Kornia baš mi je drago što je sve super ❤
Zeka žao mi je što ti se to dešava 😪 evo ja još uvijek koristim utrogestan, tako da on može samo pomoći. Kako to da su te gledali vaginalno? Nekako sa 14tt ide uzv preko trbuha. Probaj se svejedno nakon sutrašnjeg pregleda naručiti i privatno? Neznam odakle dolaziš?
Leeloo101 vjerujem da ti može smetati to trckanje, ali i sam strah da nebi što bilo to pojačava. Nemam baš neka iskustva jer se skroz do kraja trudnoće vozim..evo npr sama sam se odvezla na dan termina na pregled u trudničku ambulatnu. Znam da sada mislite da sam luda, ali znate kakvi su muževi, njima je dosadno čekati u autu. Ja sam u miru tamo čekala 2 sata, bez da me netko zivka na mob kada sam gotova..
Nisu me gledali uopće ultrazvukom. Samo prstima otvorenost i uzimao je briseve. Nije mi uopće rekao što se događa da je prijeteči pobačaj u pitanju. Sutra imam ultrazvuk preko stomaka. Kad saznam sve javim sutra.
Trebao bi mi reć ako sam otvorena jer nije mi jasno kako nešto uopće puno vidi bez uzva da je sve to zaključio.
Išla sam ranije na pregled zbog bolova ispod rebra i nekakav čudan povečan iscjedak imam.
U Beogradu sam ti ja.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Ćao ! Ja sam danas bila na pregledu vaginalnom a sutra imam ultrazvuk.
Blago sam u šoku.
Ukratko prijeteči pobačaj. Niko nije bio pričljiv a ja u šoku pa nisam pola toga pitala.
Maternica jako velika , veča od djetetove glavice , skoro do pupka , kaže da je to puno veće nego što bi sada u mom mjesecu trebalo bit. Dobila sam Utrostegan u pič mač kako se kaže već !!! Također imam nekakvu izraslinu pa smo radili kolposkopiju i moram čekat nalaze. Prije trudnoće je sve bilo ok i u panici sam.
Ako neko zna nešto o ovim tabletama i veličinama maternica da mi kaže. Ne mogu sad dočekat sutra ultrazvuk 😒
Ajme zeka stvarno mi je žao da moraš taj stres prolaziti! Utrogestan je progesteron, obično se daje kao potpora trudnoći (koliko ja znam). O veličini maternice ne znam puno, ali npr.meni je danas s uzv pokazivao da mi je maternica veličinom do pupka, znači skroz od dolje do pupka, i rekao je da je to sve ok. U kojem si tjednu sad? Nadam se da ćeš sutra saznati više info!
Ja se samo nadam da će sve biti dobro.
Ja sam 14+3 , zbog nekih retardiranih pravila ili šta god nisam mogla danas obavit uzv već sutra a do sutra ću krepat. Zvala sam 3 bliža privatnika i niko nema mjesta. Imam paranoje da beba u trbuhu nije ok. Strah i samo strah. Otišla bi spavat i da se sutra probudim popodne 😒
A dali se taj Utrogestan pnda koristi cijelu trudnoću ili ?
Utrici se stavljaju da spriječe pobačaj, ja sam ih koristila do 11tt, osim što ih je dosadno gurati, i nekad imaš ih na dnevnom, nema neki nuspojava… ako je već takva situacija, znaj da su s njima napravili sve što trenutno mogu. Vjerojatno ćeš morati mirovati, i bez obzira sa li ideš na vaginalni uzv nemoj preskakati terapiju.
Također, kad ti ih ukinu, a nadam se da će brzo, ne smiješ od jednom prestati.. ja sam npr sa 600, 3 dana koristila 400, pa 3 200, i onda prestala. To je posebno važno, jer ako ih naglo prestanes koristiti može izazvati pobačaj.. pa ih dodatno upitaj kad prođe opasnost.
Držim fige da sutra nam se vratiš sa lijepim vijestima🥰
Hvala draga 💗💗
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Kornia baš mi je drago što je sve super ❤
Zeka žao mi je što ti se to dešava 😪 evo ja još uvijek koristim utrogestan, tako da on može samo pomoći. Kako to da su te gledali vaginalno? Nekako sa 14tt ide uzv preko trbuha. Probaj se svejedno nakon sutrašnjeg pregleda naručiti i privatno? Neznam odakle dolaziš?
Leeloo101 vjerujem da ti može smetati to trckanje, ali i sam strah da nebi što bilo to pojačava. Nemam baš neka iskustva jer se skroz do kraja trudnoće vozim..evo npr sama sam se odvezla na dan termina na pregled u trudničku ambulatnu. Znam da sada mislite da sam luda, ali znate kakvi su muževi, njima je dosadno čekati u autu. Ja sam u miru tamo čekala 2 sata, bez da me netko zivka na mob kada sam gotova..
Nisu me gledali uopće ultrazvukom. Samo prstima otvorenost i uzimao je briseve. Nije mi uopće rekao što se događa da je prijeteči pobačaj u pitanju. Sutra imam ultrazvuk preko stomaka. Kad saznam sve javim sutra.
Trebao bi mi reć ako sam otvorena jer nije mi jasno kako nešto uopće puno vidi bez uzva da je sve to zaključio.
Išla sam ranije na pregled zbog bolova ispod rebra i nekakav čudan povečan iscjedak imam.
U Beogradu sam ti ja.
Zeka koji je djavo tom ginekologu????
Zaista ne razumem ako si otvorena trebao ti je reci kakva velika materica nista mi nije jasno isprepadao te a nista ti nije objasnio?
Strasno mi je zao sto se sad tako osecas, ali ja verujem da stvari nisu tako strasne kakve ih je taj doktor napravio.
Uf, i ja sam se sad stresla. Drzi se i cekaj pregled sutra.
Ja isto koristim i Progesteron 800mg- ciklogest cure iz Hr znaju koji je to. I trenutno se skidam sa Estrofema 3x1 .... da znas da to sto su ti dali je cuvar trudnoce i moze se koristiti kroz celu trudnocu.
Molim te upitaj sutra na pregledu mozes li koristiti ALERACT to je za sprecavanje pobacaja i bolju placentaciju. To ti koze samo pomoci.
Javi sutra sta su ti rekli.❤️
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Korni,drago mi je jako da je sve super, hvala dragom Svemiru.
Uzivaj u mirnoj trudnoci ❤️
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Zeka, mogu misliti kako ti je sad u neizvjesnosti. Pa kako ti nije odmah uzv napravio ako sumnja na prijeteći pobacaj?! Ili da ti je barem detaljno sve objasnio pa da ne moras strepiti do sutra... Drzi se i nastoj se ne stresirati previse. Mislimo pozitivno i vjerujemo da će sve biti dobro ❤️🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure evo pravo da vam kažem nije ni meni sve baš jasno ja sam u onom šoku nekako prestala znat govorit i izašla sam iz ordinacije ko glupača.
Isprepadao me kritično.
A razlog zašto nije odma napravio ultrazvuk je krcata čekaona i da navodno moja urinokultura bude gotova jer je poslato pod hitno. Ja sam došla kuči i odma zvala privatnike u našoj blizini ali nitko me nije mogao primit i zbog tog sam isto ljuta.
Evo ja ću sutra kad dođem tamo imat 100 pitanja i ne izlazim dok detaljan uzv ne napravi i sve mi ne objasni.
Znate kako sam jadan nalaz dobila , piše par riječi vezano za pretrage koje još trebam i samo dijagnoza kao prijeteči pobačaj.
Sačuvaj me bože.
Hvala svima drage moje 💜...ja odo leč i nekako progurat pola dana , naručena sam popodne pa sve javim. Laku noć drage trudnice.
Hvala svima drage moje 💜…ja odo leč i nekako progurat pola dana , naručena sam popodne pa sve javim. Laku noć drage trudnice.
Ako se ne smiris, probaj otici na hitnu. Neka te tamo pregledaju i neka ti daju vise informacija. Bit ce sve dobro❤️
Hvala svima drage moje 💜…ja odo leč i nekako progurat pola dana , naručena sam popodne pa sve javim. Laku noć drage trudnice.
Sretno, nadam se da ce sve biti dobro. Iskreno, nije mi jasno kako on napamet zna kolika ti je maternica. Prstima ti gleda jesi li otvorena, ali nznm da moze znati kolika je maternica.. zvuci bas kao neki blesav doktor.
Korni cestitaaaaam 🥰🥰
💙5/24💙
Korni, čestitam na odličnom pregledu! 💜
Zeka, što kažu cure... Kakav je to liječnik pa kolika da je gužva u čekaonici ako je već ispalio tako nešto da nije u redu valjda onda treba posebno detaljno sve pogledati. 🤯
Šaljem ti zagrljaje, vjerujem da mislimo sve na tebe i iščekujemo pozitivan ishod sutra.
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji