Npelica, hvala ti. Slazem se vise mirovanja.
Krvarenja nema vise
Nemam bolova ok se osecam ali cu leskariti ceo dan😉
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Jutro svima 🥰
Vidim da sam svašta propustila ovih dana, ali toliko sam imala obaveza da do foruma skoro nisam ni stigla 😅 Od proslave kcerina rođendana za vikend, tempo se nije usporio 😅🙈 Jučer i prekjučer je imala nastupe u kazalištu i skoro cjelodnevne probe, kao da plešu na Broadwayu u najmamku ruku 😅🙈🙈
Još danas nam je strka dok odradi završna fotografiranja na plesovima, još je meni i pregled danas koji će mi taman završiti "na knap" da je vozim..
Meni su dani doslovno proletjeli, i zapravo mi je to čak i odgovaralo. Vratila mi se nekako snaga, mučnine su prestale i počinjem se osjećati sve bolje. Osim što plačem zbog svake sitnice 🤣
Danas se veselim pregledu, i dalje se nadam otkrivanju spola druge bebe 🤞 A od sutra lagano priprema božićnih kolača i keksića. Ali ove godine sigurno neću pretjerivati..
.
Prolistala sam par stranica u nazad, ne stignem sve zaostatke pročitati, ali vidim da je bilo dobrih pregleda i da ima puno novih trudnica sto mi je bas drago vidjeti 🥰🥰
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Jutro cure.
Danas opet nema ništa na U.Z. ni GV, beta je samo 180, ponovila sam danas vadjenje krvi i sto je najgore zbog praznika neću znati ni da li se udvostručila do iduće srijede kad imam opet U.Z.
Nekako sam izgubila svaku nadu da će sve biti ok, ali 10% se nadam da je ovulacija bila kasnije i da se možda nešto i vidi u srijedu. Do tada se nadam da neću imati bolove ili krvarenje.
Sada 7 dana agonije. Sretno svim curama na pregledima. 🍀❤️
Jutro cure.
Danas opet nema ništa na U.Z. ni GV, beta je samo 180, ponovila sam danas vadjenje krvi i sto je najgore zbog praznika neću znati ni da li se udvostručila do iduće srijede kad imam opet U.Z.
Nekako sam izgubila svaku nadu da će sve biti ok, ali 10% se nadam da je ovulacija bila kasnije i da se možda nešto i vidi u srijedu. Do tada se nadam da neću imati bolove ili krvarenje.
Sada 7 dana agonije. Sretno svim curama na pregledima. 🍀❤️
Dosta niska beta da bi se nešto i vidjelo. Nadam se da je ovulacija bila kasnije, i da ćeš na slijedećem uzv vidjeti sve ❤️ sretno 🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Marta96 super za pregled 🥰❤ ! Da , obavezno mjeri tlak. Nije dobro imati visoki. Mislim ne znam do koliko se "tolerira"…znam da mi je moja dr rekla bolje imati niski nego visoki ako već nije u normali 😅.
Sreca3 baš mi je drago da je ipak sve okej ,čuvaj se !! Miruj !! I bez stresa ❤
Ma u prosloj trudnoći je isao do 145/95 nakon poroda sam bila na terapiji jer je skočio na 150/100 rekla sam i sad da mi bolje nek daju odma terapiju ako treba. Sad sam mjerila predvečer 120/70 tak da je ok 🤷♀️
Sestro po tlaku 🙈❤️
Kakva je tvoja situacija sad? 🙈
Pa doma idila. Kod nje bio zadnje 136/ 83.. s tim da je prvi bio 140 ali to me s vrata doslovno uzela tako da nije bas imalo smisla
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Dosao nifty, nizak rizik i stize deckic 💙💙
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Pozdrav cure, čestitam svima na dobrim pregledima, nalazima 🖤
Zanima me da li je koja od vas u prošlim ili sadašnjim trudnoćama imala pulsirajuće glavobolje? Meni se jučer dogodilo po drugi put otkad sam trudna, toliko mi je bilo loše da sam morala popiti lekadol i zamračiti sve, zatvoriti oči i pokušati zaspati. Prehlada je prošla, od toga nije. Zadnji put mi je bilo za vikend, isto naglo krene, pulsira mi cijela glava, naročito sljepoočnice. Nikad u životu me tako glava nije boljela, općenito nisam imala problema čak ni s blažim glavoboljama, jedino kod povišene temp. Ne znam je li može biti povezano s trudnoćom, hormonalnim promjenama? Ujutro sve bude ok, probudila sam se bez ikakvih bolova. I sad opet strepim hoće li me navečer opet zadesiti 😭
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Čestitam!
Dobro jutro cure, kod mene i dalje neka mučnina, jučer je bilo ok i danas opet. Veselim se što radim još dva dana i onda godišnji.
Kako teku pripreme za Božić, jeste li već okitile bor ili ćete na Badnjak?
U kojem tt ste radile Nifty/Panoramu i koja je cijena?
Sretno svima na pregledima ❤️
Čestitam!
Dobro jutro cure, kod mene i dalje neka mučnina, jučer je bilo ok i danas opet. Veselim se što radim još dva dana i onda godišnji.
Kako teku pripreme za Božić, jeste li već okitile bor ili ćete na Badnjak?
U kojem tt ste radile Nifty/Panoramu i koja je cijena?
Sretno svima na pregledima ❤️
Ja sam radila nifty sa 11+4, uzela sam najveći paket za 648 eura.
Sortiraj odgovore
Najstariji