Jutro cure!!🥰 pokusat cu sto strucnije opisati “problem”. Jutros na vrhu uloska mi se pojavilo nesto smedkasto, ali skroz visoko kod klitorisa, a iz rodnice i dalje izlazi jedino bjelkasto-proziran iscjedak, bez iceg smedeg. Pa me zanima moze li to smedkasto pri samom vrhu bit radi nekih “necistoca” koje se stvore radi uloska, svih mogucih iscjedaka i mokrace? Jer nemam pojma koji bi razlog bio kad iz rodnice izlazi normalan iscjedak. Ili bih se trebala zabrinuti?
Ozbiljno, ne vidite grupu preko linka? Jer ja nisam sad provjeravala sa svojeg profila!
Apsolutno sam zbunjena, zašto neki profili mogu otvoriti, a neki ne?
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Uuuuglavnom .. jutrooo 😂😂😂😂
Ja idem na posao (klasika).. znam da se zalim svako jutro na to ali mi je nekako lakse. Inace jako volim svoj posao al trenutno sam lijena za sve. Malo sam se prehladila al mislim da ce proc ko i uvijek posto nisam bila bolesna kak treba 12 godina. Uvijek nos i prode. Nadam se da i nastavit tako. Inace meni je danas petak jer sutra ne radim 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Moj novi simptom je zgaravica. Ubija me svako jutro. I inace sam ja imala problem sa zgaravicom al od kad sam trudna se to nekako maklo. Nocas sam morala zaspat sjedecki i onda kad vec upadam u san brzo legnom na bok i zaspem 😂 to mi je i prije bila taktika samo sam se prije bacila na stomak 😵💫fali mi to spavanje na stomaku al navikla sam se polako na boku.
Hellobaby super da su sad klinci dobro. Vjerujem ti da ti je oko kuce strka.. nadam se da ces si sve poslozit kako zelis. I mi smo trebali useliti do Bozica 🥲 ali kak sam ostala trudna rekli smo da cemo si dat jos dva mj vise da polako sredimo posto ja ne mogu sad vise neke stvari koje sam prije radila. Zao mi je jako al ovak bi na Bozic prakticki iseljavala iz zg i selila kod krizevaca. Pa mi je to malo nagurano sve .. tebi zelim da sve uspijes i da docekas Bozic u miru u novom domu ♥️♥️♥️
Cure koje danas imaju pregled sretno💗
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ovako vidi jedan profil koji nije u grupi:
https://i.postimg.cc/bJ2rN0y7/Screenshot-20231207-082023-Chrome.jpg
👰 1991.
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Tako sam ja vidjela prije nego sto si ju zakljucala. Sada kada otvorim zadnji link koji si poslala otvori mi samo moju pocetnu stranicu FB-a. Sto se tice starog linka, njega sam si spremila, ali kada ga otvorim pise mi "ovaj sadrzaj nije dostupan"
Eto tako je kod mene, nek proba jos netko tko nije u grupi s oba linka pa cemo vidjeti
Ne znam ja s drugih ne vidim.
Inace
Nedavno mi je poruku poslao Sabahudin Spahic
Helooo Petra 😘
Divno.. tako da mi je nekak draze da me nade Pistacija nego neki takav 😂 ah drustvene mreze.. svaceg ima.. nista nije privatno dok god ih koristis
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Pistacija13
Koristiš li fejs preko preglednika ili apliakcije? Ova osoba je otvorila preko preglednika. Ne znam kako bi bilo s aplikacijom. Riješi me dileme 🙃
👰 1991.
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Tako je meni i dečko vidio da
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
M-P 🤣🤣🤣
Martina, preko aplikacije. Na mobu sam, pa mi direkt otvara u aplikaciji. Hajd pobat cu nekako preko preglednika pa javim ako sta uspijem
Jutro cure!!🥰 pokusat cu sto strucnije opisati “problem”. Jutros na vrhu uloska mi se pojavilo nesto smedkasto, ali skroz visoko kod klitorisa, a iz rodnice i dalje izlazi jedino bjelkasto-proziran iscjedak, bez iceg smedeg. Pa me zanima moze li to smedkasto pri samom vrhu bit radi nekih “necistoca” koje se stvore radi uloska, svih mogucih iscjedaka i mokrace? Jer nemam pojma koji bi razlog bio kad iz rodnice izlazi normalan iscjedak. Ili bih se trebala zabrinuti?
Ako se ne ponavlja ja se ne bi brinula, ako se ponovi ili bude obilnije javila bi se dr.
Ali ako ti ne izgleda kao stara krv, onda je vjerojatno kakva necistoca.
Koristis utrogestan?
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji