Ja sam gotova sa prvim pregledoooom🙈🙈
Imamo otkucaje , i veci smo za 2 dana ..mjeri plod 6+3, a ja sam 6+1 po ZM.
Kako sam sretna joooj, disem napokon😊
Divnooo🥰💜
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Ja sam gotova sa prvim pregledoooom🙈🙈
Imamo otkucaje , i veci smo za 2 dana ..mjeri plod 6+3, a ja sam 6+1 po ZM.
Kako sam sretna joooj, disem napokon😊
Jupiiiii, divnooooo! 🥰🥰🥰🥳🥳🥳 Baš mi je drago, sad idemo dalje. ❤️
Teich, ma joj, nisam još sigurna di radim. Dobila sam info da Panoramu radi neki doktor u Črnomlju u SLO, to mi je 1:15h vožnje, sad kalkuliram da li mi se to da i je li mi isplativo za tu razliku u cijeni.
E, a jesi ti malo gledala pouzdanosti za te stvari koje su uključene u prošireni paket? Ono što je mene odbilo je što su zapravo jako niske pouzdanosti, što znači da ako i (nedajbože) dobiješ recimo pozitivno za neku od tih mikrodelecija, zapravo je šansa 2-17% (kako za što) da je to zaista pozitivno. Barem tako piše u službenom dokumentu za informirani pristanak od Seqventie:
https://panorama-test.hr/wp-content/uploads/2018/05/PANORAMA-informirani-pristanak-Seqventia.pdf
Već i ovo za DiGeorge mi je zapravo dosta nisko, 20%, makar sam vidjela da ima na nekim drugim mjestima pišu veće vjerojatnosti za to, tako da se malo dvoumim da li da ovaj put to uzmem ili ne (prošli put jesam). Tako je meni ginekologica bila rekla, kao, da je ok uzeti taj Osnovni Plus paket ako želim (s DiGeorge), ali da ne bi preporučila prošireni jer nije dovoljno pouzdan. Pa dijelim čisto ako nisi naišla na te informacije dosad, možda ti dođeš do drugog zaključka.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Pozdrav cure!
I ja bih vam se htjela pridružiti, prvi pozitivan test imala sam u ponedjeljak, 30.10., drugi 1.11.
Zadnja menga 3.10. tako da sam danas 4+2.
Prvi pregled 16.11. i iskreno, s obzirom na prošlo iskustvo, umirem od straha.
Dobrodošla! Žao mi je što ste morali proći kroz to, vjerujem da je bilo iznimno teško iskustvo 🫂🫂 A kao što si mogla možda pročitati, strahove ovdje većina imamo razne, čak i s manje traumatičnim povijestima (ili bez njih čak). Ne želim time umanjivati bilo čije pravo na strah, svatko ima pravo na svoje osjećaje, samo želim reći - nisi sama 🤗 Vjerujem da je strah ogroman, voljela bih da ti mogu ponuditi neki čarobni štapić da ga odnese, ali u nedostatku istog, idemo svi kroz ovo dan po dan, uz međusobnu podršku i razumijevanje 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
20.6. stigao braco ❤️
Teich, ma joj, nisam još sigurna di radim. Dobila sam info da Panoramu radi neki doktor u Črnomlju u SLO, to mi je 1:15h vožnje, sad kalkuliram da li mi se to da i je li mi isplativo za tu razliku u cijeni.
E, a jesi ti malo gledala pouzdanosti za te stvari koje su uključene u prošireni paket? Ono što je mene odbilo je što su zapravo jako niske pouzdanosti, što znači da ako i (nedajbože) dobiješ recimo pozitivno za neku od tih mikrodelecija, zapravo je šansa 2-17% (kako za što) da je to zaista pozitivno. Barem tako piše u službenom dokumentu za informirani pristanak od Seqventie:
https://panorama-test.hr/wp-content/uploads/2018/05/PANORAMA-informirani-pristanak-Seqventia.pdf
Već i ovo za DiGeorge mi je zapravo dosta nisko, 20%, makar sam vidjela da ima na nekim drugim mjestima pišu veće vjerojatnosti za to, tako da se malo dvoumim da li da ovaj put to uzmem ili ne (prošli put jesam). Tako je meni ginekologica bila rekla, kao, da je ok uzeti taj Osnovni Plus paket ako želim (s DiGeorge), ali da ne bi preporučila prošireni jer nije dovoljno pouzdan. Pa dijelim čisto ako nisi naišla na te informacije dosad, možda ti dođeš do drugog zaključka.
A koja je cijena u Slo?
E vidiš, nisam bas toliko detaljno sve proučavala te postotke još. Tenks kaj si podjelila to budem proučila.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
A koja je cijena u Slo?
E vidiš, nisam bas toliko detaljno sve proučavala te postotke još. Tenks kaj si podjelila to budem proučila.
Razlika za ovaj Osnovni Plus paket je 140 eura, kod nas je 590 eura, a tamo 450 eura.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
20.6. stigao braco ❤️
Hvala cure svima na dobrodošlici.
Perpetua slažem se s tobom, svi smo u strahu, bilo me strah i u prvoj trudnoći kad nisam imala pojma što me sve čeka, a sada je valjda na entu. Ali vjerujem da će sve biti dobro i da ćemo se družiti ovdje do kraja
06/23 inducirani pobačaj u 18 tt zbog anomalija ploda
Simt, jako jako mi je zao sto vam se to dogodilo🩷 ne mogu ni zamisliti bol koju ste osjecali!
Nazalost, ostaje nam svima samo vjerovati da ce sve biti ok u novoj trudnoci🙏 nekada je tesko, ali neke stvari vise nisu u nasim rukama..
Btw, curke koje imate te stickere za trudnocu kako to raditeee?🙈 ja sam ocito bas smotana kad se ne mgu snaci
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Evo mene napokon.. ljudi moji ja danas nema sta nisam pojela. Sad malo odmor od hrane hahahaha…
Martinica odlicnoooooo :))) naravno da je sve super ❤️❤️❤️❤️
Nove curke dobrodosle
Simt vjerujem da ce ovaj pita sve biti dobro i za pozeljeti ♥️
Cure koje bi radile prenatalne. Ja sam isto dobila od jako puno njih misljenje pa i od svoje priv. Gin. Da nema potrebe za tim najskupljim prosirenim. Da je srednji sasvim dovoljan i pouzdan. Eto .. ako nekom znaci. Ni sama se jos nisam odlucila ali perpetua bacila si me u razmisljanje. Ima mi to smisla s tim postocima..
danas bas sve neke lijepe vijesti..
meni je dosao nalaz papa testa i sve je uredno. Radila sam ga prije mal vise od god dana pa sam morala ponovno
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Martina klikni na ovo sto vidis kod nas
Kad ti ude izaberi dolje Pregnancy onda ti da da biras traki pa stisnes gore desno next , onda biras ikonicu i opet next
Pise ti datum i napisi kad ti je termin..
nakon toga Save i kopiraj bbcode i zalijepi u opis ..
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Martina klikni na ovo sto vidis kod nas
Kad ti ude izaberi dolje Pregnancy onda ti da da biras traki pa stisnes gore desno next , onda biras ikonicu i opet next
Pise ti datum i napisi kad ti je termin..
nakon toga Save i kopiraj bbcode i zalijepi u opis ..
Ja probala i nece mi prikazat ...koji moram kopirat prvi ili
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji