Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    06. Prosinac 2023. 17:25

NPelica

Martina1931

Bas sam primijetila dns blijedo zuckasti iscjedak. Buduci da sam ja na max dozi utrogestana, mene strah tih infekcija..odrzavam higijenu na visokoj razini da ss razumijemo. Al jbg uvijek se moram zavlacit u pipi😅
    Briseve sam radila dosl taman kad sam trudna ostala , saznala za koji dan. Uredni su bili, a odnose svakako nemamo od dana kad smo zaceli ovu bebu🤦‍♀️ Urin bez bakterija.
    Mislite da je to normalna boja iscjetka? Mail sam poslala gin, al me svejedno panika sta ako sam nesto skupila..

Baš sam neki dan pitala gin, jer mi je isto, rekao je da je to normalno, dok nema svraba, da nebi bile gljivice.. i da ako želim mogu pit lactogyn, ali u trudnoci ćemo stalno imat iscjedak..

Ma i mislila sam si da je to normalno, jer realno briseve sam radila nedavno, i urin cist...bezveze dramim, umjesto da se napokon opustim🙈

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• malaBubamara123
    06. Prosinac 2023. 17:37

Perpetua

malaBubamara123

Prema dosadašnjim pregledima 12.6. bi trebao biti 👣

Mi smo onda baš blizu, meni je 13.6. 🤗

Ko zna, možda se na kraju pogodimo i u dan obzirom da bebe vole prije/poslije termina doć 😅

• malaBubamara123
    06. Prosinac 2023. 17:39

Martina1931

Nije mi nista rekla konkretno. Al da cemo vjv pomicati datum ocekivanog termina malo ranije jer joj izgleda veca beba..msm je mi ranije ovulacija bila svakako, a i muz mi ima 2metra i 100kila. Rodim li giganta, muz je kriv😂
    Iako je rekla da taj ocekivani termin nema puno vaznosti. Zena moze rodit unutar par tjedana kad god

Suosjećam, meni je isto stalno kao veća beba, a ja baš nisam velika pa se nadam da će se bebač bar malo prilagoditi mojim gabaritima 🤣

• malaBubamara123
    06. Prosinac 2023. 17:40

Jel vas probada oko pupka, znači mene zna u noći tako ispeckat unutra kad se naglo okrenem, zvijezdde vidim najednom 😬

NPelica
    06. Prosinac 2023. 17:56

Martina1931

NPelica

Martina1931

Bas sam primijetila dns blijedo zuckasti iscjedak. Buduci da sam ja na max dozi utrogestana, mene strah tih infekcija..odrzavam higijenu na visokoj razini da ss razumijemo. Al jbg uvijek se moram zavlacit u pipi😅
    Briseve sam radila dosl taman kad sam trudna ostala , saznala za koji dan. Uredni su bili, a odnose svakako nemamo od dana kad smo zaceli ovu bebu🤦‍♀️ Urin bez bakterija.
    Mislite da je to normalna boja iscjetka? Mail sam poslala gin, al me svejedno panika sta ako sam nesto skupila..

Baš sam neki dan pitala gin, jer mi je isto, rekao je da je to normalno, dok nema svraba, da nebi bile gljivice.. i da ako želim mogu pit lactogyn, ali u trudnoci ćemo stalno imat iscjedak..

Ma i mislila sam si da je to normalno, jer realno briseve sam radila nedavno, i urin cist…bezveze dramim, umjesto da se napokon opustim🙈

I ja sam paničarka🙈 mislim da smo sve. 😅 
    Ja danas dramim za  simptomima, ponekad se pitam dali sam trudna uopće 😅 pa da baš nemam niti jedan 🤭 ah.. 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

ITM
    06. Prosinac 2023. 18:14

malaBubamara123

Jel vas probada oko pupka, znači mene zna u noći tako ispeckat unutra kad se naglo okrenem, zvijezdde vidim najednom😬

Imala sam takva probadanja prošli tjedan... Odmah desno od pupka... Nisam se nešto zabrinila ☺️

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

ElisaDay
    06. Prosinac 2023. 18:22

Joj cure, mene su danas satrali na poslu pa me uhvatila panika jesam li se isforsirala, puno sam se saginjala, nešto i dizala. Odmah mi je u glavi "glupačo sama ćeš biti kriva ako što bude"! Grozno. Iskreno jedva čekam još ovaj mjesec odvaliti pa na bolovanje. 

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

• Freya1
    06. Prosinac 2023. 18:24

Ja imam evo unatrag 2 dana, kao da me peče, ne znam opisati. Ja sam isto panicarka velika ali odjednom sam postala sva neka kul, imam taj svoj jedan konstantni simptom po kojem sam i skuzila da sam trudna (podrigivanje) i mirna sam zbog toga. I kad sam ono jako krvarila kad sam otisla na hitnu misleći da je gotovo vozim se u autu i podrignem i mislim si “hvala ti Boze”. Eto nadam se da to neće prestati dok barem pokrete ne budem osjećala 😊
    Mislilm da je normalno i da malo paničarimo, pogotovo ako nemamo bas iskustva ili je bilo nekih loših situacija prije. Bas mi je drago sto to možemo podijeliti 😊

• Freya1
    06. Prosinac 2023. 18:26

ElisaDay

Joj cure, mene su danas satrali na poslu pa me uhvatila panika jesam li se isforsirala, puno sam se saginjala, nešto i dizala. Odmah mi je u glavi "glupačo sama ćeš biti kriva ako što bude"! Grozno. Iskreno jedva čekam još ovaj mjesec odvaliti pa na bolovanje.

Ti nisi još rekla, jel tako? 
    Bit će sve u redu, probaj ne dizati bas teške stvari, radije se povjeri barem jednoj osobi 😂

• malaBubamara123
    06. Prosinac 2023. 18:27

E baš to, ko da mi mozak ne da mira, prvo je bilo joj samo da zatrudnim, onda joj samo da do prvog pregleda bude sve ok, pa onda tako za svaki pregled, pa za nifty, i sad kad je i to u redu ne znam što će iduće bit na tapeti za sekiraciju 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.