Bok cure! Moj ultrazvuk prošli tjedan super prošao. Curka ima duge noge, a ni ja ni suprug nismo visoki. Presmiješno bilo. 😂 sljedeći pregled 26.3.
Radim do Uskrsa te onda GO i obvezni porodiljni. Super se osjećam, samo malo bude teže sjedit 8 h, ali prošetam svakih sat vremena pa se izgura.
Sad vidim da sam pogrijesila, laurell mislila sam na tebe u prethodnom postu, ali kakpo sam na dvije teme, malo sam pobrkala 🫣 oprosti 🤗 nadam se da neće biti povracanja kasnije 🤞
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
I kod mene je danas kriticno...sve samo cekam kad cu povratit. Od jutra muka odvratna i ne prolazi. Sto je najgore gladna sam, sve bi jela, a sve mi se gadi... jer ja sve sto povratim - tu hranu vise ne zelim jest 🤣🤣🤣
Korni 😅🥰
Leptirko ja evo jesam ipak.. nisam mogla vise izdržati. fuj.. 🤢 Meni u zadnjih par puta prije povraćanja krene poslije ručka/predvecer i onda se samo pogoršava mučnina i eto, moram povratiti na kraju 😪
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Korni, zapamtila sam da si ti iz Rijeke 🙈 4D ultrazvuk gdje napraviti, fempoint, Dr. Škunca, medico?
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Korni😅🥰
Leptirkoja evo jesam ipak.. nisam mogla vise izdržati. fuj.. 🤢 Meni u zadnjih par puta prije povraćanja krene poslije ručka/predvecer i onda se samo pogoršava mučnina i eto, moram povratiti na kraju 😪
I ja sam isto 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Najgore mi kad osjecam da mi jos smeta i da bi trebala jos izbacit, a ne ideeeeee. To me ubija i mislim da sam u minusu s kilama. Bas me zanima sta ce rec vaga kod doktorice.
Jutro, cure. Ima li koja trudnica da je imala grlobolju/prehladu?Molim savjete kako ste ju lijecile i sto se smije, a sto ne?
Faith ja sam inače u fem pointu i sve kod njih obavljam. Znam da oni imaju 4D, za ove druge nemam pojma 🙈 u kojem tjednu planiraš na 4D? Ja sam čitala da je bolje kasnije, ali nisam ga ni pitala za savjet sad kad sam bila 😁
Plave_okice super za pregled 🥰 i meni je to sjedenje najveci problem na poslu, isto se dizem svakih pol ure i šećem gore dolje 😅
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Korni u 23. tjednu. Dobila sam dozvolu za put pa dolazim doma 🙈 i onda sam htjela to odmah obaviti. Ja sam pak čitala između 20 i 28 da se može raditi.
Srceko23 čaj i inhalacije. I cijedila si sokove radi vitamina.
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Dobro jutro cure!
Nikako se javiti..stalno nešto..a i ovih mučnina mi je iskreno već dosta 🙄
Čestitam svima da dobrim pregledima, baš mi je drago što je sve ok 😃
Cure koje imate povraćanja i mučnine neka što prije prođu 🤞
Dali ima koja preporuku za plastične kutije za pohranu? Veličine nekih 30-40 cm
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Sortiraj odgovore