Kak ste vi sa sjedenjem na poslu?
Imate li neki trik?
It's a girl 💕
Kak ste vi sa sjedenjem na poslu?
Imate li neki trik?
ja zasad (nažalost) bez trikova. dignem se svakih pol sata, sat i napravim đir po firmi. ne znam da li bi možda olakšao onaj jastuk za hemoroide :D
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Meni su u hlačama baš vidi. A nekim haljinama i šalovima mogu skriti... iz nekih sebičnih razloga ne želim da još svi poslovni partneri znaju 😅
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Ja inače nosim šire majice, košulje i sl i uspijem još prikriti trbuh, ali imam osjećaj da je u zadnjih tjedan dva baš iskočio. Planiram reći ovih dana na poslu pa čisto da znaju.
U hlače još stanem, ali pitanje je do kada. 🫣
'21. 💙
'24. 💛
Mi smo obavile pregled + anomaly scan, sve je okej ❤️ curka nije baš bila raspoložena za fotkanje 🤭 ali dugo smo se druzile ❤️
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ćao ! Ja sam danas bila na pregledu vaginalnom a sutra imam ultrazvuk.
Blago sam u šoku.
Ukratko prijeteči pobačaj. Niko nije bio pričljiv a ja u šoku pa nisam pola toga pitala.
Maternica jako velika , veča od djetetove glavice , skoro do pupka , kaže da je to puno veće nego što bi sada u mom mjesecu trebalo bit. Dobila sam Utrostegan u pič mač kako se kaže već !!! Također imam nekakvu izraslinu pa smo radili kolposkopiju i moram čekat nalaze. Prije trudnoće je sve bilo ok i u panici sam.
Ako neko zna nešto o ovim tabletama i veličinama maternica da mi kaže. Ne mogu sad dočekat sutra ultrazvuk 😒
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Blago sam u šoku.
Ukratko prijeteči pobačaj. Niko nije bio pričljiv a ja u šoku pa nisam pola toga pitala.
Maternica jako velika , veča od djetetove glavice , skoro do pupka , kaže da je to puno veće nego što bi sada u mom mjesecu trebalo bit. Dobila sam Utrostegan u pič mač kako se kaže već !!! Također imam nekakvu izraslinu pa smo radili kolposkopiju i moram čekat nalaze. Prije trudnoće je sve bilo ok i u panici sam.
Ako neko zna nešto o ovim tabletama i veličinama maternica da mi kaže. Ne mogu sad dočekat sutra ultrazvuk 😒
Ajme zeka stvarno mi je žao da moraš taj stres prolaziti! Utrogestan je progesteron, obično se daje kao potpora trudnoći (koliko ja znam). O veličini maternice ne znam puno, ali npr.meni je danas s uzv pokazivao da mi je maternica veličinom do pupka, znači skroz od dolje do pupka, i rekao je da je to sve ok. U kojem si tjednu sad? Nadam se da ćeš sutra saznati više info!
Stvarno se nadam da će sve biti okej. Vidi šta će reći nkaon sutrašnjeg pregleda, pa mozda ne bi bilo loše otići negdje i po drugo mišljenje. Znam da je teško, ali pokušaj se što manje nervirati. Skupa s tobom vjerujemo da će sve biti dobro ❤️
Blago sam u šoku.
Ajme zeka stvarno mi je žao da moraš taj stres prolaziti! Utrogestan je progesteron, obično se daje kao potpora trudnoći (koliko ja znam). O veličini maternice ne znam puno, ali npr.meni je danas s uzv pokazivao da mi je maternica veličinom do pupka, znači skroz od dolje do pupka, i rekao je da je to sve ok. U kojem si tjednu sad? Nadam se da ćeš sutra saznati više info!
Ja se samo nadam da će sve biti dobro.
Ja sam 14+3 , zbog nekih retardiranih pravila ili šta god nisam mogla danas obavit uzv već sutra a do sutra ću krepat. Zvala sam 3 bliža privatnika i niko nema mjesta. Imam paranoje da beba u trbuhu nije ok. Strah i samo strah. Otišla bi spavat i da se sutra probudim popodne 😒
A dali se taj Utrogestan pnda koristi cijelu trudnoću ili ?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Korni čestitke na pregledu 😇😇🥰🥰💗💗💗💗💗💗
Sortiraj odgovore
Najstariji