Dosao nifty, nizak rizik i stize deckic 💙💙
Čestitam!
Dobro jutro cure, kod mene i dalje neka mučnina, jučer je bilo ok i danas opet. Veselim se što radim još dva dana i onda godišnji.
Kako teku pripreme za Božić, jeste li već okitile bor ili ćete na Badnjak?
U kojem tt ste radile Nifty/Panoramu i koja je cijena?
Sretno svima na pregledima ❤️
Nifty standard s 10+4... Inače je 500 eura, ali s popustom za pacijente sam ga platila 380 eura
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Čestitam!
Dobro jutro cure, kod mene i dalje neka mučnina, jučer je bilo ok i danas opet. Veselim se što radim još dva dana i onda godišnji.
Kako teku pripreme za Božić, jeste li već okitile bor ili ćete na Badnjak?
U kojem tt ste radile Nifty/Panoramu i koja je cijena?
Sretno svima na pregledima ❤️
Ja sam u 12. Tjednu. Uzela sam nifty plus i platila 638 eura s tim da je u toj cijeni i mini anomaly. Vidjela sam da je negdje 611 eura ali je samo vadenje krvi , uzv se podrazumijeva da je prije napravljen
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Pozdrav cure, čestitam svima na dobrim pregledima, nalazima 🖤
Zanima me da li je koja od vas u prošlim ili sadašnjim trudnoćama imala pulsirajuće glavobolje? Meni se jučer dogodilo po drugi put otkad sam trudna, toliko mi je bilo loše da sam morala popiti lekadol i zamračiti sve, zatvoriti oči i pokušati zaspati. Prehlada je prošla, od toga nije. Zadnji put mi je bilo za vikend, isto naglo krene, pulsira mi cijela glava, naročito sljepoočnice. Nikad u životu me tako glava nije boljela, općenito nisam imala problema čak ni s blažim glavoboljama, jedino kod povišene temp. Ne znam je li može biti povezano s trudnoćom, hormonalnim promjenama? Ujutro sve bude ok, probudila sam se bez ikakvih bolova. I sad opet strepim hoće li me navečer opet zadesiti 😭
Da,tako je meni bilo prije nekih 2 tjedna u par navrata,bas mi je znalo i trajati po dan,dva,a paracetamol ne pomaze. Bas nelagodno a nista mi nije pomagalo😮💨
Aaaa čestitaaam 🩵🩵
Sad je sve lakše, bar je meni tako bilo. 😊😊
Radila sam nifty plus (610e) kad sam bila 11+5
💙5/24💙
Jutro cure.
Danas opet nema ništa na U.Z. ni GV, beta je samo 180, ponovila sam danas vadjenje krvi i sto je najgore zbog praznika neću znati ni da li se udvostručila do iduće srijede kad imam opet U.Z.
Nekako sam izgubila svaku nadu da će sve biti ok, ali 10% se nadam da je ovulacija bila kasnije i da se možda nešto i vidi u srijedu. Do tada se nadam da neću imati bolove ili krvarenje.
Sada 7 dana agonije. Sretno svim curama na pregledima. 🍀❤️
Moguce da si imala kasnije O! Znas li otprilike dan zaceca? Eventualno mozes napraviti betu privatno sad prije Bozica da vidis da li raste
💙5/24💙
Mommyof3 nadam se da je kasnije bila ovulacija. Ja bih na tvome mjestu napravila betu da vidiš da li se pravilno dupla, to bi ti trebalo malo razjasniti situaciju
M-P čestitam i ovdje 🩵🩵 A bila s sigurna da ti čekaš curicu 😅
ElisaDay mene su za vikend 2 puta uhvatile baš tako jake glavobolje. Ali ja bi ih povezala sa stresom i umorom kod sebe, ali ako kod tebe to nije slučaj, onda ne znam zašto se javljaju..
.
Ne znam tko je pitao za test, ja sam radila sa 10+4 Veritas. Najširi paket koji pokriva apsolutno sve, platila sam ga 800 eura.. Ali ima i jeftinijih koji sve to pokrivaju, ali mene su blizanci ogranicili na ovaj najskuplji 😅 Inače bi se bila odlučila za you51.. Najbitnije je po onome što sam ja istražila i pročitala da se radi na Illumina platformi..
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
mommyof3 na uzv se tek može nešto vidjeti kad je beta preko 1000.. Nadam se da ćeš nam sa idućeg uzv javiti dobre vijesti!
M-P bravoooo, čestitam na dečkiću 💙
Bebade ja sam na 12+0 radila prošireni paket Panorame, cijena mu je bila cca 660,00 eur.
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ja sam se malo makla sa foruma jer mi je vise tesko uloviti nove curke, vise sam na fbu al evo i ovdje da napisem🙈
Dr nam je vidjela curku, iako ju mjeri na 14tjedana..malo je veca 😊 i sve je super i eto opet sam se raspekmezila 😂🩷
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sam se malo makla sa foruma jer mi je vise tesko uloviti nove curke, vise sam na fbu al evo i ovdje da napisem🙈
Dr nam je vidjela curku, iako ju mjeri na 14tjedana..malo je veca 😊 i sve je super i eto opet sam se raspekmezila 😂🩷
Supeeer, čestitam!! 🩷🩷
💙5/24💙
Bopsich da.. ja sam bila uvjerena da je curica.. bas me preveslo 😂 nema veze.. sve je dobro i to mi je najbitnije. Mozda da imam
Vec decka bi mi bilo malo zao ali ovako svakako ni jedno jos nemam 🤭🤭🤭
Hvalaaa vam 🤍
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji