Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    14. Ožujak 2024. 16:15

nada23

Leeloo101

Bravo svima za ogtt

Nadakakve su vježbe…?

https://www.mamatataja.hr/2-trudnoca/vjezbe-za-trudnice/

Dao mi je tri vježbe, sve iz lezeceg položaja. Dvije od te tri vježbe su u linku iznad ( broj 6.i 7.)
    Uglavnom, bit je ojacati misice zdjelice i istezati ih. Svakako je bitno prvo se konzultirati sa ginekologom. Ja sam ovakve bolove imala i u prošloj trudnoći i sve je prošlo nakon poroda. Nije ništa opasno niti je znak otvaranja, ali je bas neugodno. Očito sam sklona tome.

Hvala ti

Pistacija ne gleda ni mene vaginalno.. 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Matka24
    14. Ožujak 2024. 17:25

Pitanje za trudnice cije su bebe po mjerama UZV-a starije/vece nego po zadnjoj menstruaciji..da li vam je gin promijenio termin poroda na ranije radi UZV-a ili se svejedno gleda po zadnjoj m?

purple13
    14. Ožujak 2024. 18:10

Mia i pistacija cestitam na dobrim pregledima! 🥰🥰
    Stvarno je kod tebe pistacija veliki razmak između pregleda. U tih sedam tjedana neke obave dva pregleda hahah. Meni najduzi razmak bude 5 tjedana.
    Marta i elisaday pa vas bas muce s tim mjerenjima! Jel nije bolje da vam daju neku mini terapiju da vam je svima lakse i pod kontrolom?!
    Zeka ne znam kako ide, ali ako oni to maknu u 35om tjednu mozda porod i sam krene prije indukcije?
    Matka moj je po mjerama za 3 dana veci, ali mi je termin nepromijenjen jer je to mala razlika. Mislim da je problem kad su nekome bebe manje, a ostave ti termin po mengi i onda ispada da kasni porod, a beba zaceta kasnije.

💙5/24💙

• Srceko23
    14. Ožujak 2024. 18:18

Cure, jedete li domacu pastetu napravljenu od onih kupovnih konzerviranih tuna? Smije li se to malo? 

korni
    14. Ožujak 2024. 18:20

Purple super 🥳 joj i meni jako sladoled paše 🙈
    Plave_okice super 🥳
    Pistacija, mia čestitam na dobrim pregledima 🤗
    Elisa nadam se da će se tlak primiriti i da nće biti potrebe za bolnicom 🤞
    Zeka ne znam ništa o tome..
    Ja sam od robice uzela nešto na kratke, nešto na duge rukaviće, pa ćemo vidjeti šta će biti potrebno ☺️ 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• manu11
    14. Ožujak 2024. 18:35

Cestitam svima na dobrim pregledima i nalazima 🥳
    Ja mislim da ce trebati vecinom dugi rukav ove najmanje velicine 56 i 62, kupila sam par kratkih da se nadje, da pokazemo male slatke rucice🙈
    Bila sam danas na pregledu, mene gleda i vaginalno zbog kontrakcija i i dalje sam zatvorena, cervix nesto nize, beban 1600g. Cekali smo ga dobrih 10 min da pokaze lice da uslikamo ali on se bas izvlacio, sakrivao rukicom, bjezao ali kad mu je doktorica gledala uz prema dolje ponosno nam je pokazao svoju kikicu u punom sjaju 😂😂 to ne skriva 😂 
    I moj je stalno veci za tjedan ali nisu mi pomjerali termin poroda
    Srceko nece skoditi malo sigurno 🤗

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

marta96
    14. Ožujak 2024. 18:43

ElisaDay nisam na terapiji jer mi je rekao i u prvoj trudnoći da se tolerira do 145/95 tek iznad toga da treba terapija,a sad mi je rekao da to nije hipertenzija budući da je moj tlak inače bez trudnoće oko 130/80. 
    Ja imam i dalje 2 kutije metildope koju sam pila nakon prvog poroda rok je 2026 nisam bacila sigurnija sam da je doma 😅 ugl pitam jer ne znam zasto bi isla u bolnicu? Meni je samo rekao ako će trebati da će mi uvesti terapiju nije nikad spominjao bolnicu zbog toga

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

zeka123
    14. Ožujak 2024. 18:43

purple13

Miai pistacijacestitam na dobrim pregledima! 🥰🥰
    Stvarno je kod tebe pistacijaveliki razmak između pregleda. U tih sedam tjedana neke obave dva pregleda hahah. Meni najduzi razmak bude 5 tjedana.
    Martai elisadaypa vas bas muce s tim mjerenjima! Jel nije bolje da vam daju neku mini terapiju da vam je svima lakse i pod kontrolom?!
    Zekane znam kako ide, ali ako oni to maknu u 35om tjednu mozda porod i sam krene prije indukcije?
    Matkamoj je po mjerama za 3 dana veci, ali mi je termin nepromijenjen jer je to mala razlika. Mislim da je problem kad su nekome bebe manje, a ostave ti termin po mengi i onda ispada da kasni porod, a beba zaceta kasnije.

I ja sam baš razmišljala o tome 🤔

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

zeka123
    14. Ožujak 2024. 18:44

Matka24

Pitanje za trudnice cije su bebe po mjerama UZV-a starije/vece nego po zadnjoj menstruaciji..da li vam je gin promijenio termin poroda na ranije radi UZV-a ili se svejedno gleda po zadnjoj m?

Ako ti nešto znači meni su prošlu trudnoću mijenjali termin 😄

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

ElisaDay.
    14. Ožujak 2024. 18:45

marta96

ElisaDay nisam na terapiji jer mi je rekao i u prvoj trudnoći da se tolerira do 145/95 tek iznad toga da treba terapija,a sad mi je rekao da to nije hipertenzija budući da je moj tlak inače bez trudnoće oko 130/80.
    Ja imam i dalje 2 kutije metildope koju sam pila nakon prvog poroda rok je 2026 nisam bacila sigurnija sam da je doma 😅 ugl pitam jer ne znam zasto bi isla u bolnicu? Meni je samo rekao ako će trebati da će mi uvesti terapiju nije nikad spominjao bolnicu zbog toga

Ma mislila sam na kardiološku obradu, tako je meni moja rekla kad bi slučajno tlak išao gore.

Meni se nekako čini kao da mi ujutro bude viši nego popodne i navečer, svaki put kad mjerim popodne bude ok...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.