Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    06. Prosinac 2023. 11:37

Moja dr nazalost ne da pratnju, ali mi da da mobitelom snimim ekran i onda muz to gleda po cijele dane🙈
    Mislim da je meni pomakla termin poroda, valjda kako je beba veca za 4dana ne znam? Jel to striktno racunaju po zadnjem danu menge ili se ocito prilagodjava s vremenom?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

NPelica
    06. Prosinac 2023. 11:52

Martina1931

Moja dr nazalost ne da pratnju, ali mi da da mobitelom snimim ekran i onda muz to gleda po cijele dane🙈
    Mislim da je meni pomakla termin poroda, valjda kako je beba veca za 4dana ne znam? Jel to striktno racunaju po zadnjem danu menge ili se ocito prilagodjava s vremenom?

Mislim da se prvo računa po zadnjem danu, kasnije prilagode  termin veličinom ploda.. 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Perpetua
    06. Prosinac 2023. 12:04

Martina1931

Je li ti to baš rekla da je pomakla? Ja sam imala dojam da se to pomiče baš ako je neko veće odstupanje, ovako za par dana ne znam.

Ako sam ja dobro skužila dok je ona radila ultrazvukom, po duljini bedrene kosti je bila oznaka da je beba 4 tjedna veća 🤣

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Freya1
    06. Prosinac 2023. 12:12

Meni je pomakla za dan kasnije.
    Kad gledaju bedrenu kost, šta još uopće i kad to kreće? Meni je vjerojatno bilo rano da ista drugo gleda, uvijek mi je samo izmjerila i vidjela da kuca srce i to je to 

• Freya1
    06. Prosinac 2023. 12:12

Šta još uopće gledaju*

Perpetua
    06. Prosinac 2023. 12:24

Freya1

Kad gledaju bedrenu kost, šta još uopće i kad to kreće? Meni je vjerojatno bilo rano da ista drugo gleda, uvijek mi je samo izmjerila i vidjela da kuca srce i to je to

Da, ovo je tek na mini anomalyju koji je meni radila oko 12tt gledala malo detaljnije sve, išla je redom i komentirala kako je sve ok, moždane polutke, srčane klijetke, trbušna šupljina, kralježnica, po 5 prstića, penis... 😄

Dotad isto samo mjerenje ukupne duljine.

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    20.6. stigao braco ❤️

• Hulala18
    06. Prosinac 2023. 12:29

Martina1931

Mislim da je meni pomakla termin poroda, valjda kako je beba veca za 4dana ne znam? Jel to striktno racunaju po zadnjem danu 

Ja ne rađam terminsku djecu, neka piše šta hoće, ja do 21-og jula dogurati neću 🤣🤣🤣 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

Perpetua
    06. Prosinac 2023. 12:32

Btw, ne znam jesam li ovdje dijelila već, ali ima nas i puno novih pa želim podijeliti kako mi je uvijek fascinantno koliko je taj izračun datuma poroda zapravo...arbitraran. 😬 Tj toliko se vrti oko njega, oko tog jednog konkretnog datuma, i ima vrlo realne posljedice (jer nakon tog termina obično krene i maltretiranje s odlaskom u bolnicu svaka 2 dana, pa pritisci za indukciju ili carski rez...), a izveden je navodno na temelju podataka samo STO žena u Nizozemskoj, i to u 18.st.! 🙈🙈
    Baš me bilo šokiralo kad sam naišla na to.

Koga zanima više, može ovdje čitati :D
    https://evidencebasedbirth.com/evidence-on-due-dates/

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    20.6. stigao braco ❤️

Martina1931
    06. Prosinac 2023. 12:43

Nije mi nista rekla konkretno. Al da cemo vjv pomicati datum ocekivanog termina malo ranije jer joj izgleda veca beba..msm je mi ranije ovulacija bila svakako, a i muz mi ima 2metra i 100kila. Rodim li giganta, muz je kriv😂
    Iako je rekla da taj ocekivani termin nema puno vaznosti. Zena moze rodit unutar par tjedana kad god

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Freya1
    06. Prosinac 2023. 12:43

Perpetua

Freya1

Da, ovo je tek na mini anomalyju koji je meni radila oko 12tt gledala malo detaljnije sve, išla je redom i komentirala kako je sve ok, moždane polutke, srčane klijetke, trbušna šupljina, kralježnica, po 5 prstića, penis… 😄

Dotad isto samo mjerenje ukupne duljine.

A jel svi dr rade taj mini anomaly? 😄
    Bas fora, ja ću sad na idućem pregledu imati 11 i pol, možda mi uspije nešto vidjeti 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.