Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    16. Siječanj 2024. 12:22

Ej cure, ja vec par dana imam neke bolove u trbuhu i leđima, em mi ne paše nikakav položaj za ležanje, em me jos nervoza zbog tih boluckanja u trbuhu. A ne mogu bas mirovati uz zvrka od godine i 7mj🥺

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

pistacija13
    16. Siječanj 2024. 12:29

marta96

Ej cure, ja vec par dana imam neke bolove u trbuhu i leđima, em mi ne paše nikakav položaj za ležanje, em me jos nervoza zbog tih boluckanja u trbuhu. A ne mogu bas mirovati uz zvrka od godine i 7mj🥺

Identično i kod mene, jedino me leđa ne bole! Od pupka na gore, prema grudima, kao da mi netko sve organe gura pod rebra. Vjerojatno se to i događa kak maternica i beba rastu.

zeka123
    16. Siječanj 2024. 12:54

Srceko23

zeka123

Ćaos !

Ja prijavljujem da danas ipak imam pregled , naručena sam u 19h ! Zvali me jučer da dođem ipak danas , radimo mini anomaly scan , nuhalni nabor..🥰

Kako ste vi ?!
    Vidim neke muku muče sa mučninama. Držim fige da vam što prije prođu !! 💙💙

Ima li koja ženica da joj se mjere po menstruaciji i ultrazvuku ne poklapaju ? Pa da imaju "dva" termina.

Meni se ne poklapaju i stalno mozgam u kojem sam onda tjednu, da li ce prije biti tocan uzv ili menstruacija iako sam citala da je uzv tocniji🤷🏻‍♀️

Ja sam se isto sva zbunila 😂🙈

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Perpetua
    16. Siječanj 2024. 13:38

Mareeeee3112

Nisam ginekologica mi je bila na godisnjem tako da sad skoro 6 tj cekam taj iduci pregled di sam trebala dobit uputnicu za anomaly…. zadnji puta u prosloj trudnoci se ne sjecam da sam uopce bila….
    Ugl sve cu znat za tjedan dana tocnije 23.1 znaci ovo je ko vjecnost zadnji pregled mi je bio 17.12

Ajde super, vjerujem da je teško čekati, mislila sam da si već saznala spol, ovako iščekujemo s tobom! 🤗

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

purple13
    16. Siječanj 2024. 13:50

Uf cure, žao mi je da imate tako jako mučnine. Nadam se da će vam uskoro proći, ja sam oko desetog tjedna bila ko nova. Muž me zeza da sam jedina trudnica koja nije povraćala. 🤣🤣
    Marta96 meni je s tim bolovima dosta pomogao jastuk kojeg su ovdje cure podijelile, onaj sa stranice ethereal, baš mi je gušt spavati s njim.

💙5/24💙

• LauraUna327
    16. Siječanj 2024. 13:54

pistacija13

marta96

Identično i kod mene, jedino me leđa ne bole! Od pupka na gore, prema grudima, kao da mi netko sve organe gura pod rebra. Vjerojatno se to i događa kak maternica i beba rastu.

Joj meni isto.. uzela sam go do pregleda. Ležim, ali me bolucka u ravnini jajnika. Ko da sam sjedila pa da imam pritisak. 
    Stalno mi ruka na trbuhu i osluškujem. 

It's a girl 💕

laurell
    16. Siječanj 2024. 14:10

Ja znam povremeno imati bolove kad idem sjesti pa osjetim neki pritisak između guze i maternice, unutra nekako, ma ne znam kako opisati 🤣 Al mi kaže frendica da to može biti kako maternica se širi pa dira debelo crijevo pa imam pritisak 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Hellobaby
    16. Siječanj 2024. 15:19

Žao mi je Martina i pistacija što još uvijek povraćate 😤😤 evo ja imam samo mučnine..moja šogorica je povraćala cijelu trudnoću čak i na porodu 😔

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Martina1931
    16. Siječanj 2024. 15:21

Hellobaby

Žao mi je Martina i pistacijašto još uvijek povraćate 😤😤 evo ja imam samo mučnine..moja šogorica je povraćala cijelu trudnoću čak i na porodu 😔

Neeee😂 ne zeeelim znat za takve slucajeveeeee hahaaa🙈🙈
    Zelim znat da ce bit period di cu napokon uzivat u trudnoci , a ne gledat di cu se izrigat 😂 aa

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

korni
    16. Siječanj 2024. 15:41

Martina1931 držim fige da ti uskoro dođe takav period i da uživaš u trudnoći 
    Purple evo i ja prošla bez ijednog povraćanja 
    Laurell to sam i ja znala osjetiti  i evo danas lagano, nakon baš dugoo vremena.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.