Sestre po mukama! 🫠
Mrzim kad me pitaju imas li jutarnje mucnine. Kooooje jutarnje mucnine, kamo srece da su jutarnje.
Sinoc sam u ponoc dusu ispovracala! Mislila sam da sam gotova. Uzas.
Nadam se da ce nam svima ta faza proc cim prije.
Lista pregleda:
LauraUna327 - 26.1.
Lela91 - 26.1.
Hellobaby - 29.1.
Leptirko22 - 29.1.
Gabby - 29.1.
Eonaria - 29.1.
marta96 - 31.1.
purple13 - 1.2.
mima95 - 2.2.
korni - 5.2.
Sreća2012 - 6.2.
Faith1509 - 6.2.
M-P - 6.2.
ericaa - 8.2.
pistacija13 - 9.2.
Dalmatinka_u_zg - 12.2.
Arianne - 12.2.
Leeloo101 - 13.2.
Melian - 13.2.
mia_ - 14.2.
katy_kaya - 14.2.
deedee1405 - 15.2.
Perpetua - 16.2.
nada23 - 19.2.
laurell - 19.2.
plave_okice - 27.2.

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Sestre po mukama! 🫠
Mrzim kad me pitaju imas li jutarnje mucnine. Kooooje jutarnje mucnine, kamo srece da su jutarnje.
Sinoc sam u ponoc dusu ispovracala! Mislila sam da sam gotova. Uzas.
Nadam se da ce nam svima ta faza proc cim prije.
A joj, kad bi barem bile samo jutarnje mucnine... Drzi se, proci ce 🥰

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hvala vam na objašnjenju 🥰🥰 nisam dobila nalaz na mail, vjerovatno još čeka spol da stigne pa će mi onda sve skupa poslati.
Kako ste danas?

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Faith čestitke na super nalazu 🙏🏼🥰
Leptirko sveee znam. Al evo jučer ja povratila samo ujutro kiselinu, kasnije kroz dan ništa (slabije sam jela al znam ja povraćati i to malo sto pojedem) i navečer spremila tortilje sa piletinom, smazala DVIJE 🥳 nakon tog mi bilo muuuuuka, na rubu, ali popila LGG, namjestila se i zaspala. Jutros nije bilo povraćanja.
Ja sam dobila preporuku u pon od ginekologa da dođem na infuziju ako želim kroz ovaj tjedan kad on bude u bolnici, ali zadnja dva tri dana mi je povraćanje u opadanju tako da nisam ipak išla! Nadam se da će tako i ostati

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ćao trudnice , nadam ste da ste dobro. Danas mi starija curka ima rođendan pa se ide u igraonicu , danas sva neka strka. Šaljem vam puno pozdrava 🙉
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Cure ima li koja ikakvih saznanja za putovanje avionom u prvom tromjesječju? Čitam svašta, negdje piše da nije dozvoljeno samo u zadnjem trom. negdje piše da nije dobro ni u prvom. A muž i ja imamo putovanje kroz 10 dana koje je uplaćeno i prije nego smo saznali za trudnoću i sad ne znam sto da radim. Put traje 4h. Zaboravila pitati svog gin 😳

baby boy
Čestitam na dobrim pregledima😀
Ja nikako da stignem pisati kroz dan 😅
Faith čestitke na dobrim nalazu ❤
Leptirko evo kod mene uvijek prisutne popodnevne i večernje mučnine, ujutro sam još i ok 😌
Dal vam se da podijeliti kakove super ali brze recepte za ručak i večeru? Htjela bi nešto drugačije spremiti ali da mi to ne oduzima previše vremena jer jednostavno ne stignem 😬 a lijepo sam govorila mužu da sagradimo manju kuću jer di ću ja sve stići sa njima i njegovim poslom 🙄

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
I to naravno mislim ići jedino ako mi se stanje s mučninama i povracanjima poboljša.

baby boy
Cure ima li koja ikakvih saznanja za putovanje avionom u prvom tromjesječju? Čitam svašta, negdje piše da nije dozvoljeno samo u zadnjem trom. negdje piše da nije dobro ni u prvom. A muž i ja imamo putovanje kroz 10 dana koje je uplaćeno i prije nego smo saznali za trudnoću i sad ne znam sto da radim. Put traje 4h. Zaboravila pitati svog gin 😳
Ma slobodno putuj ako se osjecas ok. Razgovarala sam s ginekologom na tu temu i on kaze da bi izbjegao samo zadnji mjesec zbog mogucnosti poroda. Mislim da nemas brige.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji