dobila sam Duphastone i Rojazol vaginalete jer sam dobila i gljivice.
    Nije siguran zbog čega mi ide krv jer sve izgleda uredno.
    Ima li netko da je imao ovakav slucaj?

Ja sam imala ovaj put nešto jako malo krvarenja bez pronađenog razloga, rekli su mi da nekad to jednostavno zna tako biti. Obično inače to bude od nekog hematoma pa možda ga ne vide u tom trenu, ali valjda može biti i bez hematoma. Tijela su jako fascinantna! Držim fige da ti to sad prestane i ne ponavlja se, da možeš biti mirnija.

Da, i ja sam pomislila da je možda hematom ali eto, ne vidi se... vidjet cemo za 3 tjedna.. Također mi nije obilno ali traje danima. 
    Hvala ti, sada mi je lakše i drago mi je da ti je brzo proslo

• Freya1
    03. Studeni 2023. 11:11

SIMT

Freya1

Dobro jutro :D
    Na kraju sam ranije završila kod ginekologa zbog krvarenja. Vidi se plod i po njemu sam trudna 5+7. A ti?
    Dobila sam Duphastone i Rojazol vaginalete jer sam dobila i gljivice.
    Nije siguran zbog čega mi ide krv jer sve izgleda uredno.
    Ima li netko da je imao ovakav slucaj?

Meni je tako bilo u prvoj trudnoći, prokrvarila sam s točno 5 tjedana i to baš obilno, na kraju smo završili na hitnoj, nisu ništa vidjeli i dobila sam Duphastone, poslije mi je moja ginekologica rekla da je to vjerojatno bila implantacija budući da nije bilo nikakvog hematoma ni ničega. Poslije u trudnoći uopće nisam krvarila

Možda je i to, samo sam ja mislila da implantacijsko traje svega 2-3 dana i da nije obilno, nije mi tako obilno ali duze traje.
    Ipak, sve je moguće i rijetko kada je sve onako kako piše.
     Vjerujem da nije bilo ugodno vidjeti toliku količinu krvi...
    Sada samo pozitivno, sve će biti u redu :)

M-P
    03. Studeni 2023. 12:25

Uhh najbitnije je da je sve dobro. Nadam se da ti se nece vise dogadati 🙏♥️♥️♥️♥️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Hellobaby
    03. Studeni 2023. 12:32

Freya ajme grozno!! Ali najbitnije je da je sve dobro završilo 🙏🙏🙏 
    Taman ručam, pa mi vi dođete kao novine za čitanje 😅

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Hellobaby
    03. Studeni 2023. 12:36

Teich56

Hellobaby

Dobro jutro svima😄
    Marta kao što su ti cure već rekle, negdje sa 6tj ako nije bila kasnija ovulacija. Neki ginekolozi puštaju zvuk a neki samo pokažu da vidimo kako kuca srce.
    manukako ti je simpatična nećakinja 😍 sigurno je i ona uzbuđena 😄
    Uglavnom, jučer sam se naručila na pregled za utorak samo da utvrdimo dal je sve na svome mjestu i dobijem terapiju. Počela sam prije mjesec dana piti novalac i od jučer magnezij. Ugl uvijek u trudnoći do nekog 17 tj imam neke glupave bolove ispod pupka na sredini trbuha, kao neku tupu bol 🙄 još sam prehlađena i kašljem pa se valjda to pri tome pojačava..to uopće ne sliči menstrualnoj boli, već kao da boli mjehur. Na pregledu nikada nije ustanovljeno zašto, nego mi je ginekolog u zadnje dvije trudnoće rekao da moram više odmarati i to je to. Ali ako je netko bio u sličnoj situaciji, pa je prošlo sa nekom terpijom ili slično, može savjet??
    I što ćete kuhati danas, možda dobijem ideju 😅

I ja imam vec 4 - 5 dana tu tupu bol ispod pupka, kad malo pritisnem boli. Isto mislim da je nekaj s mjehurom (iako me ne boli dok piškim) pa sam si kupila caj od 100% brusnice da pijem do idućeg pregleda u četvrtak kad cu to spomenut ginicki.
    Btw. Danas kuham piletinu u bijelom umaku sa senfom i tjesteninu 😂😅

To sam i ja mislila da je mjehur, ali evo nikada nije bio 🤷‍♀️ 
    Ali najbolje napomenuti ginekologu, pa on odluči što i kako..zato sam pitala dali je imala koja od vas iskustva sa tim jer me to baš zeza..
    Hvala na ideji za kuhanje 🥰🥰🥰 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Mareeeee3112
    03. Studeni 2023. 14:17

Ja idem doma s posla razmisljam da bi skuhala tjesteninu na rozo... s nekim finim sirom.... brzo gotovo a fino😁😁😁😁 danas naporan dan a doma me ceka jedan mali zezator od 11 mj 🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    03. Studeni 2023. 15:36

Aaa cure kakva tjestenina i sir🥲 blago vam se, ja zivim na mandarinama i rizi i pomfritu iz mc donaldsa 🤣
    Nist drugo ne mgu ni pojesti, zeludac mi je u takvoj bananii

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Tocka_tockica
    03. Studeni 2023. 15:54

Hej curke... Ja se danas osjećam super.. nekako mi nestala mučnina i umor.. al je došla frka i panika zakaj je nestalo 🤦🏻‍♀️ no uvijek se stigne vratit mučnina do navečer ps fa se odradi i današnja runda...što se tiče jela.. usprkos mučninama ja nisam izgubila apetit, zapravo nesmijem si dopustit da želudac bude prazan jer se najčečće onda prejedem pa se mučnina duplo pojača...  inače, jel ima neka da je danas na pregledu?

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

M-P
    03. Studeni 2023. 16:13

Cure ja isto evo idem s posla i onda cu se provozat malo da vidim di ima za kupit mandarine domace. Trebaju mi oni sto onako stoje iz cestu. Ne zelim ove iz ducana. A umorna sam  uzas. Jedva cekam spavat 😍🤣

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    03. Studeni 2023. 16:39

Sad mi fali Hercegovina hahaha, fale mi sipci i mandarine🤣
    Btw, ja sam sad povratila msm sve sto sam u zadnja 24h i pojela, predivno

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.