Gdje nam je Mareee, imam osjećaj da je nisam neko vrijeme tu vidjela, je li skroz na Facebook se prebacila?
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Leeloo ma da, ali me baš iritiraju :D
M-P braov za dobar pregled, slika je divnaaaakakve bolove imaš? ti si malo ispred mene, pa da znam šta mogu očekivati.. :D
što se tiče pulsa, isto imam pametan sat, i od početka trudnoće mi je viši. Inače mi je puls bio oko 63 u stanju mirovanja, a od trudnoće je prosjek 73. i ovo što kaže Pistacija neki poslovi mi baš ubrzaju puls, ali se brzo primiri.
Korni bole me jako te kosti sto se sire, rekla mi je da je to normalno. To mi je i Mare rekla da je i njoj tako. Pomogne mi malo magnezij, al na kraju dana mi
Je bas koma. Jucer nisam mogla uc u tus kabinu kolko me bolilo, a znas kak je niska ona kadica. A ujutro ko leptiric hahahah.. i onda kasnije opet krene .. mozda ti nece bit tako, meni je eto bas bolno
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Gdje nam je Mareee, imam osjećaj da je nisam neko vrijeme tu vidjela, je li skroz na Facebook se prebacila?
Pratim vas ali ne stignem komentrat jer vas je jako puno i naknadno ih je puno doslo...
Super sam evo sutra sam 20+0...beba me udara spol cu napkon saznat nadam se 23.1😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Elisaday kak si? Tlak?
Evo unormalio se, makar na mom digitalnom, oko 130/80 je svaki dan, ujutro čak bude niži, što smatram da je skroz ok. Vjerojatno su me prestrašili na kontrolama plus sam ja svašta čitala doma i eto, onaj dan je baš bio visok. Na kraju mi frendica koja ima dvoje djece rekla da je njoj u prvoj trudnoći bio 160/90 i to dobrih par mjeseci, našla je trudničku pa je tamo pročitala. I nitko ništa, nije išla ni na posebne kontrole radi toga niti su joj sestra i doktor obraćali pozornost na to. Tako da me i to malo smirilo iako mi je glupo da joj nitko nije ukazao na mogući problem. Srećom sve je dobro završilo, kako je trudnoća odmicala joj je bio sve niži.
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
M-P braov za dobar pregled, slika je divnaaaakakve bolove imaš? ti si malo ispred mene, pa da znam šta mogu očekivati.. :D
što se tiče pulsa, isto imam pametan sat, i od početka trudnoće mi je viši. Inače mi je puls bio oko 63 u stanju mirovanja, a od trudnoće je prosjek 73. i ovo što kaže Pistacija neki poslovi mi baš ubrzaju puls, ali se brzo primiri.
Korni bole me jako te kosti sto se sire, rekla mi je da je to normalno. To mi je i Mare rekla da je i njoj tako. Pomogne mi malo magnezij, al na kraju dana mi
Je bas koma. Jucer nisam mogla uc u tus kabinu kolko me bolilo, a znas kak je niska ona kadica. A ujutro ko leptiric hahahah.. i onda kasnije opet krene .. mozda ti nece bit tako, meni je eto bas bolno
Znaci ti bolovi u kostima su normalni i za kasnije razdoblje, a ja ko budala cekam kad ce svanut dan bez i jednog bola😅
Ej cure, imam jedan problem, u biti niti ne znam dal je problem. Nakon nuzde prilikom brisanja ostalo je par kapljica krvi, ali ne u iscjetku. Iscjedak je obican prozirni, a ta krv vise lici na krv kao kod neke obicne ranice kad se porezete. Pa me zanima moze li biti od neke okolne ranice, jer imam osjecaj da se pojavi kad malo “grublje” prodem papirom, jer u iscjetku nema nicega. Da je vaginalno krvarenje da li bi i iscjedak bio obojan?
M-P hvala ti. Uff pa zvuči bolno da. Nadam se da će ti malo popustiti i da ćeš cijeli dan biti kao leptirić 🤗 ja zasad samo osjetim tu i tamo neko pikanje, zatezanje, ali ništa jako ni bolno. Odmaraj 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
M-P hvala ti. Uff pa zvuči bolno da. Nadam se da će ti malo popustiti i da ćeš cijeli dan biti kao leptirić 🤗 ja zasad samo osjetim tu i tamo neko pikanje, zatezanje, ali ništa jako ni bolno. Odmaraj 🤗
Da, evo sad kad me boli malo legnem, ne boli nista kad lezim. Ma
Znaci ti bolovi u kostima su normalni i za kasnije razdoblje, a ja ko budala cekam kad ce svanut dan bez i jednog bola😅
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Korni poslalo mi se da nisam zavrsila. Htjela sam napisat ma proci ce to sve. Bitno da je beba dobro :)
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ej cure, sutra idem na pregled i planiram radit Qualified test, ali ne onaj full paket (360) nego Qualified 90, i sad si razmišljam, jel bi zbog godina (ja 36, uskoro 37, a muz 45, uskoro 46) bilo pametnije da radim full paket… onda opet vjerujem da je 90 skroz dovoljno i da će sve bit dobro i da se ne zamaram…ovo je vise neko moje promišljanje o svemu 😂. Kakve ste vi uzimale pakete tih nipt testova s obzirom na godine?
Sortiraj odgovore
Najstariji