Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela91
    19. Prosinac 2023. 16:04

Sreca3

Moj kosmar se dogadja upravo. Vidim krv dok sam stavljala vaginaletu progesterona molim vas sta da radim cure. Primice me u 17:00 ali ja mislim da je gotovo

Samo pomalo i smireno. Ja sam krvarila u trudnoci gdje je bilo sve ok. Mozda je kakav hematomcic puknuo ili si se noktom ogrebala a to je sad sve unutra jako prokrvljeno i mekano ili nesto trece. Odi odmah na pregled i disi. Bit ce sve ok. Mi navijamo za tebe i za bebicu! 🤞🏻❤️

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Eonaria
    19. Prosinac 2023. 16:06

ITM

Eonaria

ITM

Eonaria

Dobro jutro cure.
    Meni se zadnjih dana trbuh samo pojavio, prema uzv sam tjedan dana više trudna. 🥰 8.1. idemo na kontrolu pa se nadam da ćemo vidjeti spol.
    Za vikend sam opet bila na hitnoj zbog svježeg krvarenja, ali sve je ok. 💪🏻

Super za pupu 🥰
    Jesu li barem ovaj put utvrdili od čega je krvarenje?

I dalje ne.
    Tješim se da nije bitno dok je beba ok. 🙈
    Jel kod tebe prestalo?

Ajme… Bilo bi ti puno lakše da znaš razlog 🤞
    Ma kakvi… Jutros opet imala izljev. Sve se tješim da je malena odlučila izbacit uljeza prije pregleda 😂

Držim fige da je malena preuzela igru u svoje ruke 😀

mia_

Hvala puno na dobrodoslicibas ste me razveselile s odgovorima, eto nadam se da ce se moci vidit na ovom pregl, iako ko i prije svakog samo cekan potvrdu da je sve oke.
    Jeste imale neki predosjecaj prije nego je uzv pokaza? Ja recimo otkad sam saznala za trudnocu pa do sada, govorim o bebacu u muskom rodu, cak sam dvaput sanjala da sam rodila sina i da je uzv tako pokaza…a od onih bapskih prica da ih ne nabrajam, sve ispunjavam za isto

korni

sreca da da, ima nas :)
    mareee bravo za dobar pregled🥰
    cure s krvarenjima - najbitnije da su bebe dobro i nadam se da će vam krvarenja brzo prestati i da se neće ponavljati!

Hvalaaa 🥰

dijana22

Curke ja sam danas bila na pregledu,bebi je prestalo kucati srce,u petak idem u bolnicu
    Vama želim svima puno srece i družimo se nekom drugom prilikom 😊🥰

Eonaria
    19. Prosinac 2023. 16:08

Sreca3

Idem upravo

Sretno ❣️
    Krvarim od 5tt, imala sma jedno obilno krvarenje kad je i dr. mislila da je to to, ali na kraju sve ok. Ne znaju zašto se događa, ali se nastavilo i sve je s bebačom ok. Držim ti fige! 

M-P
    19. Prosinac 2023. 17:42

Sreca3

Idem upravo

Nadam se da ce sve biti dobro ❤️❤️❤️❤️

Dijana jako mi je zao, drzi se 💗

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

purple13
    19. Prosinac 2023. 17:58

dijana22

Curke ja sam danas bila na pregledu,bebi je prestalo kucati srce,u petak idem u bolnicu
    Vama želim svima puno srece i družimo se nekom drugom prilikom 😊🥰

Znam da te ne moze utjesiti sto god mi napisale, ali tu smo za tebe. 😘 

💙5/24💙

marta96
    19. Prosinac 2023. 18:05

Ej cure moj pregled gotov,beba super aktivna sve se vidi organi razvijeni 🥰 po uzv 11+5
    Radili briseve, tako sam bila ljuta nosim briseve na zavod i gore u čekaonici od 1x1 stoji 10 ljudi ja mislila dosli svi predati uzorke na kraju oni svi došli na testiranje za hripavac, izađe sestra ja reko mogu li ja predati samo ove briseve ona meni kao pa morate čekati na red, ja reko piše na vratima da trudnice imaju prednost, jel bi ja sad ttrbala ovdje stajati sa bolesnim ljudima dok ne dođem na red? Onda je uzela i otisla unutra, jedna žena je isto bila ljuta i rekla da sam joj dobro rekla, da ona nije trudnica, ali da ima doma dijete i isto tamo čeka za predati urin znači užas čovječe, pa za koronu su bili odvojeni nisu bili svi ljudi zajedno u čekaonici...
    Jedino mi je sestra rekla da probam 2x tjedno mjeriti tlak jer mi je već drugi puta na pregledu 130/90 🥺 a imala sam problema s tlakom prvi put i imam ptsp od tlakomjera
    Idući pregled 08.01

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Sreca3
    19. Prosinac 2023. 18:13

Drage curke - SRCE KUCAAAA.....ne zna odkuda krvarim nema nicega.Krvarenje je stalo ....Odgovara trudnoci 6tj i 1 dan, sto je tacno onako kako sam i mislila posto je transfer radjen kasno 26 dc.

Mnogo sam srecna cure nadam se da ce sve biti dobro, opet za tri dana idem da vidimo kako napreduje i da li je sve ok i dalje.
    Inace kaze da moze biti krvarenja  kad se stvara posteljica i ta krvarenja su normalna pucaju krvne zile eto....

Samo da bude sve dobro.🙏

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Sreca3
    19. Prosinac 2023. 18:14

Ja sam vec tamo na stolici htela da umrem od tuge. A oko mene sve trudnice.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

ITM
    19. Prosinac 2023. 18:15

Sreca3

Drage curke - SRCE KUCAAAA…..ne zna odkuda krvarim nema nicega.Krvarenje je stalo ….Odgovara trudnoci 6tj i 1 dan, sto je tacno onako kako sam i mislila posto je transfer radjen kasno 26 dc.

Mnogo sam srecna cure nadam se da ce sve biti dobro, opet za tri dana idem da vidimo kako napreduje i da li je sve ok i dalje.
    Inace kaze da moze biti krvarenja kad se stvara posteljica i ta krvarenja su normalna pucaju krvne zile eto….

Samo da bude sve dobro.🙏

Super vijesti 🥰
    Pokušaj se sad opustiti i malo više miruj do idućeg pregleda. Bit će to sve super 🤞

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

zeka123
    19. Prosinac 2023. 18:29

Marta96 super za pregled 🥰❤ ! Da , obavezno mjeri tlak. Nije dobro imati visoki. Mislim ne znam do koliko se "tolerira"...znam da mi je moja dr rekla bolje imati niski nego visoki ako već nije u normali 😅.
    Sreca3 baš mi je drago da je ipak sve okej ,čuvaj se !! Miruj !! I bez stresa ❤

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.