Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bopsich
    04. Prosinac 2023. 14:16

Martina i Haru čestitam na super pregledima, samo lijepe vijesti danas 🥰🥰🥰🍀
    NPelice bolje ti je ujutro napraviti uzorak mokraće da ne bi dugo stajalo. Meni su sad kad sam davala uzorak za urinukulturu u bolnici rekli da izdržimo jedno 4 sata, da je to dovoljno..
    Martina divan trbuščić 😍 Sve neke lijepe trudnice ovdje 🥰🥰
    .
    Meni se dosta smanjio drob od kad sam smanjila utrogestane na pola, sad bi rekla da je neke realne veličine i lagano se nazire, a prije sam izgledala kao da sam u 5. mjesecu 🙈😅

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

• Dalmatinka_u_zg
    04. Prosinac 2023. 14:19

bopsich

Martina i Haru čestitam na super pregledima, samo lijepe vijesti danas 🥰🥰🥰🍀
    NPelice bolje ti je ujutro napraviti uzorak mokraće da ne bi dugo stajalo. Meni su sad kad sam davala uzorak za urinukulturu u bolnici rekli da izdržimo jedno 4 sata, da je to dovoljno..
    Martina divan trbuščić 😍 Sve neke lijepe trudnice ovdje 🥰🥰
    .
    Meni se dosta smanjio drob od kad sam smanjila utrogestane na pola, sad bi rekla da je neke realne veličine i lagano se nazire, a prije sam izgledala kao da sam u 5. mjesecu 🙈😅

Uff i ja se nadam da ce mi se smanjiti trbuh sad kad prestanem s progesteronom,jer mi je jako napuhan,pa ne znam koliko mi je realno od trudnoce,a koliko je do toga.

Hellobaby
    04. Prosinac 2023. 14:21

Cure čestitam na super dobrim pregledima ❤❤❤ 
    Martina prekrasan trbuščić, već se baš vidi 😀 
    Nadam se da ste sve dobro 😀 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

NPelica
    04. Prosinac 2023. 14:27

Hvala curke 😄 ranije ću se probudit. Tako da ujutro imam 🥰 
    Joj i ja jedva čekam ukinut progesteron.  Em sam bila napuhana konstantno od endometrioze,  sada od njih.. Al dobro, sve za bolje ❤️ 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• manu11
    04. Prosinac 2023. 15:29

Cestitam cure na pregledima ♥️
    Martina predivan trbo ❣️ jesi li ponosna na njega? 😜 ja jos nista nemam 😑 
    Bopsich tvoji osjecaji i brige su ocekivani i sasvim normalni, mislim da ne bi bilo normalno da se tako NE osjecas... imas podrsku i puno razumijevanje od nas uvijek ♥️ i bas se vidi da si dusa od zene. Uz vasu borbu jos i neki dan su te napatili u bolnici, pa jos s tim da sad gledas sta smijes sta ne ruckati .... iskreno treba biti prava lavica i sve to podnijeti 😊
    Ja sta god pojedem imam osjecaj da sam jela kamenje, a ako je neka zdravija varijanta corbica i sl kuhano od tog mi muka bude tako da bas divno ... ali proci ce sve, guramo naprijed svaki dan 💪🏼

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

ElisaDay
    04. Prosinac 2023. 15:31

Čestitam svim curama na dobrim pregledima i lijepim vijestima 🥰🥰😍

Da se još dugo družimo na isti način 🖤

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

Perpetua
    04. Prosinac 2023. 15:56

Ja preletim što pišete, ali nekako ne stignem baš pisati. Super za preglede, lijepo mi je uvijek vidjeti lijepe vijesti i napredak 🤗

Moj pregled danas je isto bio dobar, sve super 🥰 Smiješne su mi male nogice kao žablji krakovi 😄 Trebao je muž ići sa mnom ali se kći nešto razboljela pa sam mu samo malo snimila.

Trebali smo sutra do Beča na Advent par dana i jako sam se veselila, pa mi je posebno žao zbog te temperature od kćeri, nadam se da će brzo proći i da ćemo moći ipak ići bar malo kasnije.

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Freya1
    04. Prosinac 2023. 16:29

Čestitam na pregledima 🥰
    Martina joooj preslatka si ☺️
    Perpetua zao mi je zbog temperature ali ajde, tek je advent počeo pa ćete stići još ☺️☺️
    .
    Ja sam isto za grupu 🙂
    Hvala vam na podrsci za jučer kad sam krenula o svatovima i mami haha 🥰

• LauraUna327
    04. Prosinac 2023. 17:10

Čestitke svima na odličnim pregledima 🥰 Neka se niz nastavi 🥰
    Evo da se i ja pohvalim, sve je super prošlo. Srčeko kuca. Veliki smo 6mm, po veličini je 6+3. 
    Iduće nam je vađenje krvi i urina, to ću ovaj tjedna napraviti. 
    A pregled će biti za cca 4 tjedna. 
    Zbog malog hematoma sam i dalje na Utrogestanu. 

It's a girl 💕

• Tejkili
    04. Prosinac 2023. 17:11

Evo i ja obavila pregled..srce nismo culi, ali smo vidjeli na ekranu kako treperi, ipak smo jos jaaako mali🥰 dobila vaginalete radi pojacanog iscjetka i sad je na redu obavljanje krvnih pretraga, a iduci pregled ako sve bude po planu je taman 27.12 da dobijem jezikovu juhu kad da dodem 5 kila teza nakon francuske i odojka🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.