Meni je pomakla za dan kasnije.
Kad gledaju bedrenu kost, šta još uopće i kad to kreće? Meni je vjerojatno bilo rano da ista drugo gleda, uvijek mi je samo izmjerila i vidjela da kuca srce i to je to
Da, ovo je tek na mini anomalyju koji je meni radila oko 12tt gledala malo detaljnije sve, išla je redom i komentirala kako je sve ok, moždane polutke, srčane klijetke, trbušna šupljina, kralježnica, po 5 prstića, penis… 😄
Dotad isto samo mjerenje ukupne duljine.
A jel svi dr rade taj mini anomaly? 😄
Bas fora, ja ću sad na idućem pregledu imati 11 i pol, možda mi uspije nešto vidjeti 😃
Pa evo meni je beba bila na 11+2 u pon, isto je to sve komentirala...da je sve uredno, tako da vjerujem da bi ti se trebalo vidjeti sve sto oni prate
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Meni je pomakla za dan kasnije.
Kad gledaju bedrenu kost, šta još uopće i kad to kreće? Meni je vjerojatno bilo rano da ista drugo gleda, uvijek mi je samo izmjerila i vidjela da kuca srce i to je to
Da, ovo je tek na mini anomalyju koji je meni radila oko 12tt gledala malo detaljnije sve, išla je redom i komentirala kako je sve ok, moždane polutke, srčane klijetke, trbušna šupljina, kralježnica, po 5 prstića, penis… 😄
Dotad isto samo mjerenje ukupne duljine.
A jel svi dr rade taj mini anomaly? 😄
Bas fora, ja ću sad na idućem pregledu imati 11 i pol, možda mi uspije nešto vidjeti 😃
Pa evo meni je beba bila na 11+2 u pon, isto je to sve komentirala…da je sve uredno, tako da vjerujem da bi ti se trebalo vidjeti sve sto oni prate
Onda očekujem da će mi tako gledati i pričati 😬
Što se tiče termina poroda, meni uvijek računaju po M. Npr u zadnjoj trudnoći je curka bila za tjedan veća negdje od 12tt pa mi je termin ostao isti. Sad valjda ovisi o ginekologu..ali ja rađam veću djecu i oko termina pa valjda gledaju i po tome 🤷♀️
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Bas sam primijetila dns blijedo zuckasti iscjedak. Buduci da sam ja na max dozi utrogestana, mene strah tih infekcija..odrzavam higijenu na visokoj razini da ss razumijemo. Al jbg uvijek se moram zavlacit u pipi😅
Briseve sam radila dosl taman kad sam trudna ostala , saznala za koji dan. Uredni su bili, a odnose svakako nemamo od dana kad smo zaceli ovu bebu🤦♀️ Urin bez bakterija.
Mislite da je to normalna boja iscjetka? Mail sam poslala gin, al me svejedno panika sta ako sam nesto skupila..
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Bas sam primijetila dns blijedo zuckasti iscjedak. Buduci da sam ja na max dozi utrogestana, mene strah tih infekcija..odrzavam higijenu na visokoj razini da ss razumijemo. Al jbg uvijek se moram zavlacit u pipi😅
Briseve sam radila dosl taman kad sam trudna ostala , saznala za koji dan. Uredni su bili, a odnose svakako nemamo od dana kad smo zaceli ovu bebu🤦♀️ Urin bez bakterija.
Mislite da je to normalna boja iscjetka? Mail sam poslala gin, al me svejedno panika sta ako sam nesto skupila..
Mislim da je normalno, isto ga ponekad imam 😊
Termin se u tim prvim tjedinma mijenja po mjerama na uzv, meni je u prosloj trudnoci bio prvo 26.9., pa 24.9., za malu je bio 31.12., pa smo na kraju dosli do 28.12., a rodila se 21.12. Doduse indukcija je isla tjedan dana ranije, ali svejedno. I stalno su govorili da je ogromna beba i da ce bit sigurno preko 4 kile, da je veca za 2-3 tjedna i meni je muz jako visok, pa se na kraju rodila s 49cm i 3260g. 🤷♀️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Hvala freya, malo mi je lakse sad😅
I gin mi je odgovorila, kaze da smatra to normalnim iscjetkom pogotovo uz utrogestane. Ali ako hocu, za moj mir, ponovit cemo briseve..
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Martina ja isto imam ponekad blijedozuckasti, ne mislim da je razlog za brigu, sad nam je ionako iscjedak pojacan za obranu od bakterija ☺️
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Martina ja isto imam ponekad blijedozuckasti, ne mislim da je razlog za brigu, sad nam je ionako iscjedak pojacan za obranu od bakterija ☺️
Sad mi je jos lakse 😊 hvala curke🤍
Ja sam mala hodajuca panika
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Baš sam neki dan pitala gin, jer mi je isto, rekao je da je to normalno, dok nema svraba, da nebi bile gljivice.. i da ako želim mogu pit lactogyn, ali u trudnoci ćemo stalno imat iscjedak..
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Sortiraj odgovore
Najstariji