Hvala vam puno ❤️
Ja sam u 16.-17. tjednu osjetila prve pokrete, tj više kao mjehuriće lagane, a sinoć nas je počastila sa pravim lupkanjem, čak je i muž osjetio kako lupka 🤗
Cestitam Monny, divne vijesti 🥰 i za test i za lupkanje 🩷 sad se mozes opustiti i uzivati 🌸
👩29
07/24 🍼🤱
Monny, divne vijesti! ❤️ Sada uživaj u lupkanju i svim čarima trudnoće 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mony super za divne vijesti, sada možeš napokon udahnuti i uživati maksimalno.
Cure koje još ne osjećate bebu nemojte brinuti, svaka trudnoća je drugačija i ovisi i o posteljici. Samo smireno i bez panike.
Ja sam u prvoj trudnoći tek sa 19-20tj osjetila curku, a sada u drugoj mi je posteljica iza i osjetila sam prve udarce već u 15tj.
A i kada počnete osjećati, svaki dan je drugačiji, nekada bude aktivnija bebica, nekada malo manje.
Inače kod mene je ekstra aktivan kada nešto jako slatko pojedem :)
Mony super za divne vijesti, sada možeš napokon udahnuti i uživati maksimalno.
Cure koje još ne osjećate bebu nemojte brinuti, svaka trudnoća je drugačija i ovisi i o posteljici. Samo smireno i bez panike.
Ja sam u prvoj trudnoći tek sa 19-20tj osjetila curku, a sada u drugoj mi je posteljica iza i osjetila sam prve udarce već u 15tj.
A i kada počnete osjećati, svaki dan je drugačiji, nekada bude aktivnija bebica, nekada malo manje.
Inače kod mene je ekstra aktivan kada nešto jako slatko pojedem :)
Jela sam napolitanke pa se probudio, haha. 😅
Elisa divna!! 🥰
Korni hahah bitno da se plače 🤣🤣🤣
Johica ma 14 tt je svakako prerano, meni je doktorica u 16om tjednu rekla da je normalno da ne osjetim kad je beba mala jos. Pocela sam u 18. ili 19. tjednu osjecati. Danas mi je bio cudno miran jer je zadnjih dana bas bio aktivan. A i ocito mi fali razloga za plakanje, haha.
Arianne čestitaaaam! 😍🤩
💙5/24💙
Ako vas tješi, ja sam tek u 24. tjednu osjetila prvi put bebu. Ginekologica mi rekla da je njena fremdica tek u 27. tjednu prvi put. Očito ovdje na forumu najkasnije ju počela osjećat 😂
Cure bas mi je drago za dobre preglede. ❤️
Elisa meni je sad stalno srčani 90 kod dr, doma je ok, nisu nis posebni kom zasad uvijek je 130/90.
Zeka koliko si ti sad trudna? Mene isto panika tog otvaranja i predlaganja bolnice,ja stalno jurim za malom i bas đi ž
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Bas mi je panika samo misliti o mirovanju ili bolnici,a nemas na koga računati..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Cure bas mi je drago za dobre preglede. ❤️
Elisa meni je sad stalno srčani 90 kod dr, doma je ok, nisu nis posebni kom zasad uvijek je 130/90.
Zeka koliko si ti sad trudna? Mene isto panika tog otvaranja i predlaganja bolnice,ja stalno jurim za malom i bas đi ž
17+1 sam ...ma ne mozes uz djecu mirovat nikako. Pogotovo jer mi je razmak izmedu prosle i ove trudnoce mali.
Kaotično mi je.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Cure koje moraju mirovati, je l vam itko preporučio omega3 da uzimate
https://artemeda.hr/unos-omega-3-masnih-kiselina-tijekom-trudnoce/
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji