Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hulala18
    13. Prosinac 2023. 04:52

Mislim mi - iz moje države. Ne petljam ja vas, veći standard je kod vas 🤭 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Dalmatinka_u_zg
    13. Prosinac 2023. 04:57

Joj kod mene teska noc,nema spavanja pa citam vase postove.. glava me rastura,a nista mi ne pomaze,jos i prije nego sam isla spavat me ulovila glavobolja,a i jucer mi je dan bio koma,samo sam lezala i spavala. Vec se i tesko namjestam u krevetu,nikako mi ne paše,naručila sam onaj jastuk prije više od 2 tj,još mi nije stigao😫😫

• Hulala18
    13. Prosinac 2023. 05:12

Dalmatinka_u_zg

Joj kod mene teska noc,nema spavanja pa citam vase postove.. glava me rastura,a nista mi ne pomaze,jos i prije nego sam isla spavat me ulovila glavobolja,a i jucer mi je dan bio koma,samo sam lezala i spavala. Vec se i tesko namjestam u krevetu,nikako mi ne paše,naručila sam onaj jastuk prije više od 2 tj,još mi nije stigao😫😫

Baš mi je žao :(( 6 nedelja si ispred mene, vjerujem da će i meni tad već krenuti teže namještanje i živo se sjećam insomnije sa L u kasnoj trudnoći. 
    Držim fige da brzo dođe jastuk 👌
    Ja sam sinoć krenula spavati od 20h negdje, i ranije hahaha, čim je muž došao iz dnevne smjene, samo sam predala L, štafetu dosadnjikavu i kunjala. Naspavala sam se i ne mogu više 🤭 
    A evo i jutros, po buđenju pola sata krene mi biti muka lagano. I opet sam uzela 3 badema i pogrickala i zaustavilo se. Ako kome može još pomoći. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Dalmatinka_u_zg
    13. Prosinac 2023. 05:23

Hulala18

Dalmatinka_u_zg

Baš mi je žao :(( 6 nedelja si ispred mene, vjerujem da će i meni tad već krenuti teže namještanje i živo se sjećam insomnije sa L u kasnoj trudnoći.
    Držim fige da brzo dođe jastuk 👌
    Ja sam sinoć krenula spavati od 20h negdje, i ranije hahaha, čim je muž došao iz dnevne smjene, samo sam predala L, štafetu dosadnjikavu i kunjala. Naspavala sam se i ne mogu više 🤭
    A evo i jutros, po buđenju pola sata krene mi biti muka lagano. I opet sam uzela 3 badema i pogrickala i zaustavilo se. Ako kome može još pomoći.

Hvala ti Hulala 🙂 joj da, od dosta cura sam cula to o nesanici pogotovo u kasnijoj trudnoci,ali sam se nekako nadala da ce me to zaobici jer sam cijeli zivot velika spavalica,ali eto ocito se sve moze promijeniti😄🫢
    Sreca mi je da ne radim,pa mogu opet tijekom dana odspavat kad mi dođe

korni
    13. Prosinac 2023. 06:15

Jutro cure 🙂
    Joj ja ne spavam kako treba prakticki od pozitivnog testa. Svi mi kazu da mi je to dobra priprema za nespavanje kad dodje beba 😅 u neko doba baš jedva zadržim koncentraciju na poslu. Čitam sve ovo šta pišete šta je dobro za kupiti, veličinu robice i to, ali bojim se da ću sve zaboraviti dok to dodje na red, i sigurno cu opet sve to pitati, pa se ispricavam unaprijed 😅 
    Narucila sam neki bw preko top shopa za 20 eur, i jedva cekam da dodje da vidim da li će raditi, ili je koliko para toliko muzike 😂
    Sretno ako koja ima pregled danas 🍀🤞

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Tejkili
    13. Prosinac 2023. 07:08

Jutro! Evo ja na vadenju krvi i samo cekam to obaviti koliko me neka mucnina ulovila da ne mogu reci niti rijec ako me netko nesto pita. Sinoc sam imala uzasnu zgaravicu, a prije trudnoce nikad s tim nisam imala problema. Jucer me par puta ulovio onaj grc u desnoj strani trbuha i danas primjetim da mi je ta strana oko desnog jajnika osjetljivija na dodir ili pomak noge, cucanj..ne javi se neka jaka bol nego kao neko peckanje, zatezanje. Da li se jos kome to desi nakon tih jacih grceva?

ElisaDay
    13. Prosinac 2023. 07:21

Evo još jedna koja ne spava, pogotovo noćas, probudila se u 1 ujutro s grloboljom, još mi je gore nego sinoć jer valjda kad se grlo osuši krene baš brutalno peći. Pa sam se dizala cijediti limun i piti ga s medom. Evo sada se probudila za na posao, sve se mislim kako ću izdržati današnji dan, a ne mogu na bolovanje jer nam je pola firme bolesno i nema tko raditi 🤦🏼‍♀️

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

Hellobaby
    13. Prosinac 2023. 07:29

Lista pregleda:

Freya1 - 13.12.
    Hellobaby - 13.12.
    Haru - 13.12.
    Lela91 - 13.12.
    Mushi - 14.12.
    manu - 14.12.
    mamadrama22 - 14.12. 
    Ka_Kate - 15.12.
    Melian - 15.12.
    mima95 - 15.12.
    mala6 - 18.12.
    bebade - 18.12.
    marta96 -19.12. 
    Mareeeee - 19.12.
    plave_okice - 19.12.
    dijana22 - 19.12.
    katy_kaya - 20.12.
    bopsich - 20.12.
    betames12345 - 20.12.
    Martina1931 - 20.12.
    ITM - 21.12.
    Hulala18 - 22.12.
    ElisaDay - 28.12.
    NPelica - 29.12.
    Perpetua - 4.1.
    pistacija13 - 5.1.
    Dalmatinka_u_zg - 8.1.
    bebade - 8.1.
    M-P - 8.1.
    korni - 8.1.
    Eonaria - 8.1.
    neverland - 12.1.
    malaBubamara123 - 16.1.
    Dalmatinka_u_zg - 19.1. 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

pistacija13
    13. Prosinac 2023. 07:37

Dobro jutro i sretno svima na pregledu! Javite nam kako je prošlo 😊
    I ja se pridružujem klubu lošeg spavanja, zapravo sam od prvog dana trudnoće u njemu haha ne znam kada će krenuti onaj svakodnevni i višednevni spavanac 😂
    Također prijavljujem povraćanje drugi dan zaredom i to taman navečer pred spavanje. Fuj... 
    Tejkili ma sve je to okej. Peckanje, zatezanje, grčići. Ja ih nisam imala 10ak dana i sad opet osjetim. Vjerujem da ćemo to do kraja trudnoće osjetiti, na ovaj ili onaj način. Meni pomaže leći i skvrčiti se, a neugodu osjetim i prilikom kihanja ili kašnjanja, a ni istezanje u krevetu mi nije ugodno.
    .
    PS

Hellobaby
    13. Prosinac 2023. 07:38

Dobro jutro cure! 
    mamadrama22 dobrodošla i sretno sutra! 
    Cure žao mi je zbog nesanica i neprospavanih noći. Sad je trudnoća u pitanju, kasnije bebe, pa djeca.. 🥱 
    Tejkili previše sve osluškuješ. Uživaj u trudnoći i sve će biti ok 🙂  
    ElisaDay nadam se da će grlobolja proći što prije
    Hulala18 super ja ako možeš posuditi veće stvari od nekog..i da taj baby monitor je odlična stvar! 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI