Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    07. Prosinac 2023. 06:08

Jutro cure, pročitala sam sve, ali skoro kao da nisam, skoro sve sam zaboravila 😂
    Ugl, ja sam napustila grupu na fejsu, jer mi frendica javila da je vidjela da sam član, odnosno pisalo joj je da sam se pridruzila. Ne znam ni kako ni zašto, tako da sam sad automatski, brzinom munje izletila da još netko ne vidi 🙈 neka prodje jos malo vremena, pa ću se moći bez straha priključiti 🤗
    Npelica nadam se da ti se ginekol.javio vezano uz nalaze 🤞jesi se narucila na pregled?
    Hellobaby jesu klinci ozdravili?
    Sretno na pregledima ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Hellobaby
    07. Prosinac 2023. 06:42

Jutrić cure! 
    Moja migrena - dan 3. 😪 nije sad ona ubitačna bol, ali boli..
    Znate kako sam vam rekla da se selimo oko Božića. Radovi su gotovi drugi tjedan, samo da završe električar i vodoinstalater, ali neznam kako ću ja sve to 😔 polako me lovi panika da neću sve uspijeti jer baš nemam energije. Imate vi koji savjet? 
    deedee1405 čestitke na pregledu! 
    korni hvala na pitanju 😀 jesu da, mali je jučer krenuo u vrtić. Kako si ti? 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Mareeeee3112
    07. Prosinac 2023. 06:50

Jutro svima...meni i dalje mucnina ...jedva idem na posao...uzasss idem si pod hitno kupit perec il slanac jer cu se zrigat tu nasred tramvaja

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    07. Prosinac 2023. 07:14

korni

Jutro cure, pročitala sam sve, ali skoro kao da nisam, skoro sve sam zaboravila 😂
    Ugl, ja sam napustila grupu na fejsu, jer mi frendica javila da je vidjela da sam član, odnosno pisalo joj je da sam se pridruzila. Ne znam ni kako ni zašto, tako da sam sad automatski, brzinom munje izletila da još netko ne vidi 🙈 neka prodje jos malo vremena, pa ću se moći bez straha priključiti 🤗
    Npelica nadam se da ti se ginekol.javio vezano uz nalaze 🤞jesi se narucila na pregled?
    Sretno na pregledima ❤️

Whaaaat? Sta se to moze vidjetiiiiiiiii

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

korni
    07. Prosinac 2023. 07:26

Martina1931

korni

Sretno na pregledima ❤️

Martina1931 pa evo nemam pojma. Kad se grupa napravila, i kad sam se pridruzila rekla sam decku da nadje grupu i da vidi da li me vidi 🙈 našao je grupu, ali je pisalo da članove i sadržaj mogu vidjeti samo članovi grupe. E sad, kako je to ovoj mojoj pokazalo, nemam pojma. Mozda slučajno u nekom trenutku kad je grupa bila vidljiva, nemam pojma, ne kuzim se baš 😅 ali kod mene je strah napravio svoje 😂
    Hellobaby ajde super 🤗 dobro sam, hvala ti. Opet loše i malo spavala, ali moram izdrzati, nema druge 😅

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• mala6
    07. Prosinac 2023. 07:27

Martina1931

korni

Sretno na pregledima ❤️

Ne moze doci obavijest jer je grupa privatna,ja san decku rekla da ode viti sa svog profila i nije vidia da san ja u njoj. Ne kuzin 🤷‍♀️

M-P
    07. Prosinac 2023. 07:38

Ja isto ne znam. Meni nitko ne moze vidjeti tko je u grupi..

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

pistacija13
    07. Prosinac 2023. 07:47

Ja nisam u grupi (jos) ali kada kliknem vidim da su M-P i Martina (ne znam tko je to ovdje zapravo) administratori. Moze vam se uci u vas privatan profil i vidjeti slike i ostalo sto ste javno podijelile. Sama grupa je privatna i ne mogu se vidjeti ostali clanovi niti postovi.
    Ja inace vidim ako je netko od mojih prijatelja u nekoj takvoj grupi privatnog karaktera. Tipa ispod administratora se vidi nesto kao "vasi prijatelji u grupi"
    Ugl, nije losa ideja uopce, ali meni je jos prerano za to, barem jos mjesec dva necu uci, ali spremila sam si link.
    Mozda ne bi bilo lose ako vec niste da postavite uvjet da prilikom zahtjeva za pridruzivanjem grupi osoba mora odgovoriti na neko pitanje, to bi kod nas mogao biti nadimak tu s foruma

bopsich
    07. Prosinac 2023. 07:47

Jutro, nadam se da ste se naspavale 😊 
    Ja sam imala i boljih noći, ali bilo je i gorih pa se neću žaliti 😅 Grlo baš ne ide na bolje. Pročitala sam vaše savjete za grgljanje ali teško bi bilo što trenutno grgljala da ne povratim 😅🙈 Ionako sam cijelo jutro na rubu hoću li ili ne.. 
    Malo sam čitala o štetnosti antibiotika u trudnoći, konkretno sumameda jer to uvijek dobijem za gnojnu anginu, i kao nije strašno, bolje popiti nego da se razvije prejaka upala. A i sutra ce biti punih 12 tjedana.. Danas ću još pratiti situaciju, a ako ne bude bolje sutra ću otići do doktorice da pogleda i savjetovati se s ginekologom... Vidim da su mi se na anginama pojavile "rupice" i za sad 1 bijela točkice pa ne znam može li to više nazad... 🤷‍♀️
    Korni malo me zabrinula ta potencijalna vidljivost grupe 🤔 Ne bih ni ja htjela da netko vidi i zna, nadam se da se to dogodila neka greška 🤷‍♀️

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Hellobaby
    07. Prosinac 2023. 08:00

Lista pregleda:

Andrea995 - 7.12.
    lussy2025_ - 7.12.
    Lels91 - 7.12.
    pistacija13 - 8.12.
    mareo772 - 8.12.
    M-P - 8.12.
    korni - 11.12.
    Bbebach - 11.12.
    Reserved123 - 11.12.
    malaBubamara123 - 12.12. 
    Freya1 - 13.12.
    Hellobaby - 13.12.
    Haru - 13.12.
    Mushi - 14.12.
    Ka_Kate - 15.12.
    Melian - 15.12.
    mala6 - 18.12.
    marta96 -19.12. 
    Mareeeee - 19.12.
    plave_okice - 19.12.
    dijana22 - 19.12.
    katy_kaya - 20.12.
    bopsich - 20.12.
    betames12345 - 20.12.
    Martina1931 - 20.12.
    ITM - 21.12.
    Hulala18 - 22.12.
    NPelica - 29.12.
    Dalmatinka_u_zg - 8.1. 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.