Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Perpetua
    01. Studeni 2023. 20:48

Teich56

Ja ne radim po doma svaki dan, kako mi se da i kak sam raspoložena. Ne ubijam se ni forsam a bome i ne sekiram. Jedan dan usisam, pa onda nis dan dva pa onda operem ves, pa jedan dan sredim kupaonu. Npr danas sam skuhala rucak i ocistila mikrovalnu i nebum vise nis😅
    Jedino sto skoro kuham svaki dan jer moj decko nezna kuhat👎 ali fala bogu nije razmažen pa da i ne kuham tjedan dana nebi se bunio, mogao bi zivjet na sendvičima 😂

Meni je kuhanje jedna od najmrzih stvari, jako ne volim kuhati i tisuću stvari bih radila radije od kuhanja 🙈🙈🙈 I dok nismo imali dijete nisam ni kuhala u biti, a onda sam jednostavno morala početi (muž je jos manje sklon kuhanju), ali kuham stvarno minimalno i jednostavno, i najsretnija sam otkad kći bar u vrticu jede svaki dan pošteno skuhano 😂 I onda se još baš potrefilo da ona ima niz alergija na hranu pa ne možemo bas lako naručiti nešto za nju ili kupiti vani 😬

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• LaFemme
    01. Studeni 2023. 21:38

Bok cure, evo i ja vam se pridružujem. :) 
    14.11. idem na prvi pregled i tada bih trebala biti 8 tt. Valjda bude sve ok.

M-P
    01. Studeni 2023. 21:55

Dobrodosla. Bit ce sve okej ❤️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Teich56
    01. Studeni 2023. 22:35

LaFemme

Bok cure, evo i ja vam se pridružujem. :)
    14.11. idem na prvi pregled i tada bih trebala biti 8 tt. Valjda bude sve ok.

Dobrodošla🙂👍

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

Teich56
    01. Studeni 2023. 22:38

Perpetua

Meni je kuhanje jedna od najmrzih stvari, jako ne volim kuhati i tisuću stvari bih radila radije od kuhanja 🙈🙈🙈 I dok nismo imali dijete nisam ni kuhala u biti, a onda sam jednostavno morala početi (muž je jos manje sklon kuhanju), ali kuham stvarno minimalno i jednostavno, i najsretnija sam otkad kći bar u vrticu jede svaki dan pošteno skuhano 😂 I onda se još baš potrefilo da ona ima niz alergija na hranu pa ne možemo bas lako naručiti nešto za nju ili kupiti vani 😬

Ma i ja kuham brzinske stvari kaj spremis u max sat vremena.
    Pretpostavljam da ti kćer u vrtiću dobiva onda poseban meni hrane ako je alergična na puno toga? Ili kako to ide?

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

Perpetua
    01. Studeni 2023. 23:06

Teich56

Ma i ja kuham brzinske stvari kaj spremis u max sat vremena.
    Pretpostavljam da ti kćer u vrtiću dobiva onda poseban meni hrane ako je alergična na puno toga? Ili kako to ide?

Kakvih sat vremena, to je meni onak, deluxe kuhanje 😂😂😂 15 min, pola sata, to je moj max 😄
    Dobije svoj obrok, da, oni ionako imaju iz cateringa hranu u njenom vrticu pa tamo paze skroz i na alergije, tako da dobije označeno lijepo.

Dobrodošle sve nove! 🤗

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Hellobaby
    02. Studeni 2023. 06:17

Pozdrav cure! 
    Razmišljala sam dali da vam se pridružim pošto je baš mala trudnoća, ali evo jesam u nadi da će sve biti ok! 
    Vidim da ste vesela grupica, sa velikom potporom i empatijom 🙂 
    Veselim se tipkanju sa vama ❤  

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

M-P
    02. Studeni 2023. 06:30

Hellobaby

Pozdrav cure!
    Razmišljala sam dali da vam se pridružim pošto je baš mala trudnoća, ali evo jesam u nadi da će sve biti ok!
    Vidim da ste vesela grupica, sa velikom potporom i empatijom 🙂
    Veselim se tipkanju sa vama ❤

Dobrodosla. Nema veze.. svi smo vecinom na pocetku :) ❤️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    02. Studeni 2023. 06:53

Martina sretnoo danas ❤️❤️❤️❤️❤️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Mareeeee3112
    02. Studeni 2023. 06:54

Jutrooo curke evo mene na poslu 4 dana pauze ... malo mukica al kupim perec i ok sam ... neda mi se radit danas sam posebno ljena uzassssss

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.