Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zeka123
    26. Veljača 2024. 12:08

nada23

Jao, jao, trudnickih tegoba ne manjka. 🙈
    Laurell i Leptirko, nadam se da će vas mučnine proći. Ni meni nisu još skroz prošle, ali je ipak dosta lakše nego što je bilo.
    Zeka bitno da nije ništa ozbiljno što se tiče natecenih noga. Ja sam s tim imala problema u prošloj trudnoći, ali tek zadnja 2 mjeseca prije termina. Bilo je i ljeto i jako vruće. Mogla sam samo obuci Futti natikače. Noge su mi bile kao balvani 😆. Ne znam kako će biti ovaj put.

Suosjećam , meni je isto tako pred kraj bilo , mogla sam nosit samo klompe ili natikače 😂...a nekad bi mi dopizdilo i hodala bi bosa. Da bosa 😂😂😂😂..

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

purple13
    26. Veljača 2024. 12:11

laurell

ElisaDay.

Cure koje se borite s mučninama, suosjećam, srećom ja nisam imala neke velike, malo mi se gadilo meso ali ništa strašno. Proći će i to…

Jel ima tko da mu trnu ruke? Ja se već par dana probudim s utrnutom desnom rukom, ne jer spavam na njoj nego baš obrnuto, spavam na lijevom boku, ona je slobodna a isto trne.

A meni lijevi bok, i to kao da imam neke trnce i pece me koza. Ne mogu opisati. To mi traje već mjesec dana, pogotovo ako zaspem na boku ali i ovako bez da ležim na njemu. Kao da su mi tu neki živci se poremetili, ja uopće ne mogu opisati. Pece i zari iznutra a na oko nema ničeg vidljivog da mi je koža oštećena ili nešto. Nikad se do sad nisam susrela s ovim. Možda ima veze i s kralježnicom i nekim živcima. Ne znam kome bi se uopće obratila za ovo. I kad prođem rukom po tom dijelu boka sve mi je nekako kao osjetljivo Full.

Eee to se meni dogodilo dvije noci zaredom, ali desni bok.
    Mislim da je to sve cirkulacija bila u pitanju, jer kad se cesce okrecem vise mi se ne događa.
    To mi je bilo kad bih dugo lezala na lijevom boku pa kao da se sva krv slije dolje, a jadan desni bok utrne 🤣
    Elisa i meni je ruka utrnula preksinoc jer je bila tako gore. 🤣🤣
    Koliko sam citala, imamo vise krvi i onda to sve ode u te najnize tocke (kao i inace, al sad smo osjetljivije). Bar sam sama sebi tako objasnila. 🤣

💙5/24💙

Haru
    26. Veljača 2024. 12:36

Ja prijavljujem pregled 2.3. 

'21. 💙
    '24. 💛

Martina1931
    26. Veljača 2024. 15:46

Laurell,  i ostale trudnice koje se bore sa povracanjem i mucnimama..zao mi je sto nemam utjesnije cinjenice od tog da meni i dalje nije dobro😂😂
    .
    Btw, znam da je normalno da krv ide iz nosa cesto u trudnoci zbog hormona i svega blabla
    Jel slucajno ima tko slucaj da mu ide sad skoro svaki dan krv na nos?😬 malo mi se i krenulo vrtit tu i tam, javila sam se gin i cekam odgovor pa ako netko slucajno ima slicnu situaciju🙈

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• LauraUna327
    26. Veljača 2024. 16:12

Martina1931

Laurell, i ostale trudnice koje se bore sa povracanjem i mucnimama..zao mi je sto nemam utjesnije cinjenice od tog da meni i dalje nije dobro😂😂
    .
    Btw, znam da je normalno da krv ide iz nosa cesto u trudnoci zbog hormona i svega blabla
    Jel slucajno ima tko slucaj da mu ide sad skoro svaki dan krv na nos?😬 malo mi se i krenulo vrtit tu i tam, javila sam se gin i cekam odgovor pa ako netko slucajno ima slicnu situaciju🙈

Meni .. ne svaki dan, ali svaki cca drugi. Ali kratko traje tj nisu izljevi. 
    Što se tiče vrtoglavica, i meni su počele na momente kroz ne vezano u kojem sam položaju, ali najmanje kad stojim. Ako inače imaš normalan tlak može ti biti da ti je pao tlak i to ti može biti i povezano ne samo s unutarnjim stanjem nego i s vremenom. Južina, pritisak, a mi smo osjetljivije ... 
    Vrtoglavice se inače povezuju s niskim tlakom, a on nije loš. Samo više vode ili si popij kavu 

It's a girl 💕

Martina1931
    26. Veljača 2024. 16:31

LauraUna327

Martina1931

Laurell, i ostale trudnice koje se bore sa povracanjem i mucnimama..zao mi je sto nemam utjesnije cinjenice od tog da meni i dalje nije dobro😂😂
    .

Što se tiče vrtoglavica, i meni su počele na momente kroz ne vezano u kojem sam položaju, ali najmanje kad stojim. Ako inače imaš normalan tlak može ti biti da ti je pao tlak i to ti može biti i povezano ne samo s unutarnjim stanjem nego i s vremenom. Južina, pritisak, a mi smo osjetljivije …
    Vrtoglavice se inače povezuju s niskim tlakom, a on nije loš. Samo više vode ili si popij kavu

Meni nekad prodje tjedan dana bez krvarenja,nekad avako par dana kako kad. 
    Sad mi se malo zaredalo, msm nije da se brinem jer znam da je od hormona. Vise me brinu vrtoglavice😂
    Tlak mi je inace malo nizi. Al evo jutros bas mjerim 120/70. Ne msm da je od tog , ne znam..nisam pametna
    Jedino da trombocite provjerim buduci da sam na terapiji heparinom. I eventualno situacija sa zeljezom

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

maŠa
    26. Veljača 2024. 16:42

Meni ide skoro na dnevnoj bazi krv iz nosa i preko noci stalno zacepljen pa muku mucim s tim vec neko vrijeme 🤦🏼‍♀️

Martina1931
    26. Veljača 2024. 16:49

maŠa

Meni ide skoro na dnevnoj bazi krv iz nosa i preko noci stalno zacepljen pa muku mucim s tim vec neko vrijeme 🤦🏼‍♀️

Aj ok. Lakse mi je sad kad znam da nas ima vise sa slicnim problemom😂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• LauraUna327
    26. Veljača 2024. 17:22

Martina1931

LauraUna327

Martina1931

.

Što se tiče vrtoglavica, i meni su počele na momente kroz ne vezano u kojem sam položaju, ali najmanje kad stojim. Ako inače imaš normalan tlak može ti biti da ti je pao tlak i to ti može biti i povezano ne samo s unutarnjim stanjem nego i s vremenom. Južina, pritisak, a mi smo osjetljivije …

Meni nekad prodje tjedan dana bez krvarenja,nekad avako par dana kako kad.
    Sad mi se malo zaredalo, msm nije da se brinem jer znam da je od hormona. Vise me brinu vrtoglavice😂
    Tlak mi je inace malo nizi. Al evo jutros bas mjerim 120/70. Ne msm da je od tog , ne znam..nisam pametna
    Jedino da trombocite provjerim buduci da sam na terapiji heparinom. I eventualno situacija sa zeljezom

E da ... To sam zaboravila napisati... Da provjeris i zeljezo. 

It's a girl 💕

• LauraUna327
    26. Veljača 2024. 17:24

Martina1931

maŠa

Aj ok. Lakse mi je sad kad znam da nas ima vise sa slicnim problemom😂

Krv iz nosa i zacepljen nos su simptomi koje navode u svim knjigama. 

It's a girl 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.