Trenutno lezim ne mogu se dic i ne znam je li mucnina, ili me boli maternica, il crijeva al izgleda mi kao sve troje, dok moj decko sav sretan leprsa na posao i razmisljam se Bozeeeeee 🥲🥲🥲
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Marta naravno da ce biti jos beba kod vas! Danas ne ides na posao? Ja bih ti savjetovala da odmaras danas i ne mislis previse o tome, nista nije u tvojim rukama. ❤️
Meni jutros neki cudnovati menga bolovi, pa proljev, uzivancija prava 😏
Danas nejdem, kuham ručak i to je to. Ne mogu reći općenito da radim nešto previše fizički, pogotovo zadnje dane kad sam slomljena od umora 😵
Pišem kasnije situaciju svakako
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ma cure ja nazalost danas radim... nekako se krpam s djetetom pa si odmaram kad i on...
Zeljezo pijem kad on ima jedno budenje po noci jer se mora pit na ful prazan zeludac i nesmijem jest poslije nekih 3 h tako da mi je to najbolje vrijeme
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
marta ma ako je tako odi na hitnu i pravi se da nisi zvala ginekologa zbog svog mira. Srijeda je blizu, a daleko.. jer ovako stalno sve osluškuješ i nemirna si u sebi 😔
Marta, i ja bih ovako. Nemaš što izgubiti, imaš povijest i reci im to, a bolje pucati na hladno. Ako ništa drugo, barem će ti biti lakše ako kažu da je sve ok pa se možeš opustiti.
Netkoje napisao o povracanju i kapilarama na licu. Tako sam ja izgledala nakon prvog poroda. Doslovno kao maskirana za helloween 🤣
Marta nadam se da ce sve biti okej i da nece vise 🙏❤️
Ja sam napisala za kapilare. Boze sacuvaj 😂
Sad kad mi je muka doslovno pazim da ne jedem nesto sto bi potaknulo jer sam u srijedu pojela sarmu i bilo mi je uzasno muka. Jos kad sam si zamislila taj kiseli kupus 🤦♀️
Inace kupila sam 13 kg mandarina 😂 odlicne su mi .. dobro 5 za mamu od decka .. da ne bude da je sve za mene 😁
Maree jel ti sta bolje?
Kak ste vi ostali?
Ma umirem na poslu evo silim se nestonpojest cijelo jutro mi je gore zeludac a radim s ribom znaci uzas.... danas mi je bas lose
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Tocka_tockica kako mučnine?
M-P ajme mandarini..mi ih baš puno jedemo. Još smo dobili domaćih i prefini su. Slažem se sa tobom da su odlični oni koji stoje uz cestu 😄
ElisaDay dobrodošla! Mišljenja sam ko i cure,za svoj mir otišla bi na pregled ili nazvala ginekologa. Ovako kad razmišljam možda ti je iscjedak i od samog pregleda, ali sve su to samo nagađanja..
Martina što se tiče povraćanja ja sam od nikakve pomoći. Nadam se da će ti biti bolje..
Hellobaby danas su mi se mučnine vratile... Jedva sam ustala iz kreveta... A imam uz svoje klince još nećake na čuvanju .. ako preživim današnji dan bude dobro ..

👧🩷 2017.
👦💙2020.
Marta znam da si sva u bedu sada, ali puno žena ima to smeđarenje u ranoj trudnoći, tako da samo pozitiva. Em imaš svoju curicu, pa ti ona zaokupi dan. Što se tiče mišljenja oko bebe, i ja sam bila sva nikakva kad sam imala 2 uzastopna spontana, ali Bogu hvala bila je 3. sreća i dobili smo predivnu curicu 🥰🥰🥰 nadam se da je i sa ovom trudnoćom sve u redu, ali strah je neizbježan, pogotovo kada imaš loša iskustva iza sebe.
M-P ti si se bome opremila sa mandarinama 👌
Ja osjećam samo umor, ali ostalo je ok. Pokušavam kuću dovesti u red, ali stalno su neke igračke na putu 🤣
manu nadam se da će se bol smanjiti! Moj muž uvijek sav sretan izađe iz kuće jer kako ja izdržim sa tom bukom 😅😅
Mare ajme nije ti lako sa svim tim mirisima u ovom stanju🤢
Tocka_tockica onda sretno ti bilo 😜 javi nam kako si preživjela 😅

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jao maree ne zavidim ti nimalo. Neki dan sam prosla kraj neke ribarnice i ja ne znam kako sam zadrzala sve u sebi .. riba mi najvise dize zeludac al inace ju stvarno obozavam i jedem jako cesto.. sad mi taj miris nikako ne pase. A o przenim lignjama da ne pricam. To kad osjetim , uzas jedan.
Ja isto malo spremam. Inace mi sredujemo kucu pa imamo hrpu posla. Ali ja polako spremuckam koliko mogu . Ne forsiram se bas fizicki iako mi je super. Nocas me tak uhvatio neki grc .. tocno nekako imam osjecaj na tim prijelazima iz tjedna i tjedan. Mozda umisljam al bas uvijek tak nekako krene. I cice su mi tak osjetljive 🙈..
dto se tice wc-a ja ne znam evo. Od kad sam trudna nemam nikakih problema s nicime. Mislim mare ti si duze trudna mozda nas to ceka. Zasad mi je po tom pitanju dobro..
kupila sam ja mandarine neke su jos zelenkaste pa neka sazriju.. ima vremena 😁

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Jao maree ne zavidim ti nimalo. Neki dan sam prosla kraj neke ribarnice i ja ne znam kako sam zadrzala sve u sebi .. riba mi najvise dize zeludac al inace ju stvarno obozavam i jedem jako cesto.. sad mi taj miris nikako ne pase. A o przenim lignjama da ne pricam. To kad osjetim , uzas jedan.
Ja isto malo spremam. Inace mi sredujemo kucu pa imamo hrpu posla. Ali ja polako spremuckam koliko mogu . Ne forsiram se bas fizicki iako mi je super. Nocas me tak uhvatio neki grc .. tocno nekako imam osjecaj na tim prijelazima iz tjedna i tjedan. Mozda umisljam al bas uvijek tak nekako krene. I cice su mi tak osjetljive 🙈..
dto se tice wc-a ja ne znam evo. Od kad sam trudna nemam nikakih problema s nicime. Mislim mare ti si duze trudna mozda nas to ceka. Zasad mi je po tom pitanju dobro..
kupila sam ja mandarine neke su jos zelenkaste pa neka sazriju.. ima vremena 😁
Radim sa sirovom sushi ribom nema miris ali neki mi zacini sad ne odgovaraju
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala cure na savjetima, to sam i učinila, nazvala sam doktoricu. Rekla mi je da pratim hoće li se nastaviti ali da vjerojatno nije ništa opasno tj da je sigurno od pregleda, pošto sam joj rekla da je stvarno jako oskudan.
I evo, danas nema ništa.

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Hvala cure na savjetima, to sam i učinila, nazvala sam doktoricu. Rekla mi je da pratim hoće li se nastaviti ali da vjerojatno nije ništa opasno tj da je sigurno od pregleda, pošto sam joj rekla da je stvarno jako oskudan.
I evo, danas nema ništa.
Super👍
👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
4.8.2025. stigla baby E💜
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji