Dobro jutro trudnice!
Laurell, zavidim ti, evo ja sam sinoć povraćala dok sam se tuširala 🙈 Aj bar u tušu pa nisam morala ništa posebno čistiti, baš mi je zgodno došlo 😅 Al mi je fakat dosta više...
.
Došao mi je nalaz seroloških pretraga. Dr. me uputila na hepatitise (A, B i C), HIV i sifilis... sve je negativno osim jedne stavke za hep B što piše da je pozitivno ali da je to od cijepljenja i da imam imunitet. Vidjela sam da su neke od vas vadile i antitijela na toxoplazmu, ali meni to uopće nije dala u uputnici. A to me najviše zanimalo jer sam imala mačku jako dugo pa ono, baš sam htjela znati 🧐 Mogu li očekivati da će me nekad poslati da i to izvadim ili ima još netko da nije vadio tu stavku?
Dobro jutro trudnice!
Laurell, zavidim ti, evo ja sam sinoć povraćala dok sam se tuširala 🙈 Aj bar u tušu pa nisam morala ništa posebno čistiti, baš mi je zgodno došlo 😅 Al mi je fakat dosta više…
.
Došao mi je nalaz seroloških pretraga. Dr. me uputila na hepatitise (A, B i C), HIV i sifilis… sve je negativno osim jedne stavke za hep B što piše da je pozitivno ali da je to od cijepljenja i da imam imunitet. Vidjela sam da su neke od vas vadile i antitijela na toxoplazmu, ali meni to uopće nije dala u uputnici. A to me najviše zanimalo jer sam imala mačku jako dugo pa ono, baš sam htjela znati 🧐 Mogu li očekivati da će me nekad poslati da i to izvadim ili ima još netko da nije vadio tu stavku?
Ajme meni😖😖😖 još kad vidim u kojem si ti tjednu, slabo mi dođe.. ja sam izgubila 2ipo kg od početka zasad. A di je još.. 🫣
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Dobro jutro trudnice!
Laurell, zavidim ti, evo ja sam sinoć povraćala dok sam se tuširala 🙈 Aj bar u tušu pa nisam morala ništa posebno čistiti, baš mi je zgodno došlo 😅 Al mi je fakat dosta više…
.
Došao mi je nalaz seroloških pretraga. Dr. me uputila na hepatitise (A, B i C), HIV i sifilis… sve je negativno osim jedne stavke za hep B što piše da je pozitivno ali da je to od cijepljenja i da imam imunitet. Vidjela sam da su neke od vas vadile i antitijela na toxoplazmu, ali meni to uopće nije dala u uputnici. A to me najviše zanimalo jer sam imala mačku jako dugo pa ono, baš sam htjela znati 🧐 Mogu li očekivati da će me nekad poslati da i to izvadim ili ima još netko da nije vadio tu stavku?
Ajme meni😖😖😖 još kad vidim u kojem si ti tjednu, slabo mi dođe.. ja sam izgubila 2ipo kg od početka zasad. A di je još.. 🫣
Onda ti ne moram rec da sam ja sinoc dusu izbacila iz sebe i da i dalje redovno povracam i imam mucnine skoro pa 24h dnevno😂 a uskoro sam u 5.mjesecu trudnoce haha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Dobro jutro trudnice!
.
Onda ti ne moram rec da sam ja sinoc dusu izbacila iz sebe i da i dalje redovno povracam i imam mucnine skoro pa 24h dnevno😂 a uskoro sam u 5.mjesecu trudnoce haha
Bas ste me utješileee🤣🤣🤣🤣
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Jutro svima!!! Kod mene prvo jutro bez povraćanja 🤞🏽🤞🏽🤞🏽
Bravooooo
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Ajme, i meni je još više muka kada čujem da vama i u drugom tromjesečju jos traju mucnine i povracanje 🙈
Sve je to individualno. Neko ih uopće nema ( sretnice), nekima nestanu s prvim tromjesečjem, a neke se cak bore s tim i kroz cijelu trudnoću.
Ja ne povracam, ali imam konstantne mucnine ( osjećaj mamurluka), umor i pospanost. Samo lezim, ne mogu se natjerati barem poći malo prosetati. Sve ovo ubija psihički, ali moramo misliti na naša mala čuda i da sve ovo vrijedi toga.... ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Dobro jutro trudnice!
.
-6kila od pocetka🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
A neee, ne mora biti, ništa to ne znači, moguće je i da ti prije 12. tjedna sve prestane 😊
Moj problem je taj što sam sve malo idealizirala prije trudnoće i mislila da će me mučnine zaobići. Kada nisu, onda sam se držala tog 12. tjedna kao pijan plota, kao proći će sve samo da dođem do tog "magičnog" tjedna. Ispostavilo se da mi se još pogoršalo i na punih 12. tjedana sam povraćala dva puta na dan što mi se prije nije dogodilo.
Još najpametnije ispada da treba očekivati najgore mučnine i najgora povraćanja pa kako god bilo barem se psihički nećeš slomiti što se meni dogodilo 🙄
Mada je Martina stvarno doktorirala jadna na tim mučninama, baš su ti rano krenule i dugo traju 😬 stay strong ❤️
Ćaos !
Ja prijavljujem da danas ipak imam pregled , naručena sam u 19h ! Zvali me jučer da dođem ipak danas , radimo mini anomaly scan , nuhalni nabor..🥰
Kako ste vi ?!
Vidim neke muku muče sa mučninama. Držim fige da vam što prije prođu !! 💙💙
Ima li koja ženica da joj se mjere po menstruaciji i ultrazvuku ne poklapaju ? Pa da imaju "dva" termina.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Ćaos !
Ja prijavljujem da danas ipak imam pregled , naručena sam u 19h ! Zvali me jučer da dođem ipak danas , radimo mini anomaly scan , nuhalni nabor..🥰
Kako ste vi ?!
Vidim neke muku muče sa mučninama. Držim fige da vam što prije prođu !! 💙💙
Ima li koja ženica da joj se mjere po menstruaciji i ultrazvuku ne poklapaju ? Pa da imaju "dva" termina.
Meni se ne poklapaju i stalno mozgam u kojem sam onda tjednu, da li ce prije biti tocan uzv ili menstruacija iako sam citala da je uzv tocniji🤷🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji