Evo i mene cure.. da svaki dan sporo prolazi..
al dobro ja radim pa kontam da je gore onima doma. Dobro mi dode sto se sutra ne radi jer mi je stalno mucno 🤨
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Hvala cure na dobrodošlici ❤️
Meni dani idu jaaako sporo, možda zbog gubitaka pa sam trenutno panična oko svih simptoma i same trudnoće. Ne znam kad ću se opustiti i hoću li uopće moći nakon svih pobačaja... Jedva čekam pregled, a opet bojim ga se kao samog vraga i najradije bi da netko ode umjesto mene.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Hvala cure na dobrodošlici ❤️
Meni dani idu jaaako sporo, možda zbog gubitaka pa sam trenutno panična oko svih simptoma i same trudnoće. Ne znam kad ću se opustiti i hoću li uopće moći nakon svih pobačaja… Jedva čekam pregled, a opet bojim ga se kao samog vraga i najradije bi da netko ode umjesto mene.
Simbalija koliko spontanih ste imali? Ja sam prosla jednu biokemijsku i jedan missed ab, i doslovno mi je isto..jedva cekam pregled, a sa druge strane se uzasno bojim
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Imala sam prvo blighed ovum, pa biokemijsku pa missed abortium..i to sve u zadnjih godinu dana. Imam PTSP od onog stolca kod ginekologinje..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Imala sam prvo blighed ovum, pa biokemijsku pa missed abortium..i to sve u zadnjih godinu dana. Imam PTSP od onog stolca kod ginekologinje..
Jesu vas barem slali na nekakve pretrage? Razlog radi cega se sve to dogodilo?
Ma kuzim, ja kad vidim kutiju utrogestana imam ptsp, kamoli vadjenje bete i ginekoloski uzv
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jesu te slali na pretrage za trombofiliju ?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav svima, evo i mene :).
Pregled mi je 8.11. , jako sam nervozna i doslovno odbrojavam dane. Nadam se da ce sve biti u redu... a ako netko ima savjet kako se opustiti i sto manje negativno razmisljati bila bih zahvalna :)
Pozdrav svima, evo i mene :).
Pregled mi je 8.11. , jako sam nervozna i doslovno odbrojavam dane. Nadam se da ce sve biti u redu… a ako netko ima savjet kako se opustiti i sto manje negativno razmisljati bila bih zahvalna :)
To ti je prvi pregled? Koliko si do sad trudna prema zadnjoj menstruaciji?🙂
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Pozdrav curke.Napokon se ostvarila moja zivotna zelja.
Sutra ulazimo u 6.tjedan.
13.11.imamo prvi pregled kod ginekologa.
Prva trudnoca.
Za sad sve u redu,uzbudeni smo totalno.
Veselim se druzenju.
Pozdrav curke.Napokon se ostvarila moja zivotna zelja.
Sutra ulazimo u 6.tjedan.
13.11.imamo prvi pregled kod ginekologa.
Prva trudnoca.
Za sad sve u redu,uzbudeni smo totalno.
Veselim se druzenju.
Cao dobrodosla😊😊😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji