Ja ne radim po doma svaki dan, kako mi se da i kak sam raspoložena. Ne ubijam se ni forsam a bome i ne sekiram. Jedan dan usisam, pa onda nis dan dva pa onda operem ves, pa jedan dan sredim kupaonu. Npr danas sam skuhala rucak i ocistila mikrovalnu i nebum vise nis😅
Jedino sto skoro kuham svaki dan jer moj decko nezna kuhat👎 ali fala bogu nije razmažen pa da i ne kuham tjedan dana nebi se bunio, mogao bi zivjet na sendvičima 😂
Meni je kuhanje jedna od najmrzih stvari, jako ne volim kuhati i tisuću stvari bih radila radije od kuhanja 🙈🙈🙈 I dok nismo imali dijete nisam ni kuhala u biti, a onda sam jednostavno morala početi (muž je jos manje sklon kuhanju), ali kuham stvarno minimalno i jednostavno, i najsretnija sam otkad kći bar u vrticu jede svaki dan pošteno skuhano 😂 I onda se još baš potrefilo da ona ima niz alergija na hranu pa ne možemo bas lako naručiti nešto za nju ili kupiti vani 😬
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Bok cure, evo i ja vam se pridružujem. :)
14.11. idem na prvi pregled i tada bih trebala biti 8 tt. Valjda bude sve ok.
Dobrodosla. Bit ce sve okej ❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Bok cure, evo i ja vam se pridružujem. :)
14.11. idem na prvi pregled i tada bih trebala biti 8 tt. Valjda bude sve ok.
Dobrodošla🙂👍
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Meni je kuhanje jedna od najmrzih stvari, jako ne volim kuhati i tisuću stvari bih radila radije od kuhanja 🙈🙈🙈 I dok nismo imali dijete nisam ni kuhala u biti, a onda sam jednostavno morala početi (muž je jos manje sklon kuhanju), ali kuham stvarno minimalno i jednostavno, i najsretnija sam otkad kći bar u vrticu jede svaki dan pošteno skuhano 😂 I onda se još baš potrefilo da ona ima niz alergija na hranu pa ne možemo bas lako naručiti nešto za nju ili kupiti vani 😬
Ma i ja kuham brzinske stvari kaj spremis u max sat vremena.
Pretpostavljam da ti kćer u vrtiću dobiva onda poseban meni hrane ako je alergična na puno toga? Ili kako to ide?
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Ma i ja kuham brzinske stvari kaj spremis u max sat vremena.
Pretpostavljam da ti kćer u vrtiću dobiva onda poseban meni hrane ako je alergična na puno toga? Ili kako to ide?
Kakvih sat vremena, to je meni onak, deluxe kuhanje 😂😂😂 15 min, pola sata, to je moj max 😄
Dobije svoj obrok, da, oni ionako imaju iz cateringa hranu u njenom vrticu pa tamo paze skroz i na alergije, tako da dobije označeno lijepo.
Dobrodošle sve nove! 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Pozdrav cure!
Razmišljala sam dali da vam se pridružim pošto je baš mala trudnoća, ali evo jesam u nadi da će sve biti ok!
Vidim da ste vesela grupica, sa velikom potporom i empatijom 🙂
Veselim se tipkanju sa vama ❤
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Pozdrav cure!
Razmišljala sam dali da vam se pridružim pošto je baš mala trudnoća, ali evo jesam u nadi da će sve biti ok!
Vidim da ste vesela grupica, sa velikom potporom i empatijom 🙂
Veselim se tipkanju sa vama ❤
Dobrodosla. Nema veze.. svi smo vecinom na pocetku :) ❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Martina sretnoo danas ❤️❤️❤️❤️❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Jutrooo curke evo mene na poslu 4 dana pauze ... malo mukica al kupim perec i ok sam ... neda mi se radit danas sam posebno ljena uzassssss
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji