Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela91
    13. Prosinac 2023. 09:05

korni

išla sam odmah pogledati krevetić koji spominjete, taj cloud 4 u 1, pa ću pitati možda bedasto pitanje, ove ogradice nisu opasne za bebu?

Kako mislis opasne? Svaki krevetic ima te ogradice, u pocetku se oni ni ne micu previse tako da ne smeta, a ja sam za kasnije uzela zastite od Dada&Rocco. Bas navlake za svaku letvicu posebno. Ove: https://dadaandrocco.com/kategorija-proizvoda/zastitne-navlake/
    A evo u ove 3 godine joj nije nijednom zapela rukica ili nogica između, a spava stvarno kao helikopter. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Lela91
    13. Prosinac 2023. 09:10

neverland

I ja sam jedna od osoba koje vole biti spremne. Radije bih kupila da stoji, pa prodala, nego da mi treba. Izdajalicu sam koristila u bolnici već jer nikako nije imala refleks za sisanje, nikako da uhvati sisu, sestre su se stvarno potrudile i ni one nisu uspjele, samo ju je lizala. Tako da sam se izdajala jer sam imala stvarno puno mlijeka dok nisam otkrila one sesirice i hvala bogu što sam i to ponijela u bolnicu! To smo koristili do 3.mjeseca, a uz dojenje sam se izdajala 7 mjeseci jer smo imali gastro problema i nije htjela ništa jesti. Bilo je baš tesko, ali svi ti dodaci su nam zaista pomogli i meni je drago da sam ih imala. Imam dvije izdajalice s alija i koristene su još od mnogih drugih žena poslije mene.

Joj i mi smo imali problema s hranjenjem, ali isto tako uz sve te dodatke smo uspjeli. I moja je imala i reflux tako da su stalno bile neke borbe. 😅
    Izdajalica, sesirici, purelan i multi mam komprese. To cu prvo spremiti i za ovu bebu. 😂😂
    I predlazem i dobar tecaj za dojenje tko zeli dojiti. Da ga nisam prosla, odustala bi od dojenja nakon 3 dana. Ovako sam bila spremna na moguce probleme i znala sam kako ih rijesiti. A mislila sam da je to lako i dolazi prirodno. Aha. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

korni
    13. Prosinac 2023. 09:10

Lela91

korni

išla sam odmah pogledati krevetić koji spominjete, taj cloud 4 u 1, pa ću pitati možda bedasto pitanje, ove ogradice nisu opasne za bebu?

Kako mislis opasne? Svaki krevetic ima te ogradice, u pocetku se oni ni ne micu previse tako da ne smeta, a ja sam za kasnije uzela zastite od Dada&Rocco. Bas navlake za svaku letvicu posebno. Ove:https://dadaandrocco.com/kategorija-proizvoda/zastitne-navlake/
    A evo u ove 3 godine joj nije nijednom zapela rukica ili nogica između, a spava stvarno kao helikopter. 😅

Lela sad više ne mislim  nisam se sjetila tih navlaka, baš za to neko razdoblje kad bebe postaju malo aktivnije. prva beba, prve pripreme, i bit će vjerojatno još ovakvih pitanja  hvala ti puno na linkovima :)

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Lela91
    13. Prosinac 2023. 09:12

korni

Lela91

korni

Kako mislis opasne? Svaki krevetic ima te ogradice, u pocetku se oni ni ne micu previse tako da ne smeta, a ja sam za kasnije uzela zastite od Dada&Rocco. Bas navlake za svaku letvicu posebno. Ove:https://dadaandrocco.com/kategorija-proizvoda/zastitne-navlake/
    Lela sad više ne mislimnisam se sjetila tih navlaka, baš za to neko razdoblje kad bebe postaju malo aktivnije. prva beba, prve pripreme, i bit će vjerojatno još ovakvih pitanja hvala ti puno na linkovima :)

Ma nista, tu smo da si pomognemo. Bit ce i mojih pitanja sigurno. Ipak su 3 godine prosle, a mameci mozak je cudo. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

bopsich
    13. Prosinac 2023. 09:14

Jutro cure, slabo pišem ali uglavnom sam vas pratila što ste pisale i kako su prošli pregledi 😊
    Ja sam zadnjih dana baš loše, užasno sam umorna cijelo vrijeme, apetit mi je nikakav, ono što mi se i jede ponekad, to ne smijem.. 
    Jutros sam ponovno povraćala za dobro jutro. Inače danas imam privatni pregled kod endokrinologa jer sam se to još na početku trudnoće naručila zbog terapije. I jutros sam išla izvaditi krv da joj donesem nalaze. Usput sam izvadila sve što su mi endokrinolozi u bolnici tražili nakon dijagnoze gestacijskog dijabetesa da i to imam danas i naravno da sam i to sve morala privatno ići i platiti jer je moj ginekolog, uključujući i sestru na bolovanju do 18.12. 
    .
    I danas sam si definitivno potvrdila da je uzrok mom višem šećeru ujutro stres. Jučer sam zadnje jela u 19 sati i to jogurt, šunku i jedan dvopek. Ujutro mučnina, loše mi, nekako sebi doći. Vadim šećer 5.3.. Mislim se krasno. Nekako jedva se spremim, krenem prema poliklinici, mislim se hoću li povratiti ili neću još jednom, i sva nervozna zbog toga i gladna između ostalog. Na semaforu ponovno provjerim šećer, kad ono 5.6.. I dalje ništa nisam jela a on raste.. Baš me to opterećuje, a do sad sam primjetila da mi je šećer odličan kad nisam opterećena, normalno jedem, nemam nikakav pregled i ne dovedem se u stanje gladi kao što sam sinoć i jutros. 
    Uglavnom, napisala ja roman, ali moram se negdje pojadati 😅 

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

NPelica
    13. Prosinac 2023. 09:19

bopsich

Jutro cure, slabo pišem ali uglavnom sam vas pratila što ste pisale i kako su prošli pregledi 😊
    Ja sam zadnjih dana baš loše, užasno sam umorna cijelo vrijeme, apetit mi je nikakav, ono što mi se i jede ponekad, to ne smijem..
    Jutros sam ponovno povraćala za dobro jutro. Inače danas imam privatni pregled kod endokrinologa jer sam se to još na početku trudnoće naručila zbog terapije. I jutros sam išla izvaditi krv da joj donesem nalaze. Usput sam izvadila sve što su mi endokrinolozi u bolnici tražili nakon dijagnoze gestacijskog dijabetesa da i to imam danas i naravno da sam i to sve morala privatno ići i platiti jer je moj ginekolog, uključujući i sestru na bolovanju do 18.12.
    .
    I danas sam si definitivno potvrdila da je uzrok mom višem šećeru ujutro stres. Jučer sam zadnje jela u 19 sati i to jogurt, šunku i jedan dvopek. Ujutro mučnina, loše mi, nekako sebi doći. Vadim šećer 5.3.. Mislim se krasno. Nekako jedva se spremim, krenem prema poliklinici, mislim se hoću li povratiti ili neću još jednom, i sva nervozna zbog toga i gladna između ostalog. Na semaforu ponovno provjerim šećer, kad ono 5.6.. I dalje ništa nisam jela a on raste.. Baš me to opterećuje, a do sad sam primjetila da mi je šećer odličan kad nisam opterećena, normalno jedem, nemam nikakav pregled i ne dovedem se u stanje gladi kao što sam sinoć i jutros.
    Uglavnom, napisala ja roman, ali moram se negdje pojadati 😅

Samo se ti nama jadaj.  Zato smo tu ❤️ Žao mi je da si loše 😪
    Lijepo ti njima reci da tebi stres diže secer, opterecuju te bijele kute. 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• Bebade
    13. Prosinac 2023. 09:21

Dobro jutro cure! Ulovila sam vremena napokon sve pročitati. Super da je na svim pregledima sve dobro prošlo, trbuščići su predivni ❤️

Kod mene isto kao i kod većine.. Ne spavam noću, zaspim oko 21, pa se probudim oko 3 na wc.. Pa spavam opet do 6 i na posao 🤕
    Sretno svima koje imaju preglede danas ili ovih dana 😊
    Također sam gledala Stokke kolica, ima rabljenih po dosta okej cijenama, jel ih netko već ima pa da da neku preporuku? 

bopsich
    13. Prosinac 2023. 09:27

Vezano za kupovinu, ja nemam ništa 😅 Meni je prošlo 12 godina od kad sam rodila i sad mi je sve ispočetka. I to puta 2 😅🙈
    Vidim da je netko spomenuo multi mom komprese, mene je to spasilo. Bradavice su mi doslovno krvarile od rana koje sam dobila od dojenja i te multi mom komprese su napravile čudo, od jednog korištenja mi je sve prošlo. Ali ja sam nakon 10-ak dana odustala od dojenja i malo mi je žao jer sam stvarno imala i previše mlijeka, ona je super vukla, ali jednom kad su mi se te rane napravile više nisam htjela. Sad stvarno imam volju i želju pokušati s dojenjem ali vidjeti ćemo kako će to sve skupa izgledati 😅
    Ove veće stvari planiram početi kupovati tamo negdje početkom ožujka, mislim da ranije nema potrebe. S tim da ja moram opremiti sve ovdje u stanu i u kući na otoku, s obzirom da na otok idemo čim škola završi. Inače, škola završava 21.6., a meni je taj isti dan termin. Tako da se svakako nećemo dugo zadrzavati u gradu. I to mi je spas jer tamo ljeti budu i moji roditelji i sestra sa svojom obitelji. Imate ću svu pomoć, a opet smo svi odvojeni i svatko ima svoje u kući što mi je odlično. 

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

• Freya1
    13. Prosinac 2023. 09:28

Jutro, evo i mene napokon 😊
    Bas mi je lijep taj krevetić koji spominjete, monitor ću sigurno a voljela bih i ljuljačku. Još nisam ništa kupila i mislim da ću krenuti tek nekad kasnije ali dvoje ljudi mi je već poklonilo par bodija i čarapice jer su im bile slatke 🤭
    Danas imam pregled u 15:30 i bas sam nestrpljiva 😊

ITM
    13. Prosinac 2023. 09:32

Sretno svima za današnjim pregledima! 🤞
    S obzirom da je dosta nepregledno pratiti vaše preporuke za kupovinu, što mislite da napravim online word dokument koji bi podijelila u facebook grupi?

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel
    12/2025 Gonal-F, Ganirelix, Decapeptyl ➡️3🥚➡️3🐧➡️🧬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI