Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    15. Siječanj 2024. 18:37

M-P

Korni poslalo mi se da nisam zavrsila. Htjela sam napisat ma proci ce to sve. Bitno da je beba dobro :)

Tako je 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

maŠa
    15. Siječanj 2024. 18:41

Bok zene, dugo me nije bilo, drago mi je procitati da vam trudnoce lijepo napreduju. 
    Ja sam na laganom mirovanju, kaze gin da je sve nisko pa da mirujem. 
    Inace na pregledu sve dobro, zatvorena, cervix 40 mm, stize nam curka 😊
    Jel koja mozda od vas imala probadanja bas u rodnici, osjecaj je kao da me ubode doslovno i prode, nije stalno al par puta kroz dan?
    Nez jel to zbog pritiska bebe pa se osjeti u zivcima ili je nesto ozbiljnije. Sutra radim briseve pa cu pitati i gin al eto da provjerim jel mozda jos nekome tako

maŠa
    15. Siječanj 2024. 18:43

deedee1405

Ej cure, sutra idem na pregled i planiram radit Qualified test, ali ne onaj full paket (360) nego Qualified 90, i sad si razmišljam, jel bi zbog godina (ja 36, uskoro 37, a muz 45, uskoro 46) bilo pametnije da radim full paket… onda opet vjerujem da je 90 skroz dovoljno i da će sve bit dobro i da se ne zamaram…ovo je vise neko moje promišljanje o svemu 😂. Kakve ste vi uzimale pakete tih nipt testova s obzirom na godine?

Ja sam radila Qualified 360, to mi je preporucila gin zbog 2 spontana sto sam prethodno imala

• deedee1405
    15. Siječanj 2024. 18:54

maŠa

deedee1405

Ej cure, sutra idem na pregled i planiram radit Qualified test, ali ne onaj full paket (360) nego Qualified 90, i sad si razmišljam, jel bi zbog godina (ja 36, uskoro 37, a muz 45, uskoro 46) bilo pametnije da radim full paket… onda opet vjerujem da je 90 skroz dovoljno i da će sve bit dobro i da se ne zamaram…ovo je vise neko moje promišljanje o svemu 😂. Kakve ste vi uzimale pakete tih nipt testova s obzirom na godine?

Ja sam radila Qualified 360, to mi je preporucila gin zbog 2 spontana sto sam prethodno imala

Ja sam imala jedan spontani pa rodila i tada sam radila panoramu osnovni model, i sad pred godinu dana opet spontani i evo sada trudnoca i meni je gin preporučila Qualified 90 bez obzira na spontane… a nemam pojma… noć je duga pa ću razmišljat 😂

purple13
    15. Siječanj 2024. 19:14

Mareeeee3112

Perpetua

Gdje nam je Mareee, imam osjećaj da je nisam neko vrijeme tu vidjela, je li skroz na Facebook se prebacila?

Pratim vas ali ne stignem komentrat jer vas je jako puno i naknadno ih je puno doslo…
    Super sam evo sutra sam 20+0…beba me udara spol cu napkon saznat nadam se 23.1😁

Hej, buduci da si taman u tim tjednima, jesi isla na anomaly scan? I jel stvarno to traje preko pola sata? 🤭

💙5/24💙

Mareeeee3112
    15. Siječanj 2024. 19:17

purple13

Mareeeee3112

Perpetua

Gdje nam je Mareee, imam osjećaj da je nisam neko vrijeme tu vidjela, je li skroz na Facebook se prebacila?

Pratim vas ali ne stignem komentrat jer vas je jako puno i naknadno ih je puno doslo…

Hej, buduci da si taman u tim tjednima, jesi isla na anomaly scan? I jel stvarno to traje preko pola sata? 🤭

Nisam ginekologica mi je bila na godisnjem tako da sad skoro 6 tj cekam taj iduci pregled di sam trebala dobit uputnicu za anomaly.... zadnji puta u prosloj trudnoci se ne sjecam da sam uopce bila.... 
    Ugl sve cu znat za tjedan dana tocnije 23.1 znaci ovo je ko vjecnost zadnji pregled mi je bio 17.12

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

purple13
    15. Siječanj 2024. 19:33

Mareeeee3112

purple13

Mareeeee3112

Perpetua

Nisam ginekologica mi je bila na godisnjem tako da sad skoro 6 tj cekam taj iduci pregled di sam trebala dobit uputnicu za anomaly…. zadnji puta u prosloj trudnoci se ne sjecam da sam uopce bila….
    Ugl sve cu znat za tjedan dana tocnije 23.1 znaci ovo je ko vjecnost zadnji pregled mi je bio 17.12

Jbt bas dugo cekas na pregled.. doduse i mene je narucila sad za 5 tjedana. pitala me hocu li uputnicu za anomaly ili cu privatno.. odabrala sam privatno jer mi je i ona rekla da ima sad 3d i 4d ultrazvuka pa me to privuklo hahaha

Ti si sutra taman na pola 😍😍😍🥳🥳🥳🥳

💙5/24💙

Leeloo101
    15. Siječanj 2024. 19:47

Srceko23

Ej cure, imam jedan problem, u biti niti ne znam dal je problem. Nakon nuzde prilikom brisanja ostalo je par kapljica krvi, ali ne u iscjetku. Iscjedak je obican prozirni, a ta krv vise lici na krv kao kod neke obicne ranice kad se porezete. Pa me zanima moze li biti od neke okolne ranice, jer imam osjecaj da se pojavi kad malo “grublje” prodem papirom, jer u iscjetku nema nicega. Da je vaginalno krvarenje da li bi i iscjedak bio obojan?

Velika? Ili mala? Za veliku su možda hemoroidi.  Za malu ako je samo malo, prilezi, odmori vjerojatno nije nista

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leeloo101
    15. Siječanj 2024. 19:49

purple13

Mareeeee3112

Perpetua

Ja sutra imam nifty

Što rade pola h?🫣

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

purple13
    15. Siječanj 2024. 19:56

Leeloo101

purple13

Mareeeee3112

Perpetua

Ja sutra imam nifty

Što rade pola h?🫣

Ma za nifty samo vade krv i vjerojatno imas normalni uzv.
    Ovaj "veliki uzv" tj anomaly scan se radi oko 20og tjedna da se vidi jesu li se svi organi do kraja razvili. E sad, po internetu pise da je to dosta detaljno i da traje malo duze. Jos ako se beba ne zeli okrenuti ili se vrpolji hahah

💙5/24💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.