Martinasretno danas 😁
Ciklusi su mi svakakvi sada. Prije prošle trudnoće bili su 24-26 dana, a sada su 23-29. Tako da nikada neznam kada je ovulacija 🤔 test sam napravila prekjučer sa 3+1 tj. dan prije najkraćeg ciklusa i ponovila jučer da vidim dali plusić tamni. Trebala bi kod ginekologa drugi tjedan da vidimo za terapiju s obzirom na povijest spontanih.
Koliko ti je tocno proslo od menstruacije ?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure ja sam zadnjih nekoliko dana pod mučninama... Ko da imam žestoki mamurluk iz dana u dan... Ne povraćam, ali baš mi je teško i osjećam se zapravo bolesno .. i čak razmišljam da ostanem par dana doma jer dok krene mučnina samo bi ležala i spavala... Za tjedan dana imam konačno taj prvi pregled, a kak me zadnjih par dana prate mučnine imam osjećaj da sam već par mjeseci trudna i jasasskoo mi sporo vrijeme ide...
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Cure ja sam zadnjih nekoliko dana pod mučninama… Ko da imam žestoki mamurluk iz dana u dan… Ne povraćam, ali baš mi je teško i osjećam se zapravo bolesno .. i čak razmišljam da ostanem par dana doma jer dok krene mučnina samo bi ležala i spavala… Za tjedan dana imam konačno taj prvi pregled, a kak me zadnjih par dana prate mučnine imam osjećaj da sam već par mjeseci trudna i jasasskoo mi sporo vrijeme ide…
Mislim da nas ima već par koje imamo preglede 9.11.🤗
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Cure ja sam zadnjih nekoliko dana pod mučninama… Ko da imam žestoki mamurluk iz dana u dan… Ne povraćam, ali baš mi je teško i osjećam se zapravo bolesno .. i čak razmišljam da ostanem par dana doma jer dok krene mučnina samo bi ležala i spavala… Za tjedan dana imam konačno taj prvi pregled, a kak me zadnjih par dana prate mučnine imam osjećaj da sam već par mjeseci trudna i jasasskoo mi sporo vrijeme ide…
Ja sam isto danas kao ti, 6+1. I meni su mucnine krenule tek unazad 5dana mozda..i bas kao sto kazes osjecaj mi je kao da sam bolesna zesce i da sam trudna puno vise haha
Samo ja povratim tu i tamo, jutros sam odradila prvu turu riganja🥲
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hvala curke, umirem od strahaaaaaa🙈 u 12 mi je pregled
Jel vi imate kontinuiranu mucninu od jutra do navecer ili imate tipa par sati da ste ok? Meni cim je malo ok na satak dva, odmah krenem ajme to nije dobro🤣 (znam da sam luda)
Btw dobrodosle nove cure ❤️😊
Sretno uskoro na pregledu, Martina! <3
A ovo za mučnine, znaš već da ih ja nemam (još) uopće, ali i od svih frendica koje znam da su imale, baš nitko nije imao ono cijeli cijeli dan da se muče, pa izludile bi :) Tako da vjerujem da su skroz normalne oscilacije. Ali znam i brigu 🫂
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Mislim da nas ima već par koje imamo preglede 9.11.🤗
Ja isto imam tad :D Pregled i vađenje krvi za Panoramu.
A ovo za spavanje i odmaranje, da, ta sam isto. Srećom pa si generalno stvarno mogu to i priuštiti.
Danas sam osvijestila da mi je jedan od simptoma da me kava stvarno ne privlači 😄 Načelno je inače ne pijem puno, tj. doma je pijem jako rijetko, više ovako kad sam vani, tak da ispadne max par puta tjedno, ali jako volim taj miris i okus, a sad mi je baš onako...nope, ne bih. 😄
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Martinasretno danas 😁
Ciklusi su mi svakakvi sada. Prije prošle trudnoće bili su 24-26 dana, a sada su 23-29. Tako da nikada neznam kada je ovulacija 🤔 test sam napravila prekjučer sa 3+1 tj. dan prije najkraćeg ciklusa i ponovila jučer da vidim dali plusić tamni. Trebala bi kod ginekologa drugi tjedan da vidimo za terapiju s obzirom na povijest spontanih.
Zadnja je bila 9.10.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Pozdrav cure, evo i ja vam se pridruzujem 😊 Danas sam 4+2, nestrpljivo cekam prvi pregled 17.11.
👩 37
👨 38
6/2021 pokusavamo
AMH 0,4pmol/l
4/2022 biokemijska
22.10. +
23.10. Beta 45
25.10. Beta 152
Prvi pregled: 17.11.
Martinasretno danas 😁
Zadnja je bila 9.10.
Bas prava menga😀
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Martinasretno danas 😁
Zadnja je bila 9.10.
Bas prava menga😀
Je da 😀 u trajanju od 6 dana. Računam da je bila ranija ovulacija pa je zato i test pozitivan ovako rano 😄
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Sortiraj odgovore
Najstariji