Cure ima li tko iskustva s manjkom D vitamina? Danas sam vadila krv, sve mi je dobro osim toga.. Evo nalaz ako se slučajno tko razumije. Sad u 19 ionako idem kod endokrinologa pa ću vidjeti što ona kaže, ali isto volim čuti iskustva drugih ako postoje.
https://ibb.co/xmVXsp2
Kad sam počela planirati trudnoću dobila sam Dvital ampule... Prvo sam pila jednu dozu tjedno, sad sam na jednoj dozi u 2 tjedna.
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel
12/2025 Gonal-F, Ganirelix, Decapeptyl ➡️3🥚➡️3🐧➡️🧬
Ajde super, jer google baš i nije prijatelj, odmah se to povezuje sa dijabetesom i spominje se svašta nešto opasno 🙈 Odmah mi je lakše 🥰

👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Ajde super, jer google baš i nije prijatelj, odmah se to povezuje sa dijabetesom i spominje se svašta nešto opasno 🙈 Odmah mi je lakše 🥰
Googlanje je zabranjeno u trudnoći 😂🥰
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel
12/2025 Gonal-F, Ganirelix, Decapeptyl ➡️3🥚➡️3🐧➡️🧬
Ima li koji trik za zgaravicu? Probala sam bademe, caj, mineralnu..ma nema pomoci. Vec dva dana umirem i place mi se koliko sve boli i pece, a u kombinaciji s tim krenule i mucnine opet.
Ima li koji trik za zgaravicu? Probala sam bademe, caj, mineralnu..ma nema pomoci. Vec dva dana umirem i place mi se koliko sve boli i pece, a u kombinaciji s tim krenule i mucnine opet.
Probaj s kokicama, mojoj mami to uvijek upali
I razumijem te skroz, ja sam upravo u valu odvratne mucnine a ne mogu povracati, zeludac me pece i samo placem jer si ne mogu pomoci 😔
Nema teorije da porod moze biti gori od ovog 😂

Daaaa.. nemoj guglati… sam nas taj google istresira 🤭

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Obavljen pregled, sve izgleda ok. Doktor koji je bio nije nešto bio pričljiv pa sam morala izvlačiti iz njega. 😬 Za 3 tjedna obaviti uzv za mjerenje nuhalnog nabora, a do idućeg pregleda obaviti urin, krvnu sliku i transfuziju.
Pregled 10.1.

'21. 💙
'24. 💛
I razumijem te skroz, ja sam upravo u valu odvratne mucnine a ne mogu povracati, zeludac me pece i samo placem jer si ne mogu pomoci 😔
To i ja cijeli dan razmisljam hahah porod sigurno ne moze nadmasit zgaravicu s mucninom! Ne zelim puno kukat jer ima zena koje bi dale sve za ove tegobe, ali valjda me hormoni pucaju pa bi samo lezala i plakala, iako znam da to nece rijesit zgaravicu.
To i ja cijeli dan razmisljam hahah porod sigurno ne moze nadmasit zgaravicu s mucninom! Ne zelim puno kukat jer ima zena koje bi dale sve za ove tegobe, ali valjda me hormoni pucaju pa bi samo lezala i plakala, iako znam da to nece rijesit zgaravicu.
Nemoj biti stroga prema sebi, nasa tijela prolaze najvece i najosjetljivije promjene sada, i mislim da ako si ista mozemo dopustiti onda je to malo kukanja i jadikovanja. A pogotovo tu na forumu kad smo u ranom stadiju trudnoce, vjerojatno vecina zena trudnocu drzi u tajnosti. I onda bude malo lakse psihicki kad to podijelimo sa supatnicama 😁
Jos pogotovo mi zene, dam se kladit da vecina nas ovdje je u zivotu morala biti borac, da sve moze i zna. Brate mili, po prvi puta u zivotu sam si rekla ne mogu, umorna sam i moje tijelo ne moze sto je moglo prije dva mjeseca. Mene je dosta pogodilo sto vecinom lezim, sto mi je zlo, slabost i muka jer sam navikla na zesci tempo, da sve mogu. Treba stat malo na loptu i dopustiti si biti slab, dopustiti si da ti nekog trebas a ne svi tebe. Sorry svima na ovom rantu, nastojim i sama sebe malo podici u duhu jer se fakat lose osjecam...

Haru bravo 🥳🍀
Bopsich ja sam isto uzimala Dvital ampule od 25000 jedinica (2 mjeseca, po jednu ampulu tjedno), i nakon šta sam ga podignula na dobru razinu, održavam ga s better you spray (zeleni) od 4000 jedinica i to svaki dan špricnem pod jezik.
Mene danas cijeli dan žgaravica ubija, nije mi još ovako bilo 😐

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji