Bebadečestitam i dobro došla 💖🥰
Tejkilimislim da to nije razlog za brigu, možda ako se ponovi pa da se javiš doktoru, ali ne zvuči mi kao ništa strašno..
Lela sretno danas na pregledu i na mini odmoru 🥰🥰
.
Ja ne znam kad sam zadnji put negdje otišla sama s mužem, osim kad smo išli u Tursku 2 puta na postupak. Uvijek vučemo ovog mog malog priljepka samnom iako za koji dan ona puni 12 godina 🙈 Čak smo je vodili i zadnji put kad smo išli u Tursku na transfer, bilo mi je žao da idem 3. put u Istanbul a da ga ona ne vidi 😅
Sad opet radi nje organiziram putovanje u terme i na snijeg iza Božića 😅
Ako sve bude kako treba, iza nove godine ću barem na 2 dana negdje pobjeći s mužem sama 🤣
Nas dvoje smo proputovali svijet zajedno, ali sada smo spremni i da našu mrvicu vodimo sa sobom 🤗
Alii, isto prije ovoga svega, obavezno jedan solo trip , tko zna kada će bit slijedeći 😅😅
I ja bi u terme 😪 a šta cu kad se ne mogu kupat.. svake godine bi išli, ovu preskačemo 😪
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Tejkilimislim da to nije razlog za brigu, možda ako se ponovi pa da se javiš doktoru, ali ne zvuči mi kao ništa strašno..
.
Ja ne znam kad sam zadnji put negdje otišla sama s mužem, osim kad smo išli u Tursku 2 puta na postupak. Uvijek vučemo ovog mog malog priljepka samnom iako za koji dan ona puni 12 godina 🙈 Čak smo je vodili i zadnji put kad smo išli u Tursku na transfer, bilo mi je žao da idem 3. put u Istanbul a da ga ona ne vidi 😅
Ako sve bude kako treba, iza nove godine ću barem na 2 dana negdje pobjeći s mužem sama 🤣
.
Mi isto nasu svugdje vucemo sa sobom. 🙄😅
Jedino ovo vikend skijanje u 12. mjesecu odemo sami s prijateljima. Iako ja ne skijam evo vec cetvrtu godinu. Ili sam trudna ili dojim. 😂😂
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Tejkili meni tako znalo biti kad bi radila noc po 10,12 sati i ne bi imala uvjeta za promjenu.Pri pocetku mi uvik bude tamnije,samo ja san to pripisala sasusenom iscjetku pa ono ka tamniji.
M-P ja znan da nisu bas dobri dnevni ulosci,i probala sam bez,ali otkad san bila na akademiji di su nas satrali dnevno sa ne znam kolikim brojem nepravilnih fizickih vjezbi,ja odonda iman bas pojacan iscjedak. Em sto mi promoce gacice,promocile bi mi i hlace garant
Dobar dan svima!
Mi smo na kraju ovaj cijeli tjedan doma zbog bolesti, već nam je svima dosta 🙈 Sinoć je kći zaspala na meni u 17:20 dok sam slušala neki ležerni online sastanak, i nastavila je spavati cijelo vrijeme, do 4 ujutro, kad je počela stalno kašljati i do 7 ujutro (kad smo se digli) praktički nije prestala 😫
Tako da sam ja danas... umorno 😬
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Pozdrav cure,sretno svima koje imate preglede😊
Mene i dalje boli trbuh,a počelo je i grlo,bojim se samo da ne dođe do upale i potrebe za antibiotikom,inače me to svake zime bar jednom ulovi😔
Joj u zadnje vrijeme me ulovilo gledat djecju robicu,sve mi je tako slatko i vec bi sve kupila🫠🫠🫠
Jedno totalno random pitanje- smije li se whey protein koristiti u trudnoci? Prije sam ga cesto koristila sa zobenom kasom, a kad mucnine popuste htjela bih se opet vratit zdravijem rezimu prehrane pa me zanima.
Jedno totalno random pitanje- smije li se whey protein koristiti u trudnoci? Prije sam ga cesto koristila sa zobenom kasom, a kad mucnine popuste htjela bih se opet vratit zdravijem rezimu prehrane pa me zanima.
Ja sam uzimala mužu dok nije otišao dok mi nije rekao da piše iza da se ne preporuča trudnicama. Možda zbog dodataka, ne vjerujem da je proteina 🤷♀️ ali ugl, ne uzimam više
Pozdrav svima,
Meni se danas opet pojavio malo obojen iscjedak i sad u wc bila, kad sam se obrisala, samo po koja crvena nit. Ja to nmg nazvati krvarenjem. Ali bude li nešto se ponavljalo, nazvala bih da vidim može li me ubaciti sutra da me pregleda za svaki slučaj i da vidimo da li je to od tog polipa, što vjerovatno jeste, jer znam šta je krvarenje iz maternice.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Pozdrav svima,
Meni se danas opet pojavio malo obojen iscjedak i sad u wc bila, kad sam se obrisala, samo po koja crvena nit. Ja to nmg nazvati krvarenjem. Ali bude li nešto se ponavljalo, nazvala bih da vidim može li me ubaciti sutra da me pregleda za svaki slučaj i da vidimo da li je to od tog polipa, što vjerovatno jeste, jer znam šta je krvarenje iz maternice.
Nadam se da se više neće ponovit 🤞🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Pozdrav svima,
Nadam se da se više neće ponovit 🤞🤗
Kad se obrisem nakon toga, ništa apsolutno.
Fascinantno. Kao da pukne neka žilica pa samo izađe kao nit uz normalan prozirni iscjedak.
Ali svakako ću pratiti i javiti se ranije na pregled i malo se smiriti. Previše sam se digla, kako nemam simptoma nekih i umora, letim, pa onda zasjednim na računar u ružan položaj da radim.
Moram pokušati više malo mirovati sad na početku.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Sortiraj odgovore
Najstariji