Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hulala18
    08. Prosinac 2023. 10:00

Martina1931

Lela91

Tejkili

I ja sam htjela postaviti slicno pitanje za bolove, samo mene danas ne boli kao ono klasicno kad se maternica siri, nego samo desni jajnik nekako steze, niti nije bol nego vise nesto provocirajuce do cega dolazi kad se dignem, sagnem, napravim neki pokret..kao ona ovulacijska bol u jednom od jajnika.

Mene zna zigat u lijevom jajniku, iz kojeg je izasla stanica koja je oplođena, nekad bas jako probode. Ali kaze dr jucer da je to isto normalno. Pa ajd reci… sve nesto normalno, a stalno neki klinac. 😅

Ja sam mislila da curke koje su vec rodile i prosle ovo sve mirnije oko ovih stvari jer kao…been there, done that🤣

Ma kakav 🤣 Evo ja sam danas sva negativna. Trudim se da ležim većinu dana, dijete šaljem kod baba. Non stop idem u wc da vidim ima li šta i nema više sukrvice one, ali bude obojan svijetlo smeđi malkice.
    Ali ja znam po svim svojim iskustvima da je ovo ništa.
    Prošla sam svašta sa svim trudnoćama što se tiče raznih krvarenja i ovo je smiješno. Ali eto, baca me u trans 🤣 Nekad pomislim, ajd samo neka se desi to loše, da me više ne pati. Daj da to završimo kad je već tako (zbog obojanog iscjedka i juče par crvenih niti). 
    Bože me sačuvaj, sa L uopšte nisam bila tako negativna, već jako optimistična, a isto sam imala smeđarenja, rozi iscjedak, bolove, više nego sad. 
    Neću više drobiti, da ne prenesem slučajno negativnu energiju na još nekog. Očito sam opičena 🤣

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Hulala18
    08. Prosinac 2023. 10:04

I da, umjesto da mislim na svoju prošlu trudnoću sa njom, uspješno iznesenu, ja se vraćam na 2012 godinu, prije 11 godina i šta je tad bilo, kako je sve započelo sa jakim krvarenjima od samog starta do da sam bila za transfuziju krvi od krvarenja, da se nije desio spontani. Znači, izgleda da imam neki PTSP od toga. A sa L sam možda bila idemo na sve ili ništa. Ne znam. Ima li psihijatar ovdje???🤣
    Stavite mi blok da ne mogu pisati🤣🤣

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

bopsich
    08. Prosinac 2023. 10:17

Pistacija i Martina super za odlične preglede 🥰🥰 
    .
    Recite mi postoji li nešto što se može koristiti u trudnoći za odčepiti nos jer ovo je strašno 🤦‍♀️🤦‍♀️ Imam neki prirodni spremna Sterimar ali ništa ne pomaže. Već mi je toliki pritisak u glavi da ne znam kako bi trebala izdržati još jednu ovakvu noć 🤷‍♀️ Vi ste sve trpile tu zaštopanost ili ste ipak pronašle neko riješenje? 

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

M-P
    08. Prosinac 2023. 10:39

Jutro cure.
     Pistacija i Martina odlicno za preglede 🌸💗
    Ja sam se danas malo spavala 😂😂 nisam isla raditi pa sam iskoristila to. Pregled mi je u 2 i bas sam nervozna.. jucer me navecer uhvatila mucnina, i dva puta me bas zateglo s desne strane, ali po novom svako jutro imam zgaravicu.. bas uzas. Nadam se da ce sve bit dobro, pa onda vadenje krvi za nifty. Javim vam se ♥️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Haru
    08. Prosinac 2023. 10:42

Nisam navraćala ovdje od ponedjeljka, a vidim da ima puno novih stranica. 🙈 
    Nadam se da ste sve dobro i da su pregledi dobro prošli.
    .
    Mene su povremeno hvatale mučnine , a jedan dan me toliko boljela glava da sam mislila da ću poludjeti. 
    Ja sam nos ispirala fiziološkom pa mi je to malo pomoglo.
    I vidjela sam nešto malo da se pričalo i o FB grupi, nisam baš aktivna na FB i za sada ostajem ovdje jer mi više odgovara. 

Hulala, proći će i ovo nesigurno razdoblje pa ćeš/ćemo "bezbrižno" uživati i brinuti druge muke. 

'21. 💙
    '24. 💛

Martina1931
    08. Prosinac 2023. 10:43

bopsich

.
    Recite mi postoji li nešto što se može koristiti u trudnoći za odčepiti nos jer ovo je strašno 🤦‍♀️🤦‍♀️ Imam neki prirodni spremna Sterimar ali ništa ne pomaže. Već mi je toliki pritisak u glavi da ne znam kako bi trebala izdržati još jednu ovakvu noć 🤷‍♀️ Vi ste sve trpile tu zaštopanost ili ste ipak pronašle neko riješenje?

Ja sam ti koristila nesto na bazi morske soli, kao prirodno valjda sto vec...i meni je pomoglo, jer me isto mucio pritisak u sinusima. Ovo bi me "odcepilo"

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Dalmatinka_u_zg
    08. Prosinac 2023. 11:14

bopsich

.

Meni je inače super pomoglo ispiranje sa špricom i fiziološkom,pa možda s tim da probaš

• Dalmatinka_u_zg
    08. Prosinac 2023. 11:18

Martina1931

Dalmatinka_u_zg

Martina hvala ti,malo si me umirila i lakse mi je kad cujem da i drugi to prozivljavaju 😊 ma tako i moja gin.kaze,al opet me nekako povremeno uhvati panika,onda mi valjda treba da mi jos neko kaze da je to sve normalno 😃
    Isuse da mi je neko prije rekao sa cu bit ovakakv panicar,ne bi mu vjerovala🫣😅

Znaci skinuta si sa utrogestana?
    Moja gin zeli da sam na njemu do 16tt, samo ce malo dozu smanjiti nakon iduceg pregleda
    I isto me strah da ce mi se grcevi pojacavati i da cu biti u komi zescoj..imam stockolmski sindrom sa utrogestanima😂

Da,ginekologica sa IVF-a mi je bila napisala u otpusnom pismu utrogestane do 12tt, i onda kako sam taman prošla 12.tt sam pitala svoju gin jel mi se ukida,pa je rekla da mogu prekinut,al ne naglo nego da ove koji su mi ostali do kraja potrosim,po jedan dnevno,a ranije sam stavljala 2 dnevno. Tako da sam sad na jednom dnevno jos par dana i to ce mi taman bit do punog 15.tt

korni
    08. Prosinac 2023. 11:19

Bravo za dobre preglede 🥳
    Bospich smiješ aqua maris špricnut par puta dnevno, od drugih sprejica nista, barem su meni tako rekli. Ja sam od početka zecepljena i rekli su mi jedino to plus inhaliranje.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Hellobaby
    08. Prosinac 2023. 11:31

Lista pregleda:

pistacija13 - 8.12.
    mareo772 - 8.12.
    M-P - 8.12.
    korni - 11.12.
    Bbebach - 11.12.
    Reserved123 - 11.12.
    malaBubamara123 - 12.12. 
    Freya1 - 13.12.
    Hellobaby - 13.12.
    Haru - 13.12.
    Mushi - 14.12.
    Ka_Kate - 15.12.
    Melian - 15.12.
    mala6 - 18.12.
    bebade - 18.12.
    marta96 -19.12. 
    Mareeeee - 19.12.
    plave_okice - 19.12.
    dijana22 - 19.12.
    katy_kaya - 20.12.
    bopsich - 20.12.
    betames12345 - 20.12.
    Martina1931 - 20.12.
    ITM - 21.12.
    Hulala18 - 22.12.
    NPelica - 29.12.
    Dalmatinka_u_zg - 8.1.
    bebade - 8.1.

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.