Pistacija sretno danas 🤗❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Pozdrav mame,u 12 sam tjednu trudnoce,jucer sam dobila temperaturu i prehladena sam...sinoc sam popila tylol hot,a citam jutros da je zabranjen trudnicama...sad me to brine🤕🥺
Pozdrav mame,u 12 sam tjednu trudnoce,jucer sam dobila temperaturu i prehladena sam…sinoc sam popila tylol hot,a citam jutros da je zabranjen trudnicama…sad me to brine🤕🥺
Pozdrav mame,u 12 sam tjednu trudnoce,jucer sam dobila temperaturu i prehladena sam…sinoc sam popila tylol hot,a citam jutros da je zabranjen trudnicama…sad me to brine🤕🥺
A moja šogorica ne pere kosu 42 dana poslije poroda...... ka ta stro faaaaaaa
Veliki smo 12 mm, u dan odgovaramo mjerama, nema hematoma, sve uredno i skolski. Srceko kuca, tlak savrsen 119/68. Sve tip top
Sljedeci tjedan vadjenje krvi.
Sljedeci pregled 5.1. a termin poroda 23.7. 🥰🥳
Veliki smo 12 mm, u dan odgovaramo mjerama, nema hematoma, sve uredno i skolski. Srceko kuca, tlak savrsen 119/68. Sve tip top
Juuuj 🤗 predivno, neka te prati školska i dosadna trudnoća ❤️
Jel imaš kakve simptome?
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Cure,mene vec treci dan dosta boli u trbuhu, nije nista neizdrzivo ni jako,ali bas osjecam kao neko stezanje i grčeve, a danas me i donji dio leđa dosta boli. Tako me bolilo prije,negdje oko 8,9 tjedna trudnoce,a nakon toga je sve bilo super,pa me sad brine otkud sad opet i dal je sve ok. Ne zelim bezveze panicariti,ali isto sam malo nemirna. Nemam nikakav iscjedak ni krvarenje..jedina promjena je da prestajem uzimati progesteron,rekla mi je da potrosim do kraja vaginalete koje imam i da uzimam jednu na dan,umjesto 2 kako sam prije,pa ne znam da li je mozda do toga,da tijelo reagira na manju kolicinu progesterona...
Evo što se tiče bisera, imam i ja jedan; kolegica mi je rekla da mi nije dobro imati prekrižene noge dok sjedim jer može doći do spontanog. 🤦🏼♀️
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Juuuj 🤗 predivno, neka te prati školska i dosadna trudnoća ❤️
Jel imaš kakve simptome?
Hvala ❤️❤️ mucnine bez puno povracanja i bolne grudi.
.
Ps pitala sam za treninge, rekla mi je samo naprijed bitno da nema hematoma i krvarenja, da malo prilagodim trenutnom stanju ali da potpuno podrzava aktivnost tijekom trudnoce a pogotovo ako je zena i prije bila aktivna. Pa eto info od moje gin za sve cure u treningu 😊
Pistacija, cestitaaaam❤️❤️✨️
Dalmatinka, tako se meni pojavljuje svako koji dan.. i svaki put si mislim jel to normalno 🙈
Gin mi dosl svaki put kaze da je to normalno, da se maternica jednostavno siri. Dok god nema krvi ili neizdrzivih bolova, da je sve ok.
.
Ja otisla dns kod gin samo da vidi jesam li za briseve zbog onog blijedo zutog iscjetka. Rekla mi je da ne vidi nikakvih znakova infekcija niti gljivica i da me ne zeli nepotrebno cackat dolje za briseve jer smo radili u 9.mj i bili su uredni. Zatvorena dolje, sve uredno
Al je rekla ako zelis mogu ti bebicu opet pogledat kad si vec tu, a ja sva radosno naaaravno🤣
pa je sve zivo pregledavala..organe sve, sve uredno..i kao to je za nju bio mini anomality i poslala me vadit krv za probir pa sad to cekam.. beba je vec je skoro 5cm🙈
Tocno bi svako malo radila uzv ovako, da me smiri😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji