Ja isto bas nemam simptome neke izrazene. I dalje me malo zaboli u noci ili uhvati koji grc i to je to .. krizam sate do pregleda 😂
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Joj cure, mene su danas satrali na poslu pa me uhvatila panika jesam li se isforsirala, puno sam se saginjala, nešto i dizala. Odmah mi je u glavi "glupačo sama ćeš biti kriva ako što bude"! Grozno. Iskreno jedva čekam još ovaj mjesec odvaliti pa na bolovanje.
Ti nisi još rekla, jel tako?
Bit će sve u redu, probaj ne dizati bas teške stvari, radije se povjeri barem jednoj osobi 😂
Jesam, idem na bolovanje od prvog mj ali sam danas bil sama u smjeni i eto... Morala neke stvari napraviti
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Ja isto bas nemam simptome neke izrazene. I dalje me malo zaboli u noci ili uhvati koji grc i to je to .. krizam sate do pregleda 😂
Grcevi u nozi ili dolje u zdjelici?
Ja pritisak znam osjetit tu i tamo, gin kaze da je to normalnoooooo sve😅
Ocito svak briga oko neceg😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Vise u zdjelici.. ali ne onako kao prije kka mi je znalo biti .. u nogama me jos ne hvata .. ima vremena 😂😂
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ne, ne gleda se posljednji dan M, nego prvi dan. Nema veze što ti pokaže na uzv, službeno ti se uvijek gleda taj dan, a i bolje je tako čisto da imaš neki realan okvirni datum. Meni je znalo pisati po mjerama za glavu je 8.5., po tijelu je 4.5., a po M 5.5. Realno, svima koje ja znam bude +/- 7 dana
Što ste se danas raspisale, ne mogu sve poloviti 🙈😅 Samo znam da mi je laknulo što s pročitala da i vi imate ove kao "oštre" bolove kad se naglo pomaknete i slično.. Baš me to malo brinulo, ali sad sam mirnija..
Također sam se zabrinula da nisam skupila gljivice s obzirom da već jako dugo uzimam velike količine utrogestana. I koliko god pazim na higijenu, isto mi se u zadnje vrijeme pojavio neki čudan iscjedak.. Ali nemam nikakve smetnje pa se nadam da je to sve normalno.. Znam samo da mi se gade više ti Utrogestani 🙄🙄
I inače skupila sam nekakvu prehladu, tj. upalu grla i sad sam malo u strahu da mi ne pređe u gnojnu upalu angine jer mene to jako zna mučiti i bude doslovno neizdrživo... Pijem propolis u kapsulama, puno čaja s medom i limunom. Iako meda ne bi smjela, ali mislim da je trenutno upala grla veće zlo od šećera. I nadam se da će to biti dovoljno da prođe jer zbilja bih željela izbjeći antiobiotik...
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Ja isto imam i dalje povremeno ta probadanja oko pupka,a danas me bas jako jako boli u trbuhu,pa sam se malo zabrinula da je tako odjednom krenulo...cijeli dan sam preležala🙄 doduse jucer sam imala stresan dan i sinoc lose spavala,pa racunam mozda je od tog
Bome ste se raspisale...i ja znam imat grceve i bolove dole pogotovo kad s malim radim egzibicije...on sad zahtjeva puno paznje tak da s njim doslovno imam vjezbe cijeli dan....pa ono sagibam se i dizem barem 100x dnevno🤣 jedva cekam uc u 2 tromjesece tad mi je bilo najlijepsee
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
E baš to, ko da mi mozak ne da mira, prvo je bilo joj samo da zatrudnim, onda joj samo da do prvog pregleda bude sve ok, pa onda tako za svaki pregled, pa za nifty, i sad kad je i to u redu ne znam što će iduće bit na tapeti za sekiraciju
Znam ja! Znam ja! 😂
Iduce ti je: kad cu osjetit pokrete?!? 😅
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Lela91 u sridu 👌🏼😂 ja sam trenutno u toj fazi iscekivanja prvih pokreta zajedno s iscekivanjem stomaka koji nikad da mi izadje na vidjelo 😭
Freya1 sestro po podrigivanju, to je i moj prvi i svevisnji simptom, sta god pojedem od 5.tjedna na dalje ispodrigivam se ko kakav musakarac od 190kg i onda nastavljam sa svojim zivotom 😂
Bopsich med je ipak zdrav ja bih ga jela bez griznje savjesti s obzirom na secer, i osim toga ako imas domaci ocat pokusat ga grkljati koliko god mozes, meni je to pomoglo kad me bolilo grlo prije par tj ☺️☺️
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Sortiraj odgovore
Najstariji