Martina sretno danas😍
Hello baby dobro dosla ...kad si saznala za plusic?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Joj meni je tak na poslu svaki dan 😂🙈 uzasno koliko mi se nista ne da. Najrade ni bila doma malo
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Pozdrav cure!
Razmišljala sam dali da vam se pridružim pošto je baš mala trudnoća, ali evo jesam u nadi da će sve biti ok!
Vidim da ste vesela grupica, sa velikom potporom i empatijom 🙂
Veselim se tipkanju sa vama ❤
Boook! Koliko si trudna? 🙂
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Martina sretno danas 😁
Ciklusi su mi svakakvi sada. Prije prošle trudnoće bili su 24-26 dana, a sada su 23-29. Tako da nikada neznam kada je ovulacija 🤔 test sam napravila prekjučer sa 3+1 tj. dan prije najkraćeg ciklusa i ponovila jučer da vidim dali plusić tamni. Trebala bi kod ginekologa drugi tjedan da vidimo za terapiju s obzirom na povijest spontanih.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Hvala curke, umirem od strahaaaaaa🙈 u 12 mi je pregled
Jel vi imate kontinuiranu mucninu od jutra do navecer ili imate tipa par sati da ste ok? Meni cim je malo ok na satak dva, odmah krenem ajme to nije dobro🤣 (znam da sam luda)
Btw dobrodosle nove cure ❤️😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hvala curke, umirem od strahaaaaaa🙈 u 12 mi je pregled
Jel vi imate kontinuiranu mucninu od jutra do navecer ili imate tipa par sati da ste ok? Meni cim je malo ok na satak dva, odmah krenem ajme to nije dobro🤣 (znam da sam luda)
Btw dobrodosle nove cure ❤️😊
Draga Martina! Nikada nisam povratila u trudnoći, a bome mi nije ni muka, nit me cice bole..možda neka mala mukica na želudcu u prvih 12 tjedana sve skupa 5 puta. Tako da ne brini al tko sam da ti govorim da ne brineš kad ja uvijek brinem 😅
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Ma bit ce sve u redu ♥️♥️ ja ne povracam a muka mi je kroz cijeli dan .. i rade bi da povracam pa da se rijesim te mucnine jer mi je ovo uzas. Prestane tek predvecer ili popodne ali dobar dio dana drzi
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ma imam traume od spontanih pa sad za sve se trzam🤦♀️
Ja jucer katastrofa cijeli dan, i navecer kokice pojedem jer sam citala da su dobre za mucnine i prestane mi fkt od njih. I ja kao super sat vremena. Drugi sat ajme di su mi mucnine??🥲
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sam isto navecer kokice pojela i proslo me malo.. al ujutro opet 😝
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Hej cure ja sam bas loše spavala, mala je kašljala pa plakala jedan dio noći, napokon zaspim pa ružno sanjam, pa nervoza i mučnina jer danas počinjem raditi uzas cijelo tijelo mi drhti od nervoze, čim sam se probudila morala na wc želudac se diže, a nemam kaj povraćati ajme koma.. Ne znam jel do nervoze ili trudnoće, ako preživim danas, a da se tamo ne onesvijestim 😵
Pila sam crvenu macu i naglo prestala kad sam napravila test, a inače se prekida postepeno i sad ne znam jel do toga, ali osjećam se uzasno odvratno.. Kao da sam cijeli dan u snu, a ne u tijelu.. Muka mi je stalno..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji