Ej cure vidim kod vas svaka muku muči s nečim tak i ja sa glavom, danas i glavobolja i mantanje bas mi je to najgore jos stalno lažni osjećaj kretanja u nogama, inače sad obavljam neke nalaze od neurologa zbog toga nadam se da se srednje uho može pregledati bez obzira na trudnoću 🙈
Ja bi općenito vjerojatno bila super samo da nemam taj problem s glavom, a to je inače ne samo sad u trudnoći 🙈 iskreno nemam ni osjećaj trudnoće, osim da me sad cicke malo bole 🙈 nadam se da će bit sve ok ❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jesu vas barem slali na nekakve pretrage? Razlog radi cega se sve to dogodilo?
Ma kuzim, ja kad vidim kutiju utrogestana imam ptsp, kamoli vadjenje bete i ginekoloski uzv
Naravno nemaju odgovor, moja ginekologinja tvrdi greška prirode..inače imam hipotireozu, ali pod kontrolom, pronađen mi je nizak feritin i željezo (koji mogu biti uzrok), ali u 1. neuspjeloj je željezo bilo 21 pa nisam sigurna da je do toga. Pronađena su mi dva mutirana gena za trombofiliju, MTFMR(homozigot) PAI 4g/5g heterozigot, ali drugi nalazi za trombofiliju su uredni. U bolnici su rekli da se javim nakon pozitivne srčane akcije da sazovu kolegij i donesu odluku hoće li mi dati heparin.
Ja imam iste mutacije, krenula sam od pozitivne bete sa pikanjem🙈 nadam se da vam budu odobrili heparin!
Odradili smo sve.ostale pretrage koje su dosle uredne, ukljucujuci i kariograme oba partnera pa je zakljucak valjda zbog hemofilije 🤷♀️
Zakljucak zbog trombofilije ** , evo ne znam ko da mi je rupa u glavi , majkemi hahaha
A nadam se da ce ovo brzo prestat, lakse mi je misliti da ce prestat tipa sa 12tt
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Joj cure slazem se s vama … ja isto stalno nesto gledam razmisljam. Pokusat cu se malo opustiti i ne misliti tolko ..
pocele su me mucit mucnine dosta. ujutro cim doruckujem sprijecim povracanje ali mi je onda muka vecinu dana. Tek navecer malo prode ..
uglavnom
Svim novim curama zelim dobrodoslicu :)
I vjerujem da ce nam svima ovo proci brzo i da ce sve biti odlicno ❤️❤️❤️❤️❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Martina meni je u prosloj trudnoci prestalo s 12 tj tek 🤣🤣🤣odbrojavam ih 😂😂
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jesu vas barem slali na nekakve pretrage? Razlog radi cega se sve to dogodilo?
Ma kuzim, ja kad vidim kutiju utrogestana imam ptsp, kamoli vadjenje bete i ginekoloski uzv
Naravno nemaju odgovor, moja ginekologinja tvrdi greška prirode..inače imam hipotireozu, ali pod kontrolom, pronađen mi je nizak feritin i željezo (koji mogu biti uzrok), ali u 1. neuspjeloj je željezo bilo 21 pa nisam sigurna da je do toga. Pronađena su mi dva mutirana gena za trombofiliju, MTFMR(homozigot) PAI 4g/5g heterozigot, ali drugi nalazi za trombofiliju su uredni. U bolnici su rekli da se javim nakon pozitivne srčane akcije da sazovu kolegij i donesu odluku hoće li mi dati heparin.
Ja imam iste mutacije, krenula sam od pozitivne bete sa pikanjem🙈 nadam se da vam budu odobrili heparin!
Odradili smo sve.ostale pretrage koje su dosle uredne, ukljucujuci i kariograme oba partnera pa je zakljucak valjda zbog hemofilije 🤷♀️
Zakljucak zbog trombofilije ** , evo ne znam ko da mi je rupa u glavi , majkemi hahaha
A nadam se da ce ovo brzo prestat, lakse mi je misliti da ce prestat tipa sa 12tt
Ja odbrojavam do nekog dana da se naručim gin, a da ne bude prerano obzirom na kasnu ovulaciju 😶 pa tek onda ću do 12 tt. Iako mene je cijelu trudnoću pratio strah jel bude sve ok, jel sam zatvorena, pa tlak i svasta nešto nikad mirne glave 🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ma sve će to proći pa se necemo ni sjećati tih loših dana :)
Daj mi molim vas recite da li je prerano da idem kupiti jastuk za spavanje i ako nije, gdje mogu neki kvalitetni uzeti?
[/url
Daj mi molim vas recite da li je prerano da idem kupiti jastuk za spavanje i ako nije, gdje mogu neki kvalitetni uzeti?
Ja sam kupila negdje sa 2mj trudnoće jer me sve boljelo i to sam uzela u kretexu on je kasnije i za dojenje, ali ga onda nisam bas koristila 🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Etheareal banana-jastuci/za dojenje, imam dva i spavamo svi s njim godinama 😃 najbolji su, imaju često i akcije
Kako ste danas ženskeee? ☺️
Meni kao da se spava stalno od ovih utrića😅
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Neeee .. kupi si olaksat ce ti spavanje… preudobni su :) mislim da je jastuk za dojenje mala banana.. imas one bas velike za spavanje. Meni osobno najbolja stvar .. obozavam spavat na tome :) ne bole me leda kao sto su me boljela prije ❤️❤️
Teich56
Ja sam dobro.. u 5 sam se probudila pa zaspala u 6 i onda se ustala u 9.. spavam tako malo u navratima.
I dalje mi je svaki dan muka pa prestane tako popodne. Uff .. al bitno da za rucak pravim sarmu.. 😂 skuzila sam da mi jako smeta mlijeko .. morat cu mozda probat bez laktoze..
cice su mi bas osjetljivije ovih dana.. ali inace se dobro osjecam.
Nadam se da su i ostali dobro ❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji