Ja sam otišla danas privatno, kod svoje bi tek 10.11. trebala, po aplikaciji mi je 6+4, al mi je rekao da je to ipak tek 5.tjedan sad, vidi se gestacijska i žumanjčana, al nema odjeka još, srčeka jel, tak da taman za dva tjedna odem kod svoje pa bi se sve trebalo čut.
A jel ti se to uklapa s nekom tvojom procjenom s obzirom na to kad ste imali odnose, da je toliko manja trudnoća u odnosu na aplikaciju?
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ja sam otišla danas privatno, kod svoje bi tek 10.11. trebala, po aplikaciji mi je 6+4, al mi je rekao da je to ipak tek 5.tjedan sad, vidi se gestacijska i žumanjčana, al nema odjeka još, srčeka jel, tak da taman za dva tjedna odem kod svoje pa bi se sve trebalo čut.
A jel ti se to uklapa s nekom tvojom procjenom s obzirom na to kad ste imali odnose, da je toliko manja trudnoća u odnosu na aplikaciju?
I meni je manji plod za tjedan dana tako mi je bilo i s prvom bebom s tim da mi je ovog puta kasnila menga tjedan dana ta zadnja pa prepisujem tome ugl sve je bilo ok
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Od 21. do 25.9. smo imali odnose, meni ciklusi traju tako, 30-33 dana, i ovulacija mi je prema trakicama trebala bit tako 23./24.9. Iskreno nezz kak da računam više jer mi je ovo prva trudnoća pa pročitam različita mjerenja i pogubim se. Piše mi da mi je gestacijska vrećica 20,9 mm i da je vidljiva žumanjčana, te da je EO zasada nejasan. Misliš da bi se ipak trebalo već vidjet?
Ja imam fobije od tih manjih mjerenja. Meni je u prosloj T ovulaciia bila 14.dan.. a plod mi je bio manji za tjedan dana. 🙈 pa se nije dobro zavrsilo
Iako mi je gin rekla da to ne mora znacit nista. Do 14dana je prihvatljivo to odstupanje
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Od 21. do 25.9. smo imali odnose, meni ciklusi traju tako, 30-33 dana, i ovulacija mi je prema trakicama trebala bit tako 23./24.9. Iskreno nezz kak da računam više jer mi je ovo prva trudnoća pa pročitam različita mjerenja i pogubim se. Piše mi da mi je gestacijska vrećica 20,9 mm i da je vidljiva žumanjčana, te da je EO zasada nejasan. Misliš da bi se ipak trebalo već vidjet?
Koliko si po mengi a koliko su ti rekli?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Kako tek peti tjedan kao tek si usla u peti il si 5 +nesto sta su ti rekli
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
6+5 sam po mengi, a doktor je rekao da je po njemu to 5+5
To je sve ok ....i s prvim i s drugim mi je sad kao i tebi pogotovo npr mi smo dosta sitni svi u obitelji i manja mi je bila beba rodio se s 2600 i 47 cm ... a sad je pravi mali hahar i ne zaostaje s nicim tak da ne brini normala
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ma ja msm da je to ok. Pogotovo ako su ti ciklusi malo duzi (30-33dana si rekla). To znaci i kasnija ovulacija uglavnom, pa je to sve u par dana gore dolje. Bit ce to super sve😊
(Voljela bih da sebe znam tjesiti ovako)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pardon. Pogresno aam se izrazila, nije da te tjesim nego govorim cinjenice😂 bit ce to supericka. Iduci put na pregledu ces vec imati otkucaje!
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji