Hvala curke, počastim se s čašom danas onda! 😀
Uživaj 🤗
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
I pretpostavila sam da će biti različite preporuke za stvari 🙈 tako je i kad pitam frendice, poznanice i sl. Jednostavno je baš individualno i svakome je nešto drugo bilo potrebnije/korisnije, ali dobro je čuti različita iskustva. Hvala vam cure ❤️
Elisa uživaj 🍻
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Hellobaby, termin mi je 11.09.
Vrtim se i tu i na jesenskim bebama. Malo sam između.
Hvala svima na cestitkama!
It's a boy 💙
Cure, ima li kosa iscjedak boje bijele kave, nesto izmedu zuckastog i svjeto smedeg? Nemam pojma od kud dolazi jer kad se obrisem je prozirno, ali mi na gacicama tockica takve boje.🤷🏻♀️
Cure, ima li kosa iscjedak boje bijele kave, nesto izmedu zuckastog i svjeto smedeg? Nemam pojma od kud dolazi jer kad se obrisem je prozirno, ali mi na gacicama tockica takve boje.🤷🏻♀️
Imam ja... pokušavam se ne brinuti. Vjerojatno je od širenja maternice.. i nikad nema svježe krvi, samo je nekad gusci nekad rijedi. .
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Kod mene je ponekad proziran, ponekad mliječno bijel, ponekad blaaaago žućkast.
Imaš neke druge simptome?
E nemam nista neuobicajeno, osim onih standarnih boluckanja i zatezanja po donjem dijelu trbuha. Tako da nemam pojma uopce kako izgleda jer na papiru je uvijek proziran do bijelo-zuckast, a na gacicama jedino mrvicu smeckastiji.
Moj iscjedak je isto uvijek bas Prozirno bijel do blagooo blago žućkasti. Matka u kojem si tjednu?
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ja i danas muku mučim s mučninom jačom. Nisam povracala zasad, mogla bih da stanem nad školjku al se ne dam 🤣. Boze kad će vise ovo prestati.. imam osjećaj da sam za vječno pokvarila želudac i bojim se da mi ne ostane zauvijek tako 🤣🤣🤣🤣
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ja i danas muku mučim s mučninom jačom. Nisam povracala zasad, mogla bih da stanem nad školjku al se ne dam 🤣. Boze kad će vise ovo prestati.. imam osjećaj da sam za vječno pokvarila želudac i bojim se da mi ne ostane zauvijek tako 🤣🤣🤣🤣
Jel bi ti trebala sad presutit i ne rec nista...ili da ti kazem da muku mucim sa odvratnim mucninama i dalje 😅
Ne povracam, al ono da stanem isto nad wc solju sve bi izaslo iz mene haha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji