Lista pregleda:
Sreca3 - 9.3.
LauraUna327 - 11.3.
nada23 - 11.3.
Leeloo101 - 12.3.
mia_ - 13.3.
Hellobaby - 13.3.
marta96 - 13.3.
pistacija13 - 14.3
deedee1405 - 14.3.
Monny - 15.3.
Dalmatinka_u_zg - 18.3.
katy_kaya - 19.3.
laurell - 20.3.
Gabby - 20.3.
Leptirko22 - 21.3.
Monny - 21.3.
ElisaDay - 21.3.
Melian - 22.3.
Arianne - 25.3.
Eonaria - 25.3.
plave_okice - 26.3.
korni - 28.3.
Sreća2012 - 2.4.
zeka123 - 4.4.
ericaa - 5.4.
purple13 - 8.4.
Faith1509 - 12.4.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jutro cure 🤗
Čestitam na svim dobrim pregledima 🥰
Vama koje se Jos borite s mucninama i povracanjem, nadam se da će i tome doci kraj uskoro. Meni je dosta bolje sto se toga tiče, jedino mi navečer zna biti malo muka, pogotovo ako nešto teze pojedem. Ali to je ništa u usporedbi s onim što je bilo.
Hellobaby- pogledaj u Ikei kutije za pohranu. Temu takodjer ima dobar i jeftiniji izbor.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Korni u 23. tjednu. Dobila sam dozvolu za put pa dolazim doma 🙈 i onda sam htjela to odmah obaviti. Ja sam pak čitala između 20 i 28 da se može raditi.
Srceko23 čaj i inhalacije. I cijedila si sokove radi vitamina.
Mozes, molim te, napisati koji caj si pila jer nemam pojma koji je dozvoljen u trudnoci? I jesi se inhalirala s nekim uljima?
Hvala cure jos jednom. Malo sam se smirila a sad šta bude... noćas sam imala,nakon dugo vremena,kao grčeve skroz nisko. Gdje ih imamo kad je menga,iako je sad maternica vise gore. Mislim da ste pisale o tim grcenjima i stezanjima,imala sam 2 laparoskopije pa vjerojatno imam i tih oziljaka i onda kako maternica raste,sve nesto zateze i grci. Tako sam si objasnila... bas je drugo stanje,fizicko i psihicko... dugo me nije nista "bolilo" i smetalo pa sam zaboravila na te čari 🫠
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Hellobaby ja imam iz pepca i jyska, iz pepca su mi odlične 😍
Srceko23 inače pijem kamilicu i onaj čaj kim, Anis, komorač što se daje bebama za grčeve. Ako se ne varam zeleni i crni čaj su zabranjeni ali imaš i u dm-u baš za trudnice čajeve pa možeš probati. Nisam stavljala ulja, lonac vruće vode, kamilica i ručnik, nemam aparat.
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Korni u 23. tjednu. Dobila sam dozvolu za put pa dolazim doma 🙈 i onda sam htjela to odmah obaviti. Ja sam pak čitala između 20 i 28 da se može raditi.
Srceko23 čaj i inhalacije. I cijedila si sokove radi vitamina.
Mozes, molim te, napisati koji caj si pila jer nemam pojma koji je dozvoljen u trudnoci? I jesi se inhalirala s nekim uljima?
Mozes piti čaj od šipka sa limunom i medom, inhaliraj se na na paru ( ubaci morsku sol). Mozes koristiti i Aquamaris sprej za nos. Također je dobro i ispiranje nosa sa fiziološkom otopinom. Meni je sve to dosta pomoglo kada sam bila u virozi.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jutro, cure. Ima li koja trudnica da je imala grlobolju/prehladu?Molim savjete kako ste ju lijecile i sto se smije, a sto ne?
Ja sam imala prosli tjedan prehladu i grlobolju.
ja sam pila cajeve, vodu s limunom, uzela bi zlicu meda. I inhalacije, nemam inhalator jos, pa sam onu starinsku metodu - kuhana voda i kamilica. Mislim da su mi inhalacije najvise pomogle.
Radila sam si i smoothije i mozes one obicne isla moos pastilje. I puno odmora.
Ne smije se druge pastilje, niti brufene. Moze se lupocet narocito ako temp pređe 38, ali meni srecom nije trebalo. Za propolis je upitno smije li se i koliko pa mozda bolje ne.
It's a boy 💙
I da kao sto je Nada23 napisala, moze se Aquamaris, i onaj obicni i strong, ako treba.
It's a boy 💙
Eonaria hvala, također ❤️
Sretan vam svima dan žena 🌷🌷🌷
Ja sam imala baš divno buđenje, probudila se i uzela mob da vidim koliko je sati, pao mi na usnicu i raskrvario ju. 🤦🏼♀️😂 Sad sam natečena i u bolovima 🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji