Hocubzenske smirila sam se. Hvala puno. ❤️
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Hocubzenske smirila sam se. Hvala puno. ❤️
Eto ga! Bravo! 🥰🥰🥰
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Marta96 i Sreca3 super na lijepim vijestima!! 🥰🥰
@Marta96 mozda ti tlak bude normalan kad budes sama pratila, sve budemo uzbudjene prije mjerenja i prije pregleda
💙5/24💙
Cure pišite mi molim Vas kada ste u kojem tjednu prvi puta culi srce?
Prosle godine sam bila trudna u 8 mj i dosla sam u 7. Tt na pregled nije se culo srce iako je doktor potvrdio trudnocu dao mi utrogestan i folnu pa kao vidjet cemo jos je to rano ne mora odmah biti da cuje srce i onda sam dosla nakon jos 10 dana na drugi pregled i naravno nije bilo otkucaja plod se nije razvijao, osla i po drugo misljenje isto mi rekli prosljedili me na kiretazu.
Sad sam trudna izgleda ponovo radim vec 3 dana svako jutro test i pozitivan je, zvala doktora odmah mi propisao dupahstone zbog prijasnjeg iskustva i folacin. Pregled je 02.01. Ne znam sta da mislim sta da ocekujem, imam preteske snove, u strahu sam zapravo da bih ponovo morala prolaziti prvu sitacijuu. Sve sto zelim je cuti to maleno srce, potvridti trudnocu i umiriti se makar malo.
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
Ja sam vec tamo na stolici htela da umrem od tuge. A oko mene sve trudnice.
Jaooooo ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ predivna vijest …
Bit ce sve dobro.. odmaraj se i cuvaj 🥰🥰
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Cure pišite mi molim Vas kada ste u kojem tjednu prvi puta culi srce?
Prosle godine sam bila trudna u 8 mj i dosla sam u 7. Tt na pregled nije se culo srce iako je doktor potvrdio trudnocu dao mi utrogestan i folnu pa kao vidjet cemo jos je to rano ne mora odmah biti da cuje srce i onda sam dosla nakon jos 10 dana na drugi pregled i naravno nije bilo otkucaja plod se nije razvijao, osla i po drugo misljenje isto mi rekli prosljedili me na kiretazu.
Sad sam trudna izgleda ponovo radim vec 3 dana svako jutro test i pozitivan je, zvala doktora odmah mi propisao dupahstone zbog prijasnjeg iskustva i folacin. Pregled je 02.01. Ne znam sta da mislim sta da ocekujem, imam preteske snove, u strahu sam zapravo da bih ponovo morala prolaziti prvu sitacijuu. Sve sto zelim je cuti to maleno srce, potvridti trudnocu i umiriti se makar malo.
Bila sam sa 6 + 3 ak se ne varam i vdijelo se da treperi na uzv dio di je srce. To mi je rekla tu je srce koje kuca. Nece ga odma upaliti da cujes tako rano al ce se vidjeti da kuca.
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Hvala cure moje ne mogu vam opisati osecaj kad sam videla tu malu mrvu. I to maleno maleno srculence.
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Hvala Vam na neizmernoj podrsci i ljubavi , ne znam sta bih da nije bilo vas muz mi je u Beogradu do Petka samo Vi znate za T i niko vise. Htela sam da umrem u cekaonici.
Sreca bravo za srčeko ❤️ opusti se i miruj 🤗 bit će to sve okej 🍀🤞
Marta bravo za dobar pregled ❤️
Doram pokušaj se opustiti. Trenutno ne možeš učiniti ništa, osim pokušati misliti pozitivno, da će sve biti dobro. S obzirom da tek imaš pozitivan test, možeš otići vaditi betu da vidiš da li se pravilno dupla, pa ćeš možda ipak lakše dočekati prvi pregled, jer sad ti je još prerano za uzv. Sretno! 🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Pozdrav cure.
Prije svega Dijana jako mi je žao. Nema riječi koje bi te sada utješila, ali kao što su cure rekle tu smo ako ti šta treba. 🫂 te najjače!
Sreća drago mi je da je ipak sve ok, držim fige da tako ostane do kraja, i da bezbrižno uživaš u trudnoći ❤️🫂
Ostale cure čestitke na plusićima, i čestitke na urednim pregledima.
Kod mene se nije vidjela ni GV do sada, ali nadam se da će se beta poduplati sutra, i možda dr. eventualno ponovi U.Z. 🙏
Držite mi fige da sve bude ok, baš sam uplašena, ali se ipak nadam da je do sada zaista bilo prerano.
Ako ima neka pregled sutra sretno.
Sortiraj odgovore
Najstariji