Pozdrav, trudna sam 6 tjedana, jučer bila na prvom pregledu, dr.je rekla da je sve super i već smo čuli otkucaje 😍😍😍.
Danas mi se pojavio nekakav svjetlo smeđi iscjedak, kroz jutro ništa nego tek sada malo. Je li to razlog za zabrinutost, ne znam da li da zovem dr,.malo mi je glupo pošto sam jučer bila na pregledu pa da ne bude da paničarim? Ne boli me ništa, što se toga tiče sve ok.
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Pozdrav, trudna sam 6 tjedana, jučer bila na prvom pregledu, dr.je rekla da je sve super i već smo čuli otkucaje 😍😍😍.
Danas mi se pojavio nekakav svjetlo smeđi iscjedak, kroz jutro ništa nego tek sada malo. Je li to razlog za zabrinutost, ne znam da li da zovem dr,.malo mi je glupo pošto sam jučer bila na pregledu pa da ne bude da paničarim? Ne boli me ništa, što se toga tiče sve ok.
Book, dobro nam dosla i cestitam :)
Ja sam ziheras, ja bih se sigurno javila, mozda ce ti dati terapiju progesteronom 😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pozdrav, dobrodosla 💕
Ja bih popratila pa ako se bude vise pojacavalo javila bi se gin 🙂 Meni je u prvoj trudnoci nakon uzimanja uzorka za papa test bio jedan dan tako smeckasti iscjedak…🙂
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
Cure i ja uspjela ovu traku staviti 🙈 hvala na uputi🤗
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
Pozdrav, dobrodosla 💕
Ja bih popratila pa ako se bude vise pojacavalo javila bi se gin 🙂 Meni je u prvoj trudnoci nakon uzimanja uzorka za papa test bio jedan dan tako smeckasti iscjedak…🙂
Nije mi radila papa jer smo ga napravili ovo ljeto kad sam bila na pregledu. Samo ultrazvuk, zato me i brine
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Dobrodošla! Ja bih se javila, jer u biti nemaš što izgubiti javljanjem. U prvoj trudnoći kad mi se pojavio bio sličan iscjedak odmah na početku, ginekologica mi je rekla da samo pratim tih par dana (tad je bilo prerano i za UZV i bilo što drugo), a kasnije kad je potvrđeno da je sve ok, da je plod na dobrom mjestu i da napreduje, onda mi je dala dalje utrogestane. U drugoj trudnoći sam na isti takav iscjedak na svoju ruku išla čekati isto par dana, računajući da ne mogu ionako ništa posebno napraviti, pa je na kraju nažalost ispala tad vanmaternična trudnoća i bilo mi je malo i žao što se nisam ranije javila (ne bi promijenilo ishod, ali mogli smo možda imati više opcija za tretman). To kod tebe sad sigurno nije slučaj, tako da ne moraš brinuti zbog toga, hoću samo reći da nemaš šta izgubiti javljanjem, sasvim je normalno za ovakve stvari kontaktirati ginekologa, nije to nikakvo posebno paničarenje. 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Cure i ja uspjela ovu traku staviti 🙈 hvala na uputi🤗
Puno je lakše pratiti ovako s trakicama, da :D
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Cure koje imaju iza sebe vise trudnoca, ili da su iskusile obilno povracanje? Kad je ok javiti se na hitnu zbog malo infuzije isl
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Cure koje imaju iza sebe vise trudnoca, ili da su iskusile obilno povracanje? Kad je ok javiti se na hitnu zbog malo infuzije isl
Ako znas nekoga da ti može kod kuće staviti, slobodno, vidjet ćeš da će ti pomoći. Sve cure oko mene kaži da im infuzija pomogne. A išle su na hitnu baš ako ništa nisu mogli zadržati od hrane i tekućine. Sestra je sve do poroda povracala, nažalost.
Ako znas nekoga da ti može kod kuće staviti, slobodno, vidjet ćeš da će ti pomoći. Sve cure oko mene kaži da im infuzija pomogne. A išle su na hitnu baš ako ništa nisu mogli zadržati od hrane i tekućine. Sestra je sve do poroda povracala, nažalost.
A inace sam zdravstveni djelatnik, i znam sama stavljat braunile, al ne mgu sama sebi bas🥲
Sad sam se sjetila vremena gdje bi poslije nekih zescih partija spajali jedni druge na infuziju doma da bi prije sebi dosli hahah
Mozda zamolim nekoga od kolega da mi dodje doma , da me malo spoji na infuziju ako se nastavi ovako...
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji