Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neverland
    03. Studeni 2023. 19:15

Martina1931

neverland

Martina1931

Cure koje imaju iza sebe vise trudnoca, ili da su iskusile obilno povracanje? Kad je ok javiti se na hitnu zbog malo infuzije isl

Ako znas nekoga da ti može kod kuće staviti, slobodno, vidjet ćeš da će ti pomoći. Sve cure oko mene kaži da im infuzija pomogne. A išle su na hitnu baš ako ništa nisu mogli zadržati od hrane i tekućine. Sestra je sve do poroda povracala, nažalost.

A inace sam zdravstveni djelatnik, i znam sama stavljat braunile, al ne mgu sama sebi bas🥲
    Sad sam se sjetila vremena gdje bi poslije nekih zescih partija spajali jedni druge na infuziju doma da bi prije sebi dosli hahah
    Mozda zamolim nekoga od kolega da mi dodje doma , da me malo spoji na infuziju ako se nastavi ovako…

Ma da, nemoj se povlačiti po hitnoj ako ne moraš baš. Pogotovo kad imaš nekoga tko to zna. Sretno 😀

Hellobaby
    03. Studeni 2023. 20:40

Tocka_tockica kako mučnine? 
    M-P ajme mandarini..mi ih baš puno jedemo. Još smo dobili domaćih i prefini su. Slažem se sa tobom da su odlični oni koji stoje uz cestu 😄 
    ElisaDay dobrodošla! Mišljenja sam ko i cure, za svoj mir otišla bi na pregled ili nazvala ginekologa. Ovako kad razmišljam možda ti je iscjedak i od samog pregleda, ali sve su to samo nagađanja.. 
    Martina što se tiče povraćanja ja sam od nikakve pomoći. Nadam se da će ti biti bolje..

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

M-P
    03. Studeni 2023. 20:47

Martinica super ak ti netko ima to doci staviti. Vjerujem da nemozes sama sebi. Ja isto radim u zdravstvu al da bas sebe idem bost joj majko mila.. a sto se tice kad je okej javit se , pa ako ti je lose sto ne. Moja seka je inace isla na te infuzije jer je doma imala drugo dijete pa nije bas mogla mirovati.. al puno joj je pomoglo jer je doslovno ispovracala sta god stavi u usta i onda je pocela i gubit jako na kilazi ..tako da infuzija ne moze nikak nastetiti 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    03. Studeni 2023. 20:51

Ja inace imam neki psiholoski problem s povracanjem. Do te granice da jednostavno nemogu .. tolko suzdrzavam da mi popucaju sve kapilare na obrazima od naprezanja (nezelite vidjet kak to izgleda) i uopce ne kuzim zasto kad na kraju svejedno povracam i bude okej. Zato sad kad me uhvati mucnina samo nesto lagano jedem da mi ne digne zeludac .. ne znam od kud mi taj strah al eto ne mogu se sastat s time 🤭

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Freya1
    03. Studeni 2023. 22:06

ElisaDay, također dijelim mišljenje s curama. Nazvala bih jer bih se tako osjećala sigurnije, nemaš što izgubiti a biti ćeš mirnija u glavi. 
    M-P, također sam danas bila u potrazi za tim neretvanskim mandarinama što stoje uz cestu ali sam prekasno došla pa ih nije bilo... Tak sam se bila nabrijala da sam na kraju razocarano ipak otisla u trgovinu 

Teich56
    03. Studeni 2023. 22:44

M-P

Ja inace imam neki psiholoski problem s povracanjem. Do te granice da jednostavno nemogu .. tolko suzdrzavam da mi popucaju sve kapilare na obrazima od naprezanja (nezelite vidjet kak to izgleda) i uopce ne kuzim zasto kad na kraju svejedno povracam i bude okej. Zato sad kad me uhvati mucnina samo nesto lagano jedem da mi ne digne zeludac .. ne znam od kud mi taj strah al eto ne mogu se sastat s time 🤭

Ja sam općenito u zivotu mozda 2 3 puta povraćala, čak ne mogu ni na silu😅

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

Teich56
    03. Studeni 2023. 22:46

Freya1

ElisaDay, također dijelim mišljenje s curama. Nazvala bih jer bih se tako osjećala sigurnije, nemaš što izgubiti a biti ćeš mirnija u glavi.
    M-P, također sam danas bila u potrazi za tim neretvanskim mandarinama što stoje uz cestu ali sam prekasno došla pa ih nije bilo… Tak sam se bila nabrijala da sam na kraju razocarano ipak otisla u trgovinu

Ima jedan gospon u Gračanima preko puta Meridijana koji prodaje mandarine, i ima jedan na kraju Avenije gojka šuska zna stajati s kombijem i prodavati voce i povrće pa ako vam je u blizini svratite😁

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

Mareeeee3112
    04. Studeni 2023. 06:13

Jutro svima ja sam jucer zaspala u 8 h🤣🤣🤣... danas tj nocas i sad ujutro mi je jako lose ..em 4 dana imam problem sa crijevima (normalna faza u trudnoci) uzasss 4 dana wc mene nije vidio evo do jutros ...toliko mi je muka ...neznam jel vise od trudnoce il ove jeb..tablete za zeljezo... ugl kostipacija za vrijeme trudnoce je za mene uvijek bila najveci problem jer i opcenito imam problema a sad mi je kriminal.... 
    Nadam se da je vama bolje nego meni ovo jutro

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Hellobaby
    04. Studeni 2023. 06:51

Jutro!!! 
    Mare žao mi je zbog tegoba. Mene općenito tablete za željezo zatvaraju, onda mi je ginekolog preporučio sideral pa sam se preporodila. Jesi probala uvesti malo veću količinu magnezija ili donat u kombinaciji sa suhim šljivama 🤔 ali da, tko ima uvijek problem u trudnoći je samo puno gore 😔 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Mareeeee3112
    04. Studeni 2023. 07:06

Hellobaby

Jutro!!!
    Marežao mi je zbog tegoba. Mene općenito tablete za željezo zatvaraju, onda mi je ginekolog preporučio sideral pa sam se preporodila. Jesi probala uvesti malo veću količinu magnezija ili donat u kombinaciji sa suhim šljivama 🤔 ali da, tko ima uvijek problem u trudnoći je samo puno gore 😔

Ma jesam mene ti tabletevza zeljezo ozvaraju ja sam ti na onaj kondural c il kak se zove dobro da sam popila pa su me otvorile...ma pijem svaki dan mg ...ma ja sam ti sve zivo probala evo uspjela nakon 4 dana...doslovno mi je trbuh bio napuhan uzas  .. a o vjetrovima necu ni govorit🤣🤣🤣🤣prestrasno....danas sam ko nova ali mi je jako lose . . Mucnina velika

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.