Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zeka123
    08. Ožujak 2024. 09:22

Ćaos ! Sretan dan žena !

Mene zanima žene koje imaju dječicu a možda i ostale 🤔...krenule su mi bh kontrakcije. Nisu ugodne. Javljaju se kroz dan nekoliko puta.
    Znam da sam u prvoj trudnoći imala tek pred kraj a u drugoj nešto ranije. Oko 30.tjedna.
    Pa sam se malo zabrinula zbog tog cerviksa i svega. Pa me interesira dali je to skroz normalno ? 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• manu11
    08. Ožujak 2024. 10:16

Bok curke 🌷 sretan dan žena 
    Da se i ja malo ukljucim... zeka123 meni su se pocele javljati bas rano, ne znam tocno mislim oko 23tt.
    Na ultrazvuku mi je doktorica rekla da vidi kontrakcije na maternici i da nije bas zadovoljna s tim pa mi je propisala roidakal 2x1, mirovanje i bez odnosa. Malo mi je pomogao, al onda su se za par tjedana pojacale i na ustajanje iz kreveta, nakon 2 minute hoda itd dakle bas cesto... I navecer su me znale probuditi.. nije bilo bolno nego bas neugodno stezanje. Stoga mi je propisala utrogestan 3x2 zajedno sa roidakalom. To pijem tjedan dana i otad mi je bolje, puno manje ih imam 😊
    Mislim da nije problem ako ih imas par dnevno, a ako budu ucestalije da ce ti dr dati neku terapiju kao i meni 

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

laurell
    08. Ožujak 2024. 10:46

Dobro jutrooo i sretan vam dan žena 🌸🥂💅🏽

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

zeka123
    08. Ožujak 2024. 11:23

Ja sam morala ginekologu. Pojačala mi je dozu Utrogestana na maksimalno , očitavalo je te kontrakcije maternice. Ako se nastavi moram nažalost u bolnicu , nema više neću.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

zeka123
    08. Ožujak 2024. 11:36

manu11

Bok curke 🌷 sretan dan žena
    Da se i ja malo ukljucim… zeka123meni su se pocele javljati bas rano, ne znam tocno mislim oko 23tt.
    Na ultrazvuku mi je doktorica rekla da vidi kontrakcije na maternici i da nije bas zadovoljna s tim pa mi je propisala roidakal 2x1, mirovanje i bez odnosa. Malo mi je pomogao, al onda su se za par tjedana pojacale i na ustajanje iz kreveta, nakon 2 minute hoda itd dakle bas cesto… I navecer su me znale probuditi.. nije bilo bolno nego bas neugodno stezanje. Stoga mi je propisala utrogestan 3x2 zajedno sa roidakalom. To pijem tjedan dana i otad mi je bolje, puno manje ih imam 😊
    Mislim da nije problem ako ih imas par dnevno, a ako budu ucestalije da ce ti dr dati neku terapiju kao i meni

Hvala draga na odgovoru 💗

Leptirko22
    08. Ožujak 2024. 11:36

Ja sinoc kako sam legla u krevet, tako me zabolila glava i evo ne prolazi jos uvijek. Dobro mi je samo ako uspijem zaspat. Nisam makla iz kreveta vec 12h, osim na wc...bas super dan zena 🤦🏼‍♀️

purple13
    08. Ožujak 2024. 12:11

zeka123

Ja sam morala ginekologu. Pojačala mi je dozu Utrogestana na maksimalno , očitavalo je te kontrakcije maternice. Ako se nastavi moram nažalost u bolnicu , nema više neću.

Ajoj, nadam se da ce se sve smiriti. 😒
    Leptirko moguce da je to sad od hormona,.usla si u drugo tromjesecje, mene je u tim tjednima jedno dva dana zezala glava i samo od sebe proslo, drzim fige da ce i tebi!!
    Svima zelim sretan Dan žena! 🥰

💙5/24💙

• Srceko23
    08. Ožujak 2024. 12:30

Cure, moze li prehlada utjecati na bebu? Sve me satralo, od glavobolje, nosa, grla..ali barem nemam temp. Pa sam u panici hoce li bebi biti dobro, a ja cu nekako izdrzat.

• Faith1509
    08. Ožujak 2024. 12:41

Zeka sad kad to spominješ ja od jutros imam bolove i grčeve, sada su se smanjili ali ne znam bi li to isto mogle biti bh kontrakcije. Bila sam par puta na wc-u, obavila pa sam mislila da su možda crijeva u pitanju. A taman mi je prije 3 dana ukinula utrogestan jer je sve bilo u redu na uzv. 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

purple13
    08. Ožujak 2024. 13:28

Srceko23

Cure, moze li prehlada utjecati na bebu? Sve me satralo, od glavobolje, nosa, grla..ali barem nemam temp. Pa sam u panici hoce li bebi biti dobro, a ja cu nekako izdrzat.

Vjerujem da ce beba biti okej, samo pij one lijekove koje smijemo u trudnoci.
    Ja sam sad dva dana imala temp, ali nije prelazila 38, pila sam lupocete.

💙5/24💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.