Jutro curke 😊
Ponovit ću nalaz urina, pa ćemo vidjeti za dalje..
Nismo se dogovorili za pregled, pun je do kraja godine, nezna ni di bi me ubacio 🤷♀️
Razumije moju brigu, kaže da će javit ako mu se šta oslobodi 😪
U svakom slučaju, sva sam zabrinuta, pa da su me baš svi simptomi zaobisli 😅 evo neznam. No dobro, neću si kvarit blagdane, barem ću pokušati. 😅
Mislim da bi privatnija bila grupa/zajednica na wappu, jer ne djelis niti svoj broj telefona ako ne želiš. I ako ne dozvolis, nitko ti ne može poslat poruku.
Ne kužim se baš u fb, koristim ga unazad koju godinu isključivo za grupe o neplodnosti.
Sretno svima danas ako netko ima nešto 😊
Ne brini, normalno je da simptomi dolaze i nestaju i tako u krug🙈
I ja sam vise za wapp grupu, fejs jako malo koristim i wapp je svakako privatniji po meni!
Jutro curke 😊
Ponovit ću nalaz urina, pa ćemo vidjeti za dalje..
Nismo se dogovorili za pregled, pun je do kraja godine, nezna ni di bi me ubacio 🤷♀️
Razumije moju brigu, kaže da će javit ako mu se šta oslobodi 😪
U svakom slučaju, sva sam zabrinuta, pa da su me baš svi simptomi zaobisli 😅 evo neznam. No dobro, neću si kvarit blagdane, barem ću pokušati. 😅
Mislim da bi privatnija bila grupa/zajednica na wappu, jer ne djelis niti svoj broj telefona ako ne želiš. I ako ne dozvolis, nitko ti ne može poslat poruku.
Ne kužim se baš u fb, koristim ga unazad koju godinu isključivo za grupe o neplodnosti.
Sretno svima danas ako netko ima nešto 😊
Ne brini, normalno je da simptomi dolaze i nestaju i tako u krug🙈
I ja sam vise za wapp grupu, fejs jako malo koristim i wapp je svakako privatniji po meni!
🤣 kod mene nema simptoma.. osim eventualnog umora, ali to više neznam dali sam umorna od života ili trudnoce 😅
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Cestitke bebade! 🥰
.
Mene danas takva panika ulovila od tog pregleda. Ja ne znam. Nije me toliko strah ni operacije bilo. 😅
Bas se preznojavam. Ne znam kako cu izdrzat do 17.30.
Jesu jos nekome ovako rano simptomi malo bili tu malo ne? Cicke su mi najveci problem, na momente ful peku, na momente ih gnjecim i nista ne boli, i onda naravno krene panika. I tako svaki dan u krug jedno 3-4 puta. 😅
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Cestitke bebade! 🥰
.
Mene danas takva panika ulovila od tog pregleda. Ja ne znam. Nije me toliko strah ni operacije bilo. 😅
Jesu jos nekome ovako rano simptomi malo bili tu malo ne? Cicke su mi najveci problem, na momente ful peku, na momente ih gnjecim i nista ne boli, i onda naravno krene panika. I tako svaki dan u krug jedno 3-4 puta. 😅
Od srca hvala!
Da.. Kod mene također tako. Isto cice 🤣 1 dan super a drugi ih ne smijem pogledat već me bole
Maaa da, meni su znali simptomi biti 3dana na ful, pa dan dva nista..i tako u krug.
Sad je obrnuto..bez povracanja sam bila 5dana sigurno, pa me jedan dan sastavi. Msm da je to sve normalno😅 al apsolutno razumijem brigu
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Bebade koliko znam, paracetamol se u trudnoći smije, a Lupocetu je uprsvo on glavni sastojak. Za septolete ne znam, ali ako misliš da je bolje ne, u nastavku nemoj više koristiti.
Pistacija13, eto, super, onda znaš kako ćeš upasti kad ćeš htjeti, i ostale cure, samo otvorite preko nekog preglednika, može i na mobu i laptopu očito. Link ističe uvijek za 2 dana, pa kad netko treba, poslat ćemo vam link ponovno.
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Jutro cure! 🤗
Bome ste se raspisale... Taman štivo uz kavu 😂
Bebade, dobrodošla! ☺️
Mislim da bi Septolete trebala izbjegavati. Isla pastile su meni dali u ljekarni za grlo... Najbolje da odeš i pitaš.
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Cestitke bebade! 🥰
.
Izdrziii 🌸🌸🌸 bit ce sve dobro ..
ja imam sutra i stalno mislim ovtom vec dva dana. I uvijek par dana pregled sanjam da sam dobila .. bas me opterecuje to. I ja ne volim te kasne. Prosli put u 19 h pa ja sam mlade dobila do navecer ♥️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Meni bas tokom dana dođe i ode. Ali sam primjetila da me najvise bole ujutro i navecer. Sinoc su ful pekle, jutros nista. Malo mi je slabo, ali to je vjerojatno nervoza zbog pregleda.
Ako bude sve ok na pregledu, mi danas idemo na vikend skijanje. Naravno da necu skijati, ali idem lezat, spavat i gledat netflix 3 dana. Bez male i bez psa. Mini godisnji. 😂
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Bebade čestitam i dobro došla 💖🥰
Tejkili mislim da to nije razlog za brigu, možda ako se ponovi pa da se javiš doktoru, ali ne zvuči mi kao ništa strašno..
Lela sretno danas na pregledu i na mini odmoru 🥰🥰
.
Ja ne znam kad sam zadnji put negdje otišla sama s mužem, osim kad smo išli u Tursku 2 puta na postupak. Uvijek vučemo ovog mog malog priljepka samnom iako za koji dan ona puni 12 godina 🙈 Čak smo je vodili i zadnji put kad smo išli u Tursku na transfer, bilo mi je žao da idem 3. put u Istanbul a da ga ona ne vidi 😅
Sad opet radi nje organiziram putovanje u terme i na snijeg iza Božića 😅
Ako sve bude kako treba, iza nove godine ću barem na 2 dana negdje pobjeći s mužem sama 🤣
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji