I zene do kad traje prvo tromjesecje, guglam i svugdje pise drugacije pa sam zbunjena. Kad se ulazi u te “sigurnije” tjedne?
Jutro curke 🤗 sretno svima na pregledima ❤️
Čitam ali nemam ništa pametno za reći 😅
Srceko meni aplikacija rekla da kad sam ušla u 13 tjedan da sam u drugom tromjesečju.. tako da se ja vodim time 🙈
Sretno svima 🤗
Korni ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Gdje nam je Mareee, imam osjećaj da je nisam neko vrijeme tu vidjela, je li skroz na Facebook se prebacila?
Pratim vas ali ne stignem komentrat jer vas je jako puno i naknadno ih je puno doslo…
Super sam evo sutra sam 20+0…beba me udara spol cu napkon saznat nadam se 23.1😁
Hej, buduci da si taman u tim tjednima, jesi isla na anomaly scan? I jel stvarno to traje preko pola sata? 🤭
Ja sutra imam nifty
Što rade pola h?🫣
Ma za nifty samo vade krv i vjerojatno imas normalni uzv.
Ovaj "veliki uzv" tj anomaly scan se radi oko 20og tjedna da se vidi jesu li se svi organi do kraja razvili. E sad, po internetu pise da je to dosta detaljno i da traje malo duze. Jos ako se beba ne zeli okrenuti ili se vrpolji hahah
Prije niftija sam ja imala uzv s mjerenjima isto.
I trajalo je dobrih 25 min al bilo ga jentesko uhvatit, sam se mrdao. Tad rade u biti mini anomaly i vadenje krvi. Iako neki podrazumijevaju da si prije tog napravio uzv pa samo vade krv. Kod moje di vodim trudnocu je nifty nesto skuplji ali zato sto je u toj cijeni i uzv bio. E sad ne znam razlike kad samo privatno radis taj test. Ja tamo bas privatno vodim pa onda ne znam. Svakako nuhalni ako nije dobar (a sve je dobro uvjerena sam) nifty ce pokazati. Pa nemas brige
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Jutro cure 😃
Čestitam na dobrim pregledima i sretno danas ❤
Lista pregleda:
malaBubamara123 - 16.1.
bopsich - 16.1.
Lela91 - 16.1.
deedee1405 - 16.1.
ericaa - 16.1.
maŠa - 16.1.
Leeloo101 - 16.1.
Mushi - 17.1.
mia_ - 17.1.
katy_kaya - 17.1.
Dalmatinka_u_zg - 19.1.
Mommyof3 - 19.1.
Haru - 20.1.
laurell - 22.1.
Arianne - 22.1.
Faith1509 22.1.
Mareeeee - 23.1.
plave_okice -23.1.
Nada23 - 23.1.
zeka123 - 24.1.
NPelica - 24.1.
Melian - 24.1.
ElisaDay - 25.1.
LauraUna327 - 26.1.
Hellobaby - 29.1.
Leptirko22 - 29.1.
Gabby - 29.1.
Eonaria - 29.1.
marta96 - 31.1.
purple13 - 1.2.
korni - 5.2.
Sreća2012 - 6.2.
Faith1509 - 6.2.
pistacija13 - 9.2.
Dalmatinka_u_zg - 12.2.
Perpetua - 16.2.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Gdje nam je Mareee, imam osjećaj da je nisam neko vrijeme tu vidjela, je li skroz na Facebook se prebacila?
Pratim vas ali ne stignem komentrat jer vas je jako puno i naknadno ih je puno doslo…
Hej, buduci da si taman u tim tjednima, jesi isla na anomaly scan? I jel stvarno to traje preko pola sata? 🤭
Ja sutra imam nifty
Što rade pola h?🫣
Ovaj "veliki uzv" tj anomaly scan se radi oko 20og tjedna da se vidi jesu li se svi organi do kraja razvili. E sad, po internetu pise da je to dosta detaljno i da traje malo duze. Jos ako se beba ne zeli okrenuti ili se vrpolji hahah
I trajalo je dobrih 25 min al bilo ga jentesko uhvatit, sam se mrdao. Tad rade u biti mini anomaly i vadenje krvi. Iako neki podrazumijevaju da si prije tog napravio uzv pa samo vade krv. Kod moje di vodim trudnocu je nifty nesto skuplji ali zato sto je u toj cijeni i uzv bio. E sad ne znam razlike kad samo privatno radis taj test. Ja tamo bas privatno vodim pa onda ne znam. Svakako nuhalni ako nije dobar (a sve je dobro uvjerena sam) nifty ce pokazati. Pa nemas brige
Moj gin kaže da cijene pregleda bi morale u cijeloj hrv biti iste. Kao npr i lijekovi.. tako da raspitajte se.. na par webova gin klinika imaju objavljene cijene
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Ja sutra imam nifty
Što rade pola h?🫣
Moj gin kaže da cijene pregleda bi morale u cijeloj hrv biti iste. Kao npr i lijekovi.. tako da raspitajte se.. na par webova gin klinika imaju objavljene cijene
Cijena testa ti je svuda ista. Ali nemas uzv u tom pregledu. Samo vadenje krvi.
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ali svakako se nadam da svatko tko ide na nifty je bio prije toga kod svog gin na pregledu. To se i preporucuje i da ne prode vise od 3 dana. Peoucite si to malo da, ja nema sta nisam proucavala kad sam isla na to
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Da, ja sam radila nifty kod svog gin. Cijene bi trrbake biti svuda iste jer plaćate direktno njima, gene planet. Eventualno ako možda naplaćuju uzv prije vađenja. To neznam. Ja sam prije vađenja krvi obavila uzv koji je bio detaljniji, gledao je nuhalni i rekao je ugl da je sve u redu, i da će test pokazat još sigurnije.
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Da, ja sam radila nifty kod svog gin. Cijene bi trrbake biti svuda iste jer plaćate direktno njima, gene planet. Eventualno ako možda naplaćuju uzv prije vađenja. To neznam. Ja sam prije vađenja krvi obavila uzv koji je bio detaljniji, gledao je nuhalni i rekao je ugl da je sve u redu, i da će test pokazat još sigurnije.
Tako je. Kod svog radis uzv a placas test. Kod privatnog placas uzv i test. Zato je skuplje .. zato ak kod svog ne mozes vadit krv za nifty odradis bar uzv
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Jutro svima!!! Kod mene prvo jutro bez povraćanja 🤞🏽🤞🏽🤞🏽
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji