Cure hvala vam svima na lijepim riječima , idemo sve do kraja samo jako 🙏💪
Želim vam ugodan ostatak večerib😇🥰
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Zeka lijepe vijesti, obavezno mijenjaj ginekologa i sad samo polako i odmaraj koliko možeš. 🥰
.
Pridružujem se svim boljkama pritiska, zatezanja, probadanja u donjem dijelu, i prednjem i stražnjem. 😂

Zeka, odlične vijesti! 🙌🏻
Faith, nadam se da će se tlak stabilizirati. 🤞🏻
Ja sam isto naručila jastuk za vikend i sada čekam da dođe. Uzela sam s Jukki stranice. 🙂

'21. 💙
'24. 💛
Zeka, odlične vijesti! 🙌🏻
Faith, nadam se da će se tlak stabilizirati. 🤞🏻
Ja sam isto naručila jastuk za vikend i sada čekam da dođe. Uzela sam s Jukki stranice. 🙂
Mislim da nas veći a ovdje ima s jukki stranice 😂😂 ja svoj grlim ko da mi je muž 🙈

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Cure hvala vam svima na lijepim riječima , idemo sve do kraja samo jako 🙏💪
Želim vam ugodan ostatak večerib😇🥰
Nek je beba dobro, ostalo ce sve doci na svoje! 🥰🥰
💙5/24💙
Jutro... je l ijedna provjerila sa dr da ne smijemo spavati na leđima?

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Jutro… je l ijedna provjerila sa dr da ne smijemo spavati na leđima?
Ja sam se bome naspavala na leđima od početka trudnoće zbog mučnina i jedino tako mi je pasalo, malo uzdignuta i na leđima.. i sad s bubrežnim kamencima kad je bilo ista stvar. Samo na leđima pasalo. 🤷🏽♀️
ako se ne varam to na leđima vise utječe kasnije ja mislim .. nisam sigurna nek me netko ispravi

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Jutro, a sta je sa desnim bokom jel stvarno zabranjeno spavati na desnom boku ja se prevrcem u toku noci i nadjrm se na desnom boku bar sat dva da spavam u toku noci.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Zeka,drago mi je zbog tebe molim te cuvaj se.❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji