Hvala svima na odgovorima 😊
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
LaFemme drago mi je da je sve okej 🤗 odmaraj se i cuvaj i dalje 🤗
Ja radim još nešto više od mjesec dana i moram priznati da sad već polako jedva čekam da ostanem doma 🤭
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Mene noćas neka muka probudila povratila kiselinu, još me grlo boli.. i bila budna od 2-4
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Mene noćas neka muka probudila povratila kiselinu, još me grlo boli.. i bila budna od 2-4
Leeloo a joj jesi li bolje? ako nisi danas pipij magnezij ili donata da se jednjak oporavi meni to pomaze nakon dana s puno povracanja.
Ja zaspsla u 1 do 5 i ne mogu oka sklopit, ne mogu jest jer mi se povraca ne znam sta cu od sebe.
Sad cu pokusat sa zobenim pahuljicama. 🫢
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Mene noćas neka muka probudila povratila kiselinu, još me grlo boli.. i bila budna od 2-4Leeloo a jojjesi li bolje? ako nisi danas pipij magnezij ili donata da se jednjak oporavi meni to pomaze nakon dana s puno povracanja.
Ja zaspsla u 1 do 5 i ne mogu oka sklopit, ne mogu jest jer mi se povraca ne znam sta cu od sebe.
Sad cu pokusat sa zobenim pahuljicama. 🫢
Skuhala sam si sinoć čaj, i jutros ga pijuckam pa je malo bolje.. Ali nekakva je muka u želucu..
Jučer sam jela roštilj, očito mi je teško pao😪 a tako sam ga s gustom pojela...
Probat ću i Mg..
Sretno s pahuljicama
I ja sam sinoc povracala, izderala cijelo grlo od povraćanja da ni vodu kasnije nisam mogla popiti.
Probudila se u 5h i nikako zaspati kasnije još me i uhvatila ona glavobolja/migrena oko sljepoočnica.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Mene isto muče kiseline, odnosno žgaravice. Čim nešto malo teže pojedem, gotovo, ne mogu ni ležati. Mineralna pomogne i očito moramo manje obroke jesti jer nam ne stane više 😂
Elisa ma stane.. samo izlazi na pogrešnu stranu 😅🤣😂
Jutro,ponavljam pitanje,placenta previa? Ima li itko iskustva? Koliko cesto se zaista ona podigne? Naravno da sam isla citati i da koliko god nije blaga dijagnoza kazu da do 32 tt se u biti ne postavlja jer se posteljica podize kako maternica raste i da na sam porod jako malo zena dode s placentom previom. Prepalo me to sto mogu jako krvariti,dugo bit u bolnici,ostat bez maternice i itd.... ima zaista jako puno komplikacija uz to....meni na nalazu pise posteljica iza preko unutarnjeg usca maternice. Rekla mi je da se ne brinem ali ko za vraga sam isla citat i sad sam zabrinuta
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Opa, ima nas puno s mucninama i povracanjem, nakon dugo vremena. Ja se nadam da smo kroz 2 tjedna sve gotove s tim, stvarno vise🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji