Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarTina=)
    07. Prosinac 2023. 08:02

Dobro jutro, žene! 😊 Čitam vas kad uspijem, imala sam bas nakrcane dane. 
    Sretno svima na pregledima danas! 😊😊

Što se grupe tiče, zaključala sam je na način da je apsolutno nevidljiva ako je netko pokuša naći u tražilici. Onda kad je bila "vidljiva", netko je mogao pronaći po naslovu,  nije mogao vidjeti sadržaj, mogao je vidjeti sličice članova (sve sam provjerila s muževog fejsa 😂) no ovo za obavijest da se netko priključio nije baš moguće jer je grupa stalno bila privatna. Dakle sad je privatna i skrivena.
    Ovo s pitanjem je okej ideja, ali pitanja za članstvo ne mijenjaju privatnost grupe.

Treba sad netko provjeriti može li s linkom pronaći grupu, jer kad je bila na skriveno, s muževog preko linka nisam mogla vidjeti grupu. 

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

Martina1931
    07. Prosinac 2023. 08:02

Sretno danas na pregledima curke 🤍😇

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

pistacija13
    07. Prosinac 2023. 08:05

MarTina=)

Dobro jutro, žene! 😊 Čitam vas kad uspijem, imala sam bas nakrcane dane.
    Sretno svima na pregledima danas! 😊😊

Što se grupe tiče, zaključala sam je na način da je apsolutno nevidljiva ako je netko pokuša naći u tražilici. Onda kad je bila "vidljiva", netko je mogao pronaći po naslovu, nije mogao vidjeti sadržaj, mogao je vidjeti sličice članova (sve sam provjerila s muževog fejsa 😂) no ovo za obavijest da se netko priključio nije baš moguće jer je grupa stalno bila privatna. Dakle sad je privatna i skrivena.
    Ovo s pitanjem je okej ideja, ali pitanja za članstvo ne mijenjaju privatnost grupe.

Treba sad netko provjeriti može li s linkom pronaći grupu, jer kad je bila na skriveno, s muževog preko linka nisam mogla vidjeti grupu.

Sad je okej, vise mi taj link ne radi. Tko bude htio uci, najbolje neka tu napise pa onda ju nakratko otkljucajte kak je bila sad prije nego sto si ju potpuno sakrila. Druge ideje nemam 😅 ali mislim da je tak najbolje
    Ja cu te prva gnjaviti za koji mjesec 🙈

M-P
    07. Prosinac 2023. 08:05

Daa ne kazem da nije moguce.. samo ja sam trazila s drugih profila i nisam bas nasla. A sad za ovo znam da se moze vidjet ono dto je nor javno na profilu al ne znam. Koristim drustvene mreze pa me tak bilo tko moze nac i vidjet. Ne zamaram se s tim jer mislim da ipak nema hrpa toga. Sto se tice grupe osobno sam u jos nekim grupama za trudnice jos od prije jer su ne zanimale neke stvari i nitko me nije nikad pito sta sam u toj grupi 🤭 mislim ne znam.. ako curu budu htjele mozemo nekad kasnije napravit wp grupu koja je i privatnija a i ak ne zelis obavijesti utisas ju i rjeseno.. kazem meni ne smeta al razumijem da ljudima smeta 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

MarTina=)
    07. Prosinac 2023. 08:08

https://fb.me/g/p_2Q4oRkQDKYrnZvws/QYjRIFVl?ref=share

Link za grupu (inaj se možda zatrpao, a može i isteći), pa provjerite kako vidite s vaših profila. 

👰 1991.
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

MarTina=)
    07. Prosinac 2023. 08:11

Pistacija13, 
    Mislim da nećemo morati ništa otključavati jer se s linkom, kako vidim, može. Ali link ističe svaka 2 dana ili ako se učlani 20 osoba. Kad tko bude htio link, samo kažite 😊🔗

👰 1991.
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

pistacija13
    07. Prosinac 2023. 08:11

MarTina=)

https://fb.me/g/p_2Q4oRkQDKYrnZvws/QYjRIFVl?ref=share

Link za grupu (inaj se možda zatrpao, a može i isteći), pa provjerite kako vidite s vaših profila.

Ne moze se uci, nista ne prikazuje. Otvori mi moju pocetnu stranicu fejsa. Mislim da je tako zato sto si ju skroz sakrila. Kada netko bude htio uci, morat ces vratiti postavke kako su bile prije nego sto si ju sad maloprije sakrila. I dalje ce biti privatna grupa, nece se vidjeti postovi i clanovi, ali vidjet ce se administratori i moci ce se grupa naci na fb. Ali kad taj netko udje kada zatrazi, ti opet skroz sakrij grupu

M-P
    07. Prosinac 2023. 08:12

Martina ti mozes vidjet jer si u njoj. Onaj tko nije ne moze ju naci 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

marta96
    07. Prosinac 2023. 08:15

Ej cure, kod nas koma noć, mala dobila temp cijelu noć na svaka 4h bila budna ona topla pa mjerim pa čepić pa sirup pa se ispovraćala, mjenjaj plahtu, zaspale oko 6 ona sad jos spava, ne znam od kud temp treba preživjeti danas evo.. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

korni
    07. Prosinac 2023. 08:15

Jao, nisam htjela neku frku napraviti 🙈 meni je dečko isto probao naci, ali ne vidi sadrzaj ni članove. Ne znam sta se u tom trenu dogodilo da je ona vidjela. Nemam pojma. Pridruzit ću se svakako kasnije, a do tad tipkam ovdje 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.