e jebiga, ošla poruka a ne napisah PS 😂😂
Uglavnom, konačno sam vidjela nalaz krvi i mokraće i iskreno sam se iznenadila koliko je dobar s obzirom na to kako živim zadnjih tjedana, ne krećem se i jedem golo sranje od hrane... Glukoza 4.9, željezo 24 (najveće pozitivno iznenađenje), TSH 1.27...
I jel vama dani super sporo prolaze? Znači sporije nego onih 2 tjedna između ovulacije i menge kad sam očekivala oću dobit-neću dobit, hoće bit plusić ili ne... Ovo je triput gore i sporije 🙈

Jutro cure. Ja se probudila u 4 i otad bas ne mogu zaspat. A moram na posao. Opet ce me umor sasit u 12..
od jutros me isto mucnina neka lovi ali nije strasno. Idem odma pojest nesto da prestane. Skuzila sam da mi jako smeta kalodont ujutro pa onda navecer bas detaljno operem sonicnom cetkicom a ujutro obicnom cetkicom minutu operem zube i pazim da mi ne ide u grlo pa malo samo vodicom. 🤣
Tejkili i mene zgaravica bas muci. Dok god nesto ne stavim u usta.. a bolove i sad znam imat malo s desne strane al nije strasno. Npr kad se naglo ustanem ili kihnem..
sretno na pregledima danas ❤️❤️

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Jutro cure, pitanje za vas s mucninama, kako uspijete pojest nesto? Znaci ovo ujutro mi je kaos, ne mogu nista u usta stavit koliko mi je mucno. Znam da pomogne kad se nesto pojede, ali ne mogu se natjerati nikako. U grlu mi sve stoji. Jedino sto mogu je hladna voda ili cedevita. 🤢

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Lela ja pojedem slanac .. ili par stapica.. i onda sacekam malo dok mi se slegne to .. ja sam se tjerala jer sam isla tramvajem i gora mi je vjerojatnost bila da se ispovracam u njemu 😅 da sam bila doma vjerojatno bi lezala i cekala

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Lela ja pojedem slanac .. ili par stapica.. i onda sacekam malo dok mi se slegne to .. ja sam se tjerala jer sam isla tramvajem i gora mi je vjerojatnost bila da se ispovracam u njemu 😅 da sam bila doma vjerojatno bi lezala i cekala
A morat cu se i ja nekako natjerat, ali bas ne ide. 😵💫
Samo da mi ne traju dugo kao i s malom jer nece bit dobro. Iako su mi s njom malo kasnije i pocele. 😅

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Korni ne mozes se ti naspavat koliko te poslije ceka nespavanja...nema pripreme kako kazu naspavaj se sad trebat ce ti poslije🤣🤣🤣
Ugl... ja nesto isto smrkava.. glava me boli...i moram na policiju sad a neda mi se....
Monitor svakako .... preporucam.... mi ga imamo i super je sto sam mogla tipa pit kavu na terasi a mali spavao u sobi... u kindacu... tako da svakako plus
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Korni ne mozes se ti naspavat koliko te poslije ceka nespavanja…nema pripreme kako kazu naspavaj se sad trebat ce ti poslije🤣🤣🤣
Ugl… ja nesto isto smrkava.. glava me boli…i moram na policiju sad a neda mi se….
Monitor svakako …. preporucam…. mi ga imamo i super je sto sam mogla tipa pit kavu na terasi a mali spavao u sobi… u kindacu… tako da svakako plus
Za ono te ništa ne može spremiti hahahahahah. A onda poslije se prekališ i funkcionišeš bez problema na par sati sna hahahah. Sad sam se opet odvikla, iako se ja često budim, ne budi se ona.

1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Jutro cure, pitanje za vas s mucninama, kako uspijete pojest nesto? Znaci ovo ujutro mi je kaos, ne mogu nista u usta stavit koliko mi je mucno. Znam da pomogne kad se nesto pojede, ali ne mogu se natjerati nikako. U grlu mi sve stoji. Jedino sto mogu je hladna voda ili cedevita. 🤢
I ja sam izgleda našla taktiku. Pojedem par badema u više navrata do doručka i onda pojedem suvo nešto bez mliječnih proizvoda ni pod razno. I evo, ne ponavlja se prekjučer, od kad pametno pazim. 🤣
Znači bitno je da nađeš sebi da bilo šta prebaciš do doručka, jer ako pregledniš, muka bude od praznog želuca dodatno.

1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Srećno svima na pregledima danas ❤️

1. Missed ab
2. Izvanmaterična
Jutro curke, i sretno svima na pregledima 🤗
Žao mi je što ne spavate, ne želim niti zamisliti, ja spavam kao beba 🤭 samo sam razdrazljiva, i umorna, to je ono što mene muči. 🙈
Pričale ste o kupovini, ja jedva čekam krenut 🤗 isto kao i korni tada ću krenut ispitivat😅
Dobila sam stokke prematalicu, kadicu za kupanje, i ono nešto za stavit bebu unutra pa ju to ljulja onako.. neznam kako se zove 😅 i dosta robice mi čuvaju i za dečkica i za curicu. Znam koji mi se krevet sviđa, onaj cloud 4u1 do 10-e godine je kao, raste sa djetetom.. ali to ćemo još vidjet dok skupim iskustva😅 baby monitor sigurno, da mogu bit dole u kuhinji dok je beba na katu u sobi.. i još milion stvari će mi trebat 🤣

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji