Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hulala18
    06. Prosinac 2023. 19:38

malaBubamara123

E baš to, ko da mi mozak ne da mira, prvo je bilo joj samo da zatrudnim, onda joj samo da do prvog pregleda bude sve ok, pa onda tako za svaki pregled, pa za nifty, i sad kad je i to u redu ne znam što će iduće bit na tapeti za sekiraciju

Znam ja!
    Nikad se nećeš prestati sikirati više hahahahaha.
    Pa kad se rodi, te držanje glavice, te dobijanje na kilazi, te neki čudni pokreti i treskanja, okretanja, sjedenja, ustajanja, puzanja, hodanja, prve riječi, zubi, prehlade, temperature, tantrumi I sad šta je kod mene: svađe i odgovaranja 🤣🤣🤣🤣 pa se hvataš za glavu, sve sam pogriješila, itd. 
    A tek predstoji škola i problemi razni, o pubertetu neću, stravično ga se bojim, jer sam ja bila lujka.
    Pa se uda, oženi, pa njihova djeca.
    Eto, kad uradiš test pa do konačnosti se sikiraš 🤣🤣🤣🤣🤣

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

NPelica
    06. Prosinac 2023. 19:42

bopsich

Što ste se danas raspisale, ne mogu sve poloviti 🙈😅 Samo znam da mi je laknulo što s pročitala da i vi imate ove kao "oštre" bolove kad se naglo pomaknete i slično.. Baš me to malo brinulo, ali sad sam mirnija..
    Također sam se zabrinula da nisam skupila gljivice s obzirom da već jako dugo uzimam velike količine utrogestana. I koliko god pazim na higijenu, isto mi se u zadnje vrijeme pojavio neki čudan iscjedak.. Ali nemam nikakve smetnje pa se nadam da je to sve normalno.. Znam samo da mi se gade više ti Utrogestani 🙄🙄
    I inače skupila sam nekakvu prehladu, tj. upalu grla i sad sam malo u strahu da mi ne pređe u gnojnu upalu angine jer mene to jako zna mučiti i bude doslovno neizdrživo… Pijem propolis u kapsulama, puno čaja s medom i limunom. Iako meda ne bi smjela, ali mislim da je trenutno upala grla veće zlo od šećera. I nadam se da će to biti dovoljno da prođe jer zbilja bih željela izbjeći antiobiotik…

Neznam dali mi smijemo, ali jod za grgljanje me spasio od upale grla prošle godine 🙈 ne onaj jod za rane 😅 nego ima baš za grgljanje 😊

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• malaBubamara123
    06. Prosinac 2023. 20:08

Lela91, Hulala18, ako se slucajno nikakva sekiracija ne pojavi sama, dale ste mi ideju za tombolu uzroka hahahah 

• deedee1405
    06. Prosinac 2023. 20:08

Pozdrav svima, 
    Evo mene s pregleda, po UZV 6+4 a po ZM 6+1, srce kuca i za sada sve izgleda kak treba. Od simptoma imam mučnine, gadi mi se obična voda, razni mirisi mi dižu želudac ali ne povraćam… uglavnom nadam se da će sve Ostat tako i dalje

M-P
    06. Prosinac 2023. 20:15

deedee1405

Pozdrav svima,
    Evo mene s pregleda, po UZV 6+4 a po ZM 6+1, srce kuca i za sada sve izgleda kak treba. Od simptoma imam mučnine, gadi mi se obična voda, razni mirisi mi dižu želudac ali ne povraćam… uglavnom nadam se da će sve Ostat tako i dalje

Odlicnoooo .. bit ce sve super ne brini se .. dobrodosla u klub trudnickih tegoba ♥️♥️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

NPelica
    06. Prosinac 2023. 20:25

deedee1405

Pozdrav svima,

Odlično 😊 čestitam na dobrom pregledicu😊 neka I dalje bude sve skolski i uredno 🥳❤️

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

neverland
    06. Prosinac 2023. 20:54

Da vas utješim, meni su pregledi po 6, 7 tjedana razlike, možda živim u skandinavskim zemljama, a da to ne znam? 😅 1.12., sljedeći je 12. 1. 🥹

NPelica
    06. Prosinac 2023. 21:41

neverland

Da vas utješim, meni su pregledi po 6, 7 tjedana razlike, možda živim u skandinavskim zemljama, a da to ne znam? 😅 1.12., sljedeći je 12. 1. 🥹

Whatt😮😮😮 

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️

• Freya1
    06. Prosinac 2023. 22:24

Manu hHhahahah ja ne bas jako niti glasno neg nekak tiho podrignem, ma ne mogu to uopće opisat i nekad par puta za redom 😂😂 predobro sto još netko isto ima taj simptom, ja ga isto imam od samog pocetka, tako sam i služila da sam trudna tjedan dana prije nego (ni)sam trebala dobiti mengu 😂
    Hulala hvala na povratku u realnost 😂😂😂😂
    Neverland a bas puno, mogao je staviti na mjesec barem 

Mareeeee3112
    07. Prosinac 2023. 00:17

Vecer curke cestitam svima na super pregledima   ..
    Ja sam danas skroz odsutna...bas sam umorna sutra radim imam naporan vikend tak da jedva cekam da prode  .. 
    Zapravo jedva cekam da 12 mj prode onda odoh na komplikacije...dosta mi je... sve sam umornija... 
    Laku noc svima

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.