Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca3
    19. Prosinac 2023. 19:46

Mommyof3

Pozdrav cure.
    Prije svegaDijanajako mi je žao. Nema riječi koje bi te sada utješila, ali kao što su cure rekle tu smo ako ti šta treba. 🫂 te najjače!

Sreća drago mi je da je ipak sve ok, držim fige da tako ostane do kraja, i da bezbrižno uživaš u trudnoći ❤️🫂
    Ostale cure čestitke na plusićima, i čestitke na urednim pregledima.
    Kod mene se nije vidjela ni GV do sada, ali nadam se da će se beta poduplati sutra, i možda dr. eventualno ponovi U.Z. 🙏
    Držite mi fige da sve bude ok, baš sam uplašena, ali se ipak nadam da je do sada zaista bilo prerano.
    Ako ima neka pregled sutra sretno.

Naravno da ce biti sve dobro,upravo sam prosla sve to i jos mi nije dobro ali velike su sanse da sve bude okej jer je rano.
    Merili su mi tlak 110 sa 96 mislil su da cu se srusiti tako mi je bilo.
    Ako mozes ne radi to sebi kao ja.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• Mommyof3
    19. Prosinac 2023. 19:52

Sreca3

Mommyof3

Pozdrav cure.
    Prije svegaDijanajako mi je žao. Nema riječi koje bi te sada utješila, ali kao što su cure rekle tu smo ako ti šta treba. 🫂 te najjače!

Sreća drago mi je da je ipak sve ok, držim fige da tako ostane do kraja, i da bezbrižno uživaš u trudnoći ❤️🫂
    Ostale cure čestitke na plusićima, i čestitke na urednim pregledima.
    Kod mene se nije vidjela ni GV do sada, ali nadam se da će se beta poduplati sutra, i možda dr. eventualno ponovi U.Z. 🙏
    Držite mi fige da sve bude ok, baš sam uplašena, ali se ipak nadam da je do sada zaista bilo prerano.
    Ako ima neka pregled sutra sretno.

Naravno da ce biti sve dobro,upravo sam prosla sve to i jos mi nije dobro ali velike su sanse da sve bude okej jer je rano.
    Merili su mi tlak 110 sa 96 mislil su da cu se srusiti tako mi je bilo.
    Ako mozes ne radi to sebi kao ja.

Hvala ti puno, prezivjecu nekako ❤️🫂

katy_kaya
    19. Prosinac 2023. 19:58

Imala sam pregled dan ranije i imamo uredan UZV. Srce kuca junački, dugi smo 1.2cm i odgovaramo točno u dan tjednu trudnoće prema zadnjoj menstruaciji. Uzbuđeni smo❤️

marta96
    19. Prosinac 2023. 20:11

zeka123

Marta96 super za pregled 🥰❤ ! Da , obavezno mjeri tlak. Nije dobro imati visoki. Mislim ne znam do koliko se "tolerira"…znam da mi je moja dr rekla bolje imati niski nego visoki ako već nije u normali 😅.
    Sreca3 baš mi je drago da je ipak sve okej ,čuvaj se !! Miruj !! I bez stresa ❤

Ma u prosloj trudnoći je isao do 145/95 nakon poroda sam bila na terapiji jer je skočio na 150/100 rekla sam i sad da mi bolje nek daju odma terapiju ako treba. Sad sam mjerila predvečer 120/70 tak da je ok 🤷‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Sreca3
    19. Prosinac 2023. 20:29

katy_kaya

Imala sam pregled dan ranije i imamo uredan UZV. Srce kuca junački, dugi smo 1.2cm i odgovaramo točno u dan tjednu trudnoće prema zadnjoj menstruaciji. Uzbuđeni smo❤️

Sretno dalje , super da je sve dobro!

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

purple13
    19. Prosinac 2023. 20:32

Mommyof3 i doram, znam da ste nestrpljive i da se bojite i zelite provjeriti je li sve u redu, ali jednostavno treba proci malo vremena da se beba razvije i da se moze vidjeti. Mene je ginicka i nakon dva missed aba sada narucila na prvi pregled sa 7+ tjedana, iznimno sam isla sa 5+0 zbog toga sto sam na heparinu. Naravno da se nije nista vidjelo, ta majusna vrecica, tockica. Ako ima losiji uzv nece ni to naci. i tezak je taj period cekanja, ali bolje i to nego otici pa onda razbijati glavu jer se nista ne vidi (jer je to normalno), a mi odmah mislimo da je neki problem..

💙5/24💙

• dasii
    19. Prosinac 2023. 21:17

purple13 zapravo super je sto ide Božić i blagdani i sto ce to sve proletjeti u drustvu s dragim nam ljudima, pa ce misli otici dalje i doci ce taj 02.01. 🤭  a i veseli me sto idem na godisnji od petka, jedva cekam da se naspavam i odmorim 🥱 

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌

• Mommyof3
    19. Prosinac 2023. 21:58

doram

Cure pišite mi molim Vas kada ste u kojem tjednu prvi puta culi srce?
    Prosle godine sam bila trudna u 8 mj i dosla sam u 7. Tt na pregled nije se culo srce iako je doktor potvrdio trudnocu dao mi utrogestan i folnu pa kao vidjet cemo jos je to rano ne mora odmah biti da cuje srce i onda sam dosla nakon jos 10 dana na drugi pregled i naravno nije bilo otkucaja plod se nije razvijao, osla i po drugo misljenje isto mi rekli prosljedili me na kiretazu.
    Sad sam trudna izgleda ponovo radim vec 3 dana svako jutro test i pozitivan je, zvala doktora odmah mi propisao dupahstone zbog prijasnjeg iskustva i folacin. Pregled je 02.01. Ne znam sta da mislim sta da ocekujem, imam preteske snove, u strahu sam zapravo da bih ponovo morala prolaziti prvu sitacijuu. Sve sto zelim je cuti to maleno srce, potvridti trudnocu i umiriti se makar malo.

Ja sam u prethodne dvije čula srce tu negdje 7 plus ili 8 plus tjedana ako se dobro sjećam.. Znam da je teško umiriti se nakon takvog iskustva, isto kao i meni za sutra ali nadamo se da će sve biti ok, vjerujem ❤️🫂

• Mommyof3
    19. Prosinac 2023. 22:01

purple13

Mommyof3 i doram, znam da ste nestrpljive i da se bojite i zelite provjeriti je li sve u redu, ali jednostavno treba proci malo vremena da se beba razvije i da se moze vidjeti. Mene je ginicka i nakon dva missed aba sada narucila na prvi pregled sa 7+ tjedana, iznimno sam isla sa 5+0 zbog toga sto sam na heparinu. Naravno da se nije nista vidjelo, ta majusna vrecica, tockica. Ako ima losiji uzv nece ni to naci.i tezak je taj period cekanja, ali bolje i to nego otici pa onda razbijati glavu jer se nista ne vidi (jer je to normalno), a mi odmah mislimo da je neki problem..

Hvala ti❤️

M-P
    19. Prosinac 2023. 22:10

marta96

zeka123

Marta96 super za pregled 🥰❤ ! Da , obavezno mjeri tlak. Nije dobro imati visoki. Mislim ne znam do koliko se "tolerira"…znam da mi je moja dr rekla bolje imati niski nego visoki ako već nije u normali 😅.
    Sreca3 baš mi je drago da je ipak sve okej ,čuvaj se !! Miruj !! I bez stresa ❤

Ma u prosloj trudnoći je isao do 145/95 nakon poroda sam bila na terapiji jer je skočio na 150/100 rekla sam i sad da mi bolje nek daju odma terapiju ako treba. Sad sam mjerila predvečer 120/70 tak da je ok 🤷‍♀️

Sestro po tlaku 🙈❤️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.