Martina1931 čestitam na curki ❤️ pozdravi nam cure na fb 🙈
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Cure, trebam jedan savjet. Ugl, malo mi se smeđkasto(svijetlo smeđe) pojavilo na gacicama. Inace od početka trudnoce koristim vaginalete Utrogestan 3*2. Mislila sam otici kod svoje ginice sad popodne. Ima li netko iskustva? Moze li mi to biti od vece aktivnosti? Hvala
It's a girl 💕
Martina cestitke 😍💓💓💓 Rita je u trbuhu znaci 😜
Ja sam maloprije premjestala vrece peleta koje su slozene visoko na istu visinu u pec, mislila sam da je ok jer doslovno ne podizem nista nego samo uzmem na rame i premjestim ali vrece su od 15kg i malo me boluckao stomak poslije toga 😟 sad je prestalo, ali j sam sama sebi sve po spisku jer sam to uradila ... eto samo mala napomena da se ne zezate sa dizanjem iceg teskog 💕
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Cure, trebam jedan savjet. Ugl, malo mi se smeđkasto(svijetlo smeđe) pojavilo na gacicama. Inace od početka trudnoce koristim vaginalete Utrogestan 3*2. Mislila sam otici kod svoje ginice sad popodne. Ima li netko iskustva? Moze li mi to biti od vece aktivnosti? Hvala
Ne bi trebalo biti nista strasno, ja sam juce bila u goroj situaciji cure su mi savetovale pravac ginekologu da potvrdi da je sve ok.
Ne brini verovatno je sve ok.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Hvala cure, ali što je najgore tu u Njemackoj ne rade ni privatne prakse ni nista do iduće srijede, isla bih svaki drugi dan privatno raditi betu do srijede da se umirim ali nisam od toga nažalost.
Kao šlag na tortu saznam sa me je partner lagao, možda i varao i završim i sa njim. 🙈
Ne može ljepši dan.
Laura imala sam i smedjarenje i krvarenje u obe prethodne trudnoće sa sretnim ishodom. Kod svakoga može biti različit razlog najbolje je da odeš i provjeriš ako možeš, ali nadam se da zaista nije ništa opasno. 🙏
Hvala cure, ali što je najgore tu u Njemackoj ne rade ni privatne prakse ni nista do iduće srijede, isla bih svaki drugi dan privatno raditi betu do srijede da se umirim ali nisam od toga nažalost.
Kao šlag na tortu saznam sa me je partner lagao, možda i varao i završim i sa njim. 🙈
Ne može ljepši dan.
Mislim da možeš otići u bolnicu, odnosno na hitnu i tražiti da ti izvade krv i naprave ultrazvuk na teret zdravstvenog osiguranja, možda da nazoveš i pitaš.
Ne može ljepši dan.
O boze .. pa kak? Sta je bilo? Mislim ne moras naravno reci, nadam se da ce s bebom svakako sve bit okej ..
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
manu ne diraj više vreće pelete 😅 nek ih netko drugi prebaci i iskrca 🙂
LauraUna mozda je pukla neka žilica prilikom stavljanja vaginalete, ali njabolje otići kod ginekologa pa ćeš biti na miru 🍀
Mommyof3 nadam se da će biti sve okej na idućem pregledu 🍀 uf vjerujem da ti je teško, ali ako je to zbilja tako, onda ti takva osoba i ne treba u životu, sigurna sam da zaslužujes bolje 🤗
Ja sam nakon dvije neprospavane noći, noćas spavala kao top, skoro 10h odspavala, a dizem se u 5.40 😂
Sretno s pregledima danas 🍀🤞
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jutro cure!
M-P čestitam na dečkiću i tebi Martina na curki!
LauraUna327 jesi bila kod ginekologice?
Mommyof3 a kada je takva situacija što reć samo sretno sa svime ❤
Sretno na oreglwdima danas ❤❤❤
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Sortiraj odgovore
Najstariji