Ja se moram ubaciti i reci da uopste nemam stomak….pa stvarno bezveze a bas ga jedva cekam.
Kada ce da pocne da raste vise?
Meni jos uvijek nije bas vidljiv stomak i nosim traperice hahahah. Sad je poceo rasti, ali ja sam vec pet mjeseci trudna. 🙈🙈🙈🙈
Kako? Kako? Ja vec ne podnosim traperice 🤣🤣🤣🤣
Od 6 tjedna nisam usla u njih znaci bojim se i trenirke 🤣
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Leptirko i Sreca3 hahahah ne znam kako, ni meni bas nije jasno. Inace sam jaca, ima me posvuda pa valjda mali ima mjesta. A i mama mi je rekla da se njoj do sestog mjeseca nije primjecivalo. 🙈🙈 Onda tu vidim slicice krasnih stomaka pa jurim pred ogledalo hahaha.
..
Sto se tice termina i uzv, sreca3 meni je isto po uzv beba malo veca, al doktorici je to sve okej i nije mi mijenjala termin tako da ostaje po mengi.
Clexan mislim da cemo morati uzimati i neko vrijeme nakon poroda. Da, hematologu idem u bolnicu jednom mjesecno da mi izvade krv i to je to.
💙5/24💙
I jos nesto da pitam dakle ovde na forumu su mi dani po prvom pregledu i tako racunam trudnocu medjutim, na zadnje pregledu Beba je pre sedam dana bila 12+ 6 naprednija je nego sto bi trebalo sto znaci da je danas po zadnjem UZV 14 tjedana.
Kako vi to racunate moze pomoc?
Moj doktor računa od zadnje menstruacije, bez obzira što znam kad mi je bio transfer.
Kod mene se nazire trbuscic, podnosim jedino trudnicke tajice, sve drugo mi smeta i steze 😅
12/23 UZV ♥️✔️
Leptirkoi Sreca3hahahah ne znam kako, ni meni bas nije jasno. Inace sam jaca, ima me posvuda pa valjda mali ima mjesta. A i mama mi je rekla da se njoj do sestog mjeseca nije primjecivalo. 🙈🙈 Onda tu vidim slicice krasnih stomaka pa jurim pred ogledalo hahaha.
..
Sto se tice termina i uzv, sreca3meni je isto po uzv beba malo veca, al doktorici je to sve okej i nije mi mijenjala termin tako da ostaje po mengi.
Clexan mislim da cemo morati uzimati i neko vrijeme nakon poroda. Da, hematologu idem u bolnicu jednom mjesecno da mi izvade krv i to je to.
Okej onda dobro radim, i ja samo tajice sve drugo mi smeta.
Da da tako i ja jednom mesecno hematolog vadim krv i to je to.
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
I jos nesto da pitam dakle ovde na forumu su mi dani po prvom pregledu i tako racunam trudnocu medjutim, na zadnje pregledu Beba je pre sedam dana bila 12+ 6 naprednija je nego sto bi trebalo sto znaci da je danas po zadnjem UZV 14 tjedana.
Moj doktor računa od zadnje menstruacije, bez obzira što znam kad mi je bio transfer.
Kod mene se nazire trbuscic, podnosim jedino trudnicke tajice, sve drugo mi smeta i steze 😅
Ma ja sam mrsava a stomak nista pogotovo ujutro. 🤣 Pitam se gde ta beba boravi.
Pitanje za cure koje vjezbaju- danas sam se nakon dugo vremena odlucila biti hrabra i krenuti s nekim istezanjem kod kuce. Jaaako lagani treningic od svega 20minuta, ali sam primjetila da u nekim polozajima osjetim i zatezanje misica ili kosti donjeg dijela trbuha pa me zanima da li je to normalno da se sve to isteze i osjeti.Srceko….evo ja bi ti odma rekla da ne treniras jer se bojim i hodati a kamoli istezati….normalno je ali Molim Te sve u dogovoru sa tvojim ginekologom.
Ja sam u treningu ceo zivot ali ne bi se usudila sad trenirati mozda kasnije ali ti samo napred ako je doktor rekao!
Hvala na savjetu! Imam dozvolu gin vec par tjedana, ali sam stalno u strahu ocu li necemu nastetiti pa sam danas jedva odradila to, takoder puna straha. Htjela bih biti aktivna jer kazu da pomazu pri porodu, ali drugi dio mene se ne moze opustiti upravo radi takvih senzacija.
Hahaha ima ona mjesta.
Meni se ujutro najjace vidi kad lezim na ledjima hahaha
💙5/24💙
Hahaha ima ona mjesta.
Meni se ujutro najjace vidi kad lezim na ledjima hahaha
Meni navecer skoci trbuh da je to cudo jedno 🤣 a nisam jos ni puna 3mj.
Cak mi je i svekrva sinoc rekla da joj izgledam kao u 5om mjesecu trudnoce, a inace mi svaki dan govori da mi se nista ne primjeti(jer me vidi samo po danu) 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Stomak- ne znam ni sama kako, ali moj je kao da sam u 5.mj.trudnoce 😂. Odavno ne mogu nositi traperice, samo trudnicke tajice. Čekam sljedeći pregled ( vjerujem da će sve biti ok ❤️) pa cu si naruciti jos trudnicke robe jer nemam sto obuci 😆
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Stomak- ne znam ni sama kako, ali moj je kao da sam u 5.mj.trudnoce 😂. Odavno ne mogu nositi traperice, samo trudnicke tajice. Čekam sljedeći pregled ( vjerujem da će sve biti ok ❤️) pa cu si naruciti jos trudnicke robe jer nemam sto obuci 😆
Top....🤣....
Sortiraj odgovore
Najstariji