Bok cure, nisam još stigla sve pročitati ali javljam da je u ljekarna natura Baby watcher snižen 45%, košta 65 eura umjesto 118 pa eto ako netko traži 😊
Samo da sw javim meni je ovo druga trudnoca i danas prijavljujem prvo micanje bebe tj osjet ... bas sam sretna ... u 15 tjednu sam... i sokirala sam se ...orvu bebu sam osjetila u 18 tj negdje a ovo me bas sad iznenadilo
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav svima,
Meni se danas opet pojavio malo obojen iscjedak i sad u wc bila, kad sam se obrisala, samo po koja crvena nit. Ja to nmg nazvati krvarenjem. Ali bude li nešto se ponavljalo, nazvala bih da vidim može li me ubaciti sutra da me pregleda za svaki slučaj i da vidimo da li je to od tog polipa, što vjerovatno jeste, jer znam šta je krvarenje iz maternice.
Nadam se da se više neće ponovit 🤞🤗
Kad se obrisem nakon toga, ništa apsolutno.
Fascinantno. Kao da pukne neka žilica pa samo izađe kao nit uz normalan prozirni iscjedak.
Ali svakako ću pratiti i javiti se ranije na pregled i malo se smiriti. Previše sam se digla, kako nemam simptoma nekih i umora, letim, pa onda zasjednim na računar u ružan položaj da radim.
Moram pokušati više malo mirovati sad na početku.
Maternica je sada više prokrvljena i pucaju žilice, jer se i ona širi, moguce da je i to. Ali da, uspori tempo barem malo ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Samo da sw javim meni je ovo druga trudnoca i danas prijavljujem prvo micanje bebe tj osjet … bas sam sretna … u 15 tjednu sam… i sokirala sam se …orvu bebu sam osjetila u 18 tj negdje a ovo me bas sad iznenadilo
Opaa 🥹🥹 predivno 🤗 gustaj sada 🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Samo da sw javim meni je ovo druga trudnoca i danas prijavljujem prvo micanje bebe tj osjet … bas sam sretna … u 15 tjednu sam… i sokirala sam se …orvu bebu sam osjetila u 18 tj negdje a ovo me bas sad iznenadilo
Ajmeee predivnooo💗💗💗 nadam se da cu i ja svoju uskoro osjetit🥰🥰🥰
Pozdrav svima,
Meni se danas opet pojavio malo obojen iscjedak i sad u wc bila, kad sam se obrisala, samo po koja crvena nit. Ja to nmg nazvati krvarenjem. Ali bude li nešto se ponavljalo, nazvala bih da vidim može li me ubaciti sutra da me pregleda za svaki slučaj i da vidimo da li je to od tog polipa, što vjerovatno jeste, jer znam šta je krvarenje iz maternice.
Nadam se da se više neće ponovit 🤞🤗
Kad se obrisem nakon toga, ništa apsolutno.
Fascinantno. Kao da pukne neka žilica pa samo izađe kao nit uz normalan prozirni iscjedak.
Ali svakako ću pratiti i javiti se ranije na pregled i malo se smiriti. Previše sam se digla, kako nemam simptoma nekih i umora, letim, pa onda zasjednim na računar u ružan položaj da radim.
Moram pokušati više malo mirovati sad na početku.
Meni je isto tako znalo bit nekoliko puta,otprilike u tjednima u kojima si ti sada..doslovno tako tanka nit i onda vise nista..naravno da me isto brinulo,ali s vremenom je samo prestalo,tako sa vjerujem da ce i tebi🙏 ali svakako pazi na sebe i probaj vise mirovati🙂
Hulala, ja mislim da je to radi polipa🙏 tako je i Mare bilo..
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pozdrav svima,
Ma nazovi pa da budeš mirna.
.
Maree jooj divnoooo! Ja već neko vrijeme osjetim nešto, strah me i reci jer znam da će ljudi misliti da sam luda. Mislim, da mi je prva trudnoća, ne bih ni primijetila da je to to
Hulala,ja mislim da je to radi polipa🙏 tako je i Marebilo..
Da Hulala tako ti je i meni bilo no svakako malo uspori i odmori...
Neverland ja mislim da se u deugoj trudnoci ranije osjeti...ja sam misla da mi se pricinilo a kad ono jos jednom bas me iznenadilo... tako rano ...ali wow bas to nebi primjetila da nisam nosila vec bebu... ajmeee kakav divan osjecaj
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala svima na savjetima.
Drago mi je da se razumijemo kad opišem i nadam se da se neće ponavljati. Danas sam bila u shopping centru sa curicom, vjerovatno sam se malo i preforsirala.
Pričekaću još malo za doktora i zvanje, jer je on paničar. A znači zadnje što mi treba je da me pošalje na klinički da me gore čačkaju i da se rastanem od curice svoje 😵💫
Vjerujte, ja toliki strah imam od toga da ću trebati ležati u bolnici i biti rastavljena od nje, strašno.
Prije djeteta mi to nije bilo logično, a šta tolika frka, pa imaju posjete, tu si, jao, meni bi bolnica naškodila. Još ona curetak od 5 godina, ali džaba kad smo po čitav dan zajedno i kao šipka i bubanj.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Sortiraj odgovore
Najstariji